Yorumlarınıza göre karar vericim (resimli)....

secil88

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
197
43
318
İzmir
Kızlar saçlarımı extrait dora ile baya bi açtım ama hala kararsızım eskiye mi boyatsam hangisi bana daha çok yakışmışsa söyler misiniz

Eki Görüntüle 1082057 Bu eski saçım boyasız

Eki Görüntüle 1082060 bu iise açtığım hali yorumlarınız ???????

Bide bu var Eki Görüntüle 1082069

Arkadaslar açtığım saç ta birinci resim güneş ışığında çekildi çok açık duruyo ikinci tam rengi

Son düzenleme:
ilki ten rengine,gözüne,ağzına,burnuna daha cok yakışıyormuş..

ıkıncısı hem çig hem soluk duruyor..

edit:hafıf bronzlaşırsan veya bıraz tenıne makyaj uygularsan sarı saçıda kaldırırsın..

Son düzenleme:
Kızlar saçlarımı extrait dora ile baya bi açtım ama hala kararsızım eskiye mi boyatsam hangisi bana daha çok yakışmışsa söyler misiniz

Eki Görüntüle 1082057 Bu eski saçım boyasız

Eki Görüntüle 1082060 bu iise açtığım hali yorumlarınız ???????

Bence yeni halı daha bakımlı olmuş..ve cok iyi açılmış ..bende loreal ombre serisiyle uçlarını acmıştım ama cok beklemeye cesaret edemedim ..hangi marka kullandınız siz??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence yeni halı daha bakımlı olmuş..ve cok iyi açılmış ..bende loreal ombre serisiyle uçlarını acmıştım ama cok beklemeye cesaret edemedim ..hangi marka kullandınız siz??

Extrait dora saç açıcı sprey ile açtım evet baya açıldı ama kararsızım hala

İlk hali daha çok teninize yakışıyormuş sanki sarı saç her daim yapılı saç ve makyaj ister belki o şekilde daha hoş duracaktır kullanacak olan sizsiniz hangisi içinize sınıyorsa o olsun :51:

Evet ilkinde bi uyum var ışıktan biraz da öyle olabilir belli olsun diıye güneş önünde çekildik teşekkür ederim

yazdığım msjda düzenleme yaptım yıne yazim..suankı sacının soluk durma sebebı,senın makyajsız foto cektırmen sanırım..

bıraz cıldını canlandırırsan veya hafıf bronzlaşırsan sarı saçta yakışır sana..

kötü durmuyor,sıkıntı edecek kadar..hatta bu dedıklerımı yaparsan cok daha güzel olabılırsın..

İlk hali daha çok teninize yakışıyormuş sanki sarı saç her daim yapılı saç ve makyaj ister belki o şekilde daha hoş duracaktır kullanacak olan sizsiniz hangisi içinize sınıyorsa o olsun :51:

aynen katiliyorm sana :) bnde de o sac rengi var illa fon istio banyodan sonraa :( yoksa ceyran carpmisa donuom:)))

boyasız sacınız daha cok yakışıo size
ve cok olgunda duruyosunuz 2. resimde

canım bence 2. cide güzel ama bu şekilde kullanamazsın çok çiğ durmuş aslında yakışmamış değil ama cila ile biraz rengi softlaştırmalısın açıkcası bayağa belli oluyor profesyonel bir iş olmadığı

ilkine gelince bende diğer yorumlara katılıyorum
hem doğal hemde daha çok yakışmış
ikinci kadar dikkat çekici değil ama senin rengin ilki aslında
yinede açmışken bir süre kullan ama de4diğim gibi rengin oturması için bir iki ton koyusu ile cila yaptırman lazım

son olarak yaşın kaç merak ettim
bende sarışınım ve senden genç gösteriyorum da :9:

şaka şaka

sarı malesef herzaman olgun gösteriyor

yazdığım msjda düzenleme yaptım yıne yazim..suankı sacının soluk durma sebebı,senın makyajsız foto cektırmen sanırım..

bıraz cıldını canlandırırsan veya hafıf bronzlaşırsan sarı saçta yakışır sana..

kötü durmuyor,sıkıntı edecek kadar..hatta bu dedıklerımı yaparsan cok daha güzel olabılırsın..

Evet doğru söylüyorsunuz dikkate alıcım bir resim daha ekledim onada bakar mısını?

Neyi kullanayımmmm ?????

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398169403.419256.webp ucude guzel

aynen katiliyorm sana :) bnde de o sac rengi var illa fon istio banyodan sonraa :( yoksa ceyran carpmisa donuom:)))

Evet en kolay kullanılan tonlar genelde daha koyu tonlar oluyor saçımda hiç boy yok ama etrafımda gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum:16:fön ya da bukle falan ister makyajsız da solgun görünür ten sarıya ilgi istiyor güzel renk ama orası ayrı tabi:12:Benim kendi öz rengim siyah hiç boya kullanmadım makyajsız çok dolaşırım yapmadan çıkarım saçımı bazen:52:

Son düzenleme:
Back
X