Yorumlarınıza ihtiyacım var ! Derdim ablam!

Çok saol canım aynı söylediğin gibi yapacağım hayatta üzülüp sıkılmadan geçirebileceğimi anlıyorum artık öyle davranacağım bana uzak olsun yeter :) yorumun için teşekkür ederim . İyi ki varsınız rahatladım :)

acaba erkek arkadaşıyla ya da işle ilgili sorunları mı var? size bu şekilde yansıtıyor hoş ne olursa olsun böyle davranışlar sergilemesi normal değil.
İşine severek gitmiyor zaten ama işinden veya erkek arkadaşından bir sorun yok eminim. Başkalarıyla veya benimle kıyas yapıyor mutsuzluğu ondan diye düşünüyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim.

ne sorunlu bi insan ya..
kaç yaşındasınız evden ayrılma imkanınız var mı

Senli benli konuşmuyorsun ama akıl vermek tehdit ve hakaret etmek sende fazlasıyla mevcut kişilik meselesi tabii

• Woow.bu ne siddet hanimefendi. Yoksa sizde butur ablalardanmisinizda bu kadar zorunuza gitti?

Yorumunuz için teşekkür ederim. Burda yazdıklarım kötü göstermek için değil annemden sevgi bekliyorsa ona başta hakaret etmeyebilir. Ben de anneme bu şekilde davransam benimle de aynı bu şekilde olur. Kim ister ama sürekli tartışma halindeler kendini bağırarak kalp kırarak hakaretler ederek gösteremez eskiden beri bu böyle bugün annem konuşup güldükçe daha çok hakaret etti kadına ben bu yaştan sonra zor ama biraz yerini yordamını bilsin bu şekilde fikir alabilirim diye yazdım gerçekten ilk mesajımda ne yazdım nasıl yazdım bilemiyorum sinirlerim bozuldu ve paylaşıp fikir alacağım birilerini aradım. Düşüncenizde haklısınız hep ikinci planda olmayı yaşadı ama insanlara yaklaşımı keşke bu şekilde olmasa ve bu şekilde daha çok ilallah getirdiğini bilse.. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

Şunu belirtmek istiyorum amacım gerçekten fikir almaktı o benim ablam niye kötü göstermeye çalışayım ? Bugün olanları direk anlatmazsam derdimi tam olarak nasıl anlatabilirim ki sorunum tam bir çözüm bulsun. Benim ablam böyle nasıl anlatabilirim derdim bu nasıl derdim tam olarak anlaşılacak şöyle mi anlatsaydım; 'ablam bugün yine gerizekalı dedi canım ablam benim anneme de nasıl hakaretler etti çok tatlı ya ' böyle bir şey yok ben drrdimi anlatıyorsam olanı anlattım amacım belirttiğim gibi fikir almaktı hepinize minnettarım vakit ayırıp fikir verdiniz ve kafamda ne yapmam gerektiği hakkında bir fikir oluştu. Çok çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız ..

Canım ne demek istediğimi anladığınız için teşekkür ederim, burada dış kapının mandalları zargan gibi atladılar, neyse ki göz ardı et seçeneği sayesinde sinek savar gibi savdım kurtuldum :)
Ablanızın sorunu yok demedim ben buradan bu anlaşılmasın, elbette ablanızın sorunu çocukluğuna gidiyor ve giderek artmış. Tüm insanlar ilgi çekmek ister. Sizin mizacınız sakin. Ablanızın öyle değil çok hırçın ama işte faktörler var sizin de belirttiğiniz gibi hep ikinci planda kalmak mesela. Ablanız bu şekilde ilgi çekmek istiyor. Bazı insanlar (gerçekte bence herkes) sevgiye çok açtır. Yeterince ilgi görmediklerinde saldırganlaşırlar ve bu oldukça ilkeldir. Her şeyin başı sevgi. Ablanızdan anlayış beklemeniz şu an için hata olur. Sizin de onu anlamanızı kimse bekleyemez çünkü siz o tür davranışlar sergilemediniz ailenize karşı, özellikle annenizi ezmeye kalkması sizi çok üzüyor. Aslında çocukluğunun hıncını çıkarıyor. Sizden ve annenizden özellikle. Biraz oluruna bırakın ve biraz ilgi gösterin. Bu şımarıklık gibi görünse de asıl sorun çok derin. Psikologdan bu konuda siz yardım alabilirsiniz. Ona söylemeyin bilmesin ters teper. Siz psikologtan onunla nasıl iletişim kurabilirsiniz ve ilişkinizi nasıl kurtarabilirsiniz onu öğrenin. Hala şansınız var bu abla - kardeş ilişkisini sağlamlaştırmanız için.Hatta aslında internetten ücretsiz danışabileceğiniz psikologlar vardır diye düşünüyorum. Ablanızı çok sevin, kendisine zarar vermesinden korktuğum için onu kötülemeyin demek istemiştim. Ablanıza sizin onun yardımına her zaman ihtiyacınız olduğuna, bir gün başınıza birşey gelse tek gideceğiniz kişinin o olduğuna inandırın, konuşun ve sarılın.

Anneler babalar kıyamıyor ben kötüleme amaçlı yazmadım ki gerçekleri olduğu gibi anlatmasam nasıl fikir alacağım değil mi ? Napacağımı şaşırdım. Ecrinnur sen de anlarsın anlattığın gibi bunu yakından yaşayan bilir birbirimizi anlıyoruz bu açıdan. Yorumun için çok teşekkür ederim canım benim

Çok çok haklısın canım amacım böyle fikir almaktı ne güzel ki burada vakit ayırıp fikir veriyorsunuz ya çok rahatlıyorum dediğiniz gibi yapacağım kendine anneme zarar vermesinden korkuyorum ben de aynı dediğiniz gibi bi psikoloğa gideceğim inşallah şu aralar diş sorunlarım var . Yorumuz için çok teşekkür ederim . Birçok kez okudum ve dediğiniz gibi yapacağım.

Teşekkür ederim tatlım, ablanıza bir şans verin. Çok sevilmek istiyor. Anladığım kadarıyla sorunu sadece siz ve annenizle.. Hep birlikte başarırsınız siz bu işi, ben inanıyorum. Ablanızı sevdiğinizi şimdi hissettim.

el cevap:alırsın eline sopayı ıslata ıslata döversin dişlerini döküp eline verirsin bak bakalım bir daha kimi nereye sokuyor yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen ergen müsvettesi gerizekalı sözde yetişkin gözüken abazan yaratık..(oyh bi rahatlama geldi....)

Psikolojisi yerinde değil anlaşılan.
Boyle abla ya da kardeşler çok duydum.
Kompleksli ya da hayatta başarılı olamamış kişilerde ne yazık ki bu sataşmalar ouyor.
Kıskançlık ve hep bencillikten oluyor en iyisi en güzeli hep ben olmalıyım düşüncesi ya da olamadım kaygısı.
Akıl sağlığı versin çok zor.

Çok teşekkürler canım. annemle de konuşacağım ve sinirler biraz yatışınca onunla tam olarak konuşup anlamaya çalışacağız şuan ne desek ters tepiyor. Ablamı seviyorum. Annem de seviyor kıyamıyor. İnşallah bunu tam olarak görür ablam.. yorumunuz benim için çok iyi bir fikir oldu tekrar teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın :)

İş hayatında başarılı biridir aslında ben buradayım beni de görün çabası var diye düşünüyorum okuduğum yorumlardan da bunu çıkardım inşallah aklından kötü düşünceleri çıkarıp nefsine de hakim olsa . Yorumunuz için teşekkürler.

İnşallah canım sabrınız artsın kolay değil atsan atılmaz satsan satılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…