Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ayrım hissediyor sanırım ki benimle kendisini sürekli kıyaslıyor ve şu aralar babamla araba konusında kavga ediyordu zaten babam şuan alacak durumda değil ki ona tepkisi büyük.Nicin boyle davraniyor, merak ettim.
Ailenizde problem mi var?
Yani gecmisten gelen bir ofkesi, kini mi var?
Ablanizin sahsi problemleri mi var?
Ya da ailede ayrim mi hissediyor kendisine negatif tarzda?
Baskalarina da mi boyle?
Ergen yaslarda mi?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Doktora gitmeyi kabul etmez zira bizi suçlu görüyor.bence onun psikolojik desteğe ihtiyacı var doktora götürmeyi deneyebilirsiniz
Yorumunuz için teşekkürler biz napcağımızı şaşırdık.terapi alması gerekiyor ablanızın! normal değil
Yorumunuz için teşekkür ederim Allah annemin yardımcısı olsun inşallahDevamını okuyamadım ya , kabus gibi cidden. Allah yardımcınız olsun.
Bence kesinlikle öfke kontrol problemi var.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Malesef ki kabul etmiyor kendini haklı görüyor.herkes bir şeylere sinirleniyor,yeri geliyor anlaşılmadığını düşünüyor.Ama kardeşine ve annesine böyle konuşanı da yoktur herhalde.Psikolojik sorunları var belli ki,malesef tek yol bunu anlaması.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim siniri geçince annemlere de danışıp gidebiliriz . Tekrar teşekkür ederimAblani zin desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm bende.. ama bu durumda direkt söylerseniz daha kötü olabilir.. ailenizle birlikte bir hekime gidin durumu anlatın ve nasıl davranmaniz gerektiğini öğrenin bence.. sonra onu ikna edersiniz diye düşünüyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?