Yorumlarınız?

Kesinlikle ben iki aydır bu anın hayalini kuruyorum iki saatliğine bile olsa gidelim bir yere dedi birde utanmadan her şeyinle hayal kırıklığısın diyor bana
Sizin de ondan geri kalır yanınız yok. Sizde amacı sadece sizi cinsel olarak kullanmak olan bir sapık tarafından beğenilme derdindesiniz. Adam açık açık amacını söylüyor buna rağmen acaba beni beğenmedi mi beğenmediyse neden görüştü gibi zırva sözlerin cevapları peşindesiniz. Bu ne olduğu belli olmayan sapık siz beğense başınız göğe erecek galiba.

karsi taraftan once siz kendinizi begenmiyorsunuz sevmiyorsunuz ki o nasil begenip sevsin yapmayin şöyle Allah askina yaa kendizi bu kadar asagida gormeyin once siz bi kendinize deger verinde sonrasi gelir elbet ve birde adaminki sevgi falan degil gecin bunlari gonul eglendiriyor sizinle anlamadinizmi

Doğru söylüyorsunuz uzun zamandır yaşadığım bir olaydan dolayı aşamadığım bir durum buluşmadan önce bile tek düşündüğüm şey umarım özgüvenimi zedelemezdi sonra böyle bir şey yaşanınca tetiklendim

Sence sorun beğenmek mi ? Gerçekten ozguvensizsin adam seni cinsel ilişki için kullanamadığı için gitmiş hala üzüldüm diyorsun. Annen baban yetim sevindirmis heralde .

Bence tam tersi böyle bir dengesize kanmayıp kendinizi kullandırmadığınız için aklınızla gurur duymalısınız. Böyle içi boş adamların özgüveninizi etkilemesine izin vermeyin çünkü tek düşünceleri uçkurları

Cinsellik konuşmanızın özgüveniyle adamın sizinle hayaller kurması ve uygulamak istemesi normal. 2 ay kısa bir süre, konuşacak milyon şey varken muhabbetiniz buralara evrildiyse açık fikirli olduğunuzu ve sorun yapmadığınızı düşünmüş. Erkekler çok düz düşünüyor. Yazdıklarınız ve davranışlarınız uyuşmayınca da gitmiş. Bence şanslısınız. Önünüze bakın.

beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim
Sen kafayı mı sıyırdın iyi misin saf mısın gerçekten bu kadar ! 2 ay tanıdığın ilk kez gördüğün amacı cinsellikten başka olmayan birisi
ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi
Sana ilk buluşmada otele gitmeyi teklif ediyor ısrar ediyor sevgilimsin falan diyor izinsiz şekilde sarılıp öpüyor. Kaç yaşındasınız ikiniz? Bu neyin kafası? Ne içiyorsun Allah aşkına ya! Ya sana istemediğin halde tec.v.z etmeye kalksa?
ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi
iki aydır hayalini kuruyormuş bir de
bak bak ay çok romantik
demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Sen de beni beğenmedi mi acaba diye düşünüp kırgınlık yaşıyorsun bravo gerçekten. Bu ne cesaret anlayamadım

Ek olarak kendisi makyaj ve şop işini azaltalım gerçekte tanınmıyorsunuz demiş

Tanımadığıniz etmediğiniz her kişiyle böyle cinsellik konuşup cinsellik yaşıyor musunuz gerçekten? Git gellerinde var ne dediğin ne yaptığında belli değil zaten piskolaga git sen bence

Kesinlikle ben iki aydır bu anın hayalini kuruyorum iki saatliğine bile olsa gidelim bir yere dedi birde utanmadan her şeyinle hayal kırıklığısın diyor bana
Ee der bunu adam gayet rahat bir şekilde tabiki ona O cesareti veren sensin O sözü veren de sensin ne diye utanacak deli mi ne aklın basmıyor galiba yasin kaç senin

Adam sinirlenmekte haklı. Pisliğin teki olabilir ama niyetini hiç gizlememiş ki. 10 yaşında olmadığınız için siz de anlamışsınız bunu. Anlamakla da kalmamış bir gelirim bir gelemem deyip oynatmışsınız adamı.
Kara kaşınıza kara gözünüze değildi o ısrar. Bunu kullanarak adamı parmağınızda oynatacağınızı sanmışsınız ama elinizde patlamış.
Sadece konuşup gittiği için şanslısınız. Ne manyaklar var haberiniz yok herhalde.

Amacı zaten açıkça belliymiş.Kendini kullandırmamışsın tebrik ederim, inan bana sadece cinsellik için yanına gelecekti o kadar belliki.Onun gibi bi abazaya kendini beğendirmek için ne uğraşacaksın .Bırak ne hali varsa görsün önüne bak ve seni sen olduğun için sevecek birini bulana kadarda böyle tiplerden uzak dur.Birinin söylemesine onayına ihtiyacın yok sen değerlisin ve kendini kullandırmayacak kadarda akıllısın .Önce kendi kıymetini bil

saçmalama ne beğenmemesi falan tövbeeeee
adamın seninle tek derdi cinsellik işte tipin çok fark etmiyordur
umursamayarak veya kötü laf ederek sana derdinin cinsellik olduğunu ondan hariç bir şeyi umursamadığını göstermiş işte, zaten ilk geldiğindeki hareketleri de belli ediyor da neys
o yüzden seninle zaten hiç ilgilenmeyen ve hiç de ilgilenmemiş biri için kendini üzmesen iyi edersin
iyi ki de gitmemişsin otel odasına çünkü sen duygusal bakıyorsun daha kötü olacaktın sonra
çünkü yine aynı şeyleri yapacaktı herif bunu görmüyor musun?
özgüvensizliğin üstüne sevgi açlığı onun üstüne azgınlık eklenince böyle oluyor işte
yapma kuzum kendine gel

-Aslında sana haksızlık yaptığımı anladım telafi etmek içinde bu gece annemden izin aldım arkadaşıminda evini ayarladım böyle düşünmene üzüldüm, deseydin
sonra da adrese çağırıp adreste dövdürtmek diyorum

bu arada ben hislerini anlıyorum üzülmeni, özgüvensizliği vs. ama bu duyguları daha erken yaşlarda yaşayıp sindirmiş olmanı beklerdim silkelen ayağa kalk bu olay da sana vesile olsun bu olayı düşün yanlış yaptığın nereler varsa bunları tekrarlama en başta özgüvensizlik ve aşırı duygusallık olmak üzere erkek seçimlerin ve seçtiklerinle yaptığın eylemler üzerine bir düşün prensipleri ve net çizgileri olan ve kalbinin kazanılması için emek verilmesi gereken bir kadın ol :)

Ç
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim aslında öyle biri olduğumu düşünüyordum değilmişim birde utanmadan makyaj ve şop işini azaltın insanlar sizi tanıyamıuor yazmış oradan vurmuş beni

insanlar zayıf yanlarından sızarlar bunun için onlara kızmak faydasız tek çözüm güçlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…