Yorumlarınıza göre istifa..

Umursamayin yani
Ben hep oyle yapardim kafam rahat ederdi. Patronlarin aslinda derdi siz degilsinizdir sizd oyle geliyordur onun tarzi oyledir. Uzerinde durmaya degmez
Haklısınız eşimde bu şekilde diyor rahat ol görmezden gel diye ama ben takıntılı birisiyim neden öyle oldu böyle yaptı diye oturup düşünür kafama takarım önceki iş yerlerim aile gibiydik ama şimdi burası daha büyük bi şirket tek başıma çalışıyorum birimimde adamdan böyle şeyler gördükçe de sinirimden ptlıyorum

Takmayin iste. Ne guzel bir isiniz var. Saatlerin uygun olmasi olaganustu bir nimet

eee hayat bu çevrende hep sevdiğin insanlar olmayacak iş yerinin zorlukları olacak kolay ekmek kim kazanıyor. daha yirmi günde bıktıysan sen nasıl çalışcaksın.

Doktor asistanıyım şuan patron dediğim doktor yani sürekli yanyanayız aslında ona bağlı değilim birimim olarak ama onunla çalışıyorum değiştirme olanağımda yok
Şunun için sordum kpssde kadro şansınız çoksa deneyin.

yaşın küçük sanırım , iş tecrüben de yok anlaşılan.
iş hayatında çok sevdiğimiz insanlarla çalışmıyoruz malesef
işimizi yapıp çıkıp gidiyoruz.

para kazanmak bu devirde kolay değil, başka iş bulmadan çıkma bence

26 yaşındayım 7 yıllıkda çalışma yaşamım var ama hep kendi işimi yaptım şimdi oturup masa başı asistanlık ilk kez yapıyorum

Kendine olan saygıyı kaybetme. O giderse gelen vurur giden vurur. Artık koruyacak bir saygın da kalmaz.

Siz durusunuzu bozmayin daha 20 gun olmus her konuya hakim olun bilgili olun madem saatleri guzel diger seyleri bosverin zamanla onlarin tutumu da degisir. Mesafeli saygili olun onlar da sizden cekinsinler cok samimi olursaniz daha kolay laf soylerler.

Hakların ne durumda? Maaşın sigortan v.s zamanında yatıyor mu? İş ahlakına uygun davranıyorlar mı?
Çocuğunuz yoksa çalışın derim. Hayat çok zor.

Çalışın yahu. Ekmek artık aslanın midesinde. 20 günde nasıl yıldınız anlamıyorum. Hayat şartları çok zor. Ben böyle genç yaşta teslim bayrağı çıkaranları anlamıyorum.

Hakların ne durumda? Maaşın sigortan v.s zamanında yatıyor mu? İş ahlakına uygun davranıyorlar mı?
Çocuğunuz yoksa çalışın derim. Hayat çok zor.
Evet evet gayet iyi şekilde çalışıyorum maaşı iyi sigortası yatıyor sadece yoruluyorum ve işte bu sorun var. Ben mesafeliyim hep aramda bi duvar koyarım diğerlerine bakıyorum gayet samimiler

Çalışın yahu. Ekmek artık aslanın midesinde. 20 günde nasıl yıldınız anlamıyorum. Hayat şartları çok zor. Ben böyle genç yaşta teslim bayrağı çıkaranları anlamıyorum.
Teslim bayrağı değil benim aklımda hep çalışmak var zaten sadece bu şekilde devam mı etmeli yoksa çıkıp sınava mı çalışmalıyım onun arasında git gel yapıyorum

Evet evet gayet iyi şekilde çalışıyorum maaşı iyi sigortası yatıyor sadece yoruluyorum ve işte bu sorun var. Ben mesafeliyim hep aramda bi duvar koyarım diğerlerine bakıyorum gayet samimiler
Yorucu olmayan iş bulursan bana da söyle. :) Ben de işten çıkmak istiyorum ama bizim maaşlarımız zamanında ve düzenli yatmıyor sigortalarımız hep eksik ve rahatsız edilmeler yaşıyorum.

Yerinizde olsam çıkmazdım. Ay sonunda maaşı almak ne tatlı şey ya :)

Dokunacak bişey yok bunda. Şöyle yapabilirsin. Bu sene KPSS için zaman daraldi, seneye eylul ekime kadar çalış, biraz para biriktirirsin, sonra sınav çalışmaya baslarsin. Biriktirdiğin para yeter bir yere yerlesinceye kadar. Kpss ile atanma şansın ve ders çalışma isteğin varsa çoluk çocuk olmadan halletmeye bak derim.

Sanırım
dha maaş almadıgım için çile gibi geliyor

Bende çocuk olmadan bi yere odaklanmak istiyorum o yüzden telaş yapıyorum sınav konusunda ders çalışmayı vs seviyorum ama iş ve ev işlerinden derse zaman kalmıyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…