Yorumlarınıza ihtiyacım var ! Derdim ablam!

Yorumunuz için teşekkür ederim. Doktora gitmeyi kabul etmez zira bizi suçlu görüyor.
Bende tam bunu soyleyecektim. Evet bu tip kisiler sorunun kendisonde degilde karsisindaki kiside oldugunu kabul ederler. Allah size kolaylik versin. Benim basimdada kizim var. Hemen hemen ablanin davranislarini bana karsi sergiliyor. Doktora git diyorum. Giderim diyip hep erteliyor. Bende kendim gidecegim ne yapabilirim diye sormak icin. Birde bugibi kisilerde ozguven eksikligi ve kompleks vardir. Illahiki bir psikologa goturun derim. Ama kendiside duzelmeyi kabul etmesi lazim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Rabbim size de kolaylık versin inşallah. Ben de psikoloğa danışmayı düşünüyorum. Annem çok uğraştı o da sizin durumunuzda. Ablamın bir de şöyle bir durum bir gün çok iyiyse diğer gün aynen böyle düzeldi diyoruz ertesi gün birden 'gerizekalı' der bir şeye kızar. Anlamıyoruz gerçekten onu .

Bu konuda bence erkek arkadaşından yardım alabilirsiniz.Ondan rica edin.Bİr dr a filan götürsün.Normal görünmüyor çünkü.
erkek arkadaşından yardım almaları durumu daha kötüye götürebilir çünkü bu duruma tepki verir ve araları bozulursa bu kezde sevgilimle aramı bozdunuz diyecek bence dışarıya yansıtmamak çok daha iyi

Aileniz devamlı kızarak aşağılayarak mı yetiştirdi normal değil çünkü bişeylerin acısını çıkarmaya çalışıyor sanki. Allah yardımcınız olsun umarım normale döner .Öfke problemi olduğu belli hiç pişmanlık yaşamıyor mu peki garip açıkçası tedavi olması sart erkek arkadasıyla paylasarak yönlendirebilirsiniz onu dinler bence gerçekten deger veriyorsa.ve erkek arkadaşı tabikide sizle konuştugunu bilmeden kendi fikriymiş gibi paylasacak.

Neye kızıyor ki acaba? Ablanızı el bebek gül bebek mi büyüttüler acaba canım? Şımarmış belliki...Bence ablanızın psikolojik sorunu yok,bildiğin saygısız yani.Sen üzme kendini canım...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında benim varlığımı kıskanır gibi annem beni kıskandığı söylüyor. Benimle kendini kıyaslıyor . Araba istiyor alınmayınca babama bağrıp kızıyor küsüyor. Anlamadım tek ilgi odağı olmakta istiyor olabilir.

Neye kızıyor ki acaba? Ablanızı el bebek gül bebek mi büyüttüler acaba canım? Şımarmış belliki...Bence ablanızın psikolojik sorunu yok,bildiğin saygısız yani.Sen üzme kendini canım...
Yorumun için teşekkür ederim canım ağır laflarına tahammül etmeye çalışıp düzelmesi konusunda destek olmaya çalışacağız sizin de yorumlarınızla bir şeyler yapmaya çalışacağız. Çok teşekkür ederim tekrar iyi ki varsınız .

Hasta kendisi sanirim....
Herseyi gectim Annesiyle konusma tarzi igrenc ötesi insaligini yitirmis bence Ablan , beliki kendisine bile saygisi kalmamiski karsidakine olsun dengesizlesmis...

Bu durumda doktordan yardim almasj gerekiyor ama bunuda kabul edecegini sanmiyorum , Ben olsam evin icinde o yokmus gibi davranir suratina bile bakmazdim sinir bozucu bir insanla yasamakta zordur. Takmayin kendisini yokmus gibi davranin
..

Cok sasirdim cidden.Ne simarik bir abla bu.Benim babam benim atanip aileye araba almami beklerken sizin ablaniz kucuk bir cocuk gibi baba bana araba al diyebiliyor ve olmayinca da hayati zindan ediyor.Ne iyi anne babaymis onlar da her seye ragmen katlaniyorlar.Bir uzmana gorunmeli kesinlikle.Bir psikolog soyle demis "Bize gelen gercek hastalar degil.Gercek hastalarin hasta ettikleri " Allah senin de ailenin de yardimcisi olsun canim.

Bence kendi haline bırakın. Duymayin, görmeyin, konusmayin. Daha çok çıldırsın. Moda oldu bu aralar bu tipler. He bu arada KUL KİNADİGİNİ YASAMADAN ÖLMEZMİŞ ... Bi bakarsın oda gözlüğe mahkum oluverir. Hiç pozitif elestirmedim lakin içimden geleni yazdım. Psikologlara da yazık yahu. Otursun ablan özeleştiri yapsin. Sende o dengesizden uzak dur kuzum...

Kalbimi çok kırdı dediğiniz gibi davranmaktan başka çarem yok malesef psikolojik destek alması için de ileriki zamanlar uğraşacağız şimdi ters tepebilir. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

acaba erkek arkadaşıyla ya da işle ilgili sorunları mı var? size bu şekilde yansıtıyor hoş ne olursa olsun böyle davranışlar sergilemesi normal değil.

Ablanız için sorun sizin o daha küçükken doğmuş olmanız. Arasında az yaş farkı olan kız kardeşlerden büyük olan, kardeş gelince kenara atılır, bu bizim geleneklerimizde biraz böyledir. Çocuklar sevgiyle değil, korkutularak ve dışlanarak ve en önemlisi de kardeşleriyle, kuzenleriyle, komşu çocuklarıyla KIYASLANARAK büyütülür. Ablanızın öfkesi geçici bir öfke değil. Psikoloğa da gitmenize gerek yok aslında aranıza alsanız ona sevginizi gösterseniz, anneniz biraz da onunla ilgilense sorun ortadan kalkacak, bu fevrilik ''BENİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ? BENİ DUYMUYOR MUSUNUZ? BEN DE BURADAYIM'' demek. Yaşı kaç olursa olsun tüm çocuklar anne sevgisine muhtaçtır her zaman. Önce aile içerisinde iletişiminizi güçlendirmeniz gerekir. Sanırım siz annenize çok bağlısınız (bebeklikten beri anne sizinle ilgilenmiş) ablanız kendini o evde çok yalnız hissetmiş. Ablanızı bu kadar insan içinde ruh hastası bir arızalı olarak göstermeye çalışıyorsunuz. Bunu yapmayın, ben çok üzüldüm ablanız için Allah onu korusun.

Bunun az yaş farkıyla, dışlanmakla falan hiç ilgisi yok , tamamen bencillik, şımarıklık, aşağılık kompleksi, kıskançlık, her şey benim olsun en önemli en akıllı benim, diye düşünmekle alakası var. Biliyorum çünkü aynı abladan bi tanede bende var. Aynen bunun gibi bir gün melek sonraki gün tanıyamıyoruz. Hadi biz yanlış davranıyoruzda bize bunları yapıyor diyelim ama sadece bize karşı değil akraba, komşu herkese karşı böyle. Bi tek kendi istediği kişilere ( ki onlarda muhakkak kimsenin sevmediği, absürd kişiler olur ) olağanüstü iyi davranır. Benimle arasında 8 yaş var kimse ezmemiş dışlamamış ben küçük olmama rağmen hep o el üstünde olmuş yani sorun bizde değil kendisinde. Sende nerdeyse bu kızcağızı sorunlu ilan edeceksin, ne alakası var ya üzülme hiç o ablaya ona bi şey olmaz hiç merak etme olan onunla yaşamak zorunda kalanlara oluyor.

Canss hiç boşuna dr falan uğraşmayın seninde dediğin gibi kendisinde bir sorun görmüyorki gitmez yani. Ben en çok aileme kızıyorum o böyle yapınca , annemin üzerine yürüyünce anneme diyorum ya sen de bağır çağır yada patlat tokadı diyorum ama yok annem yapmıyor susuyor oturuyor bi köşede.... ablam değişir falan diye de hiç umutlanma benimki hiç değişmedi aksine daha kötü oldu. Diyeceğim o ki sen hiç bi şey yapamazsın annen baban tavrını koyacak hoopp bi dur kendine gel diyecek gerisi boş...

Ben bu forumda sohbet etmediğim kişilerle senli benli konuşmuyorum, sen de sakın bana bir daha ayar vermeye kalkma. Ayarı yersin. Tüm yazdıklarından ablasını kıskanan ve kötülüğünü isteyen biri olduğun açık.

tam deli manyak valla ya.
ne demek burda kalıp laflarımla sizi zehirliycem. neyin kafası bu.
valla çok değişik bi insan.

Yorumun için çok saol canım inşallah o da yaptığı yanlışı anlasın diye dua ediyoruz. Yorumun için tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…