Yorumlariniza ihtiyacim var

diamondssss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
55
12
18
Kizlar yorumlariniza cok ihtiyacim var. 6 senelik bir iliskim var suan 23 yasindayiz ikimizde ve universite okuyoruz aynı siniftayiz. Iliskimizin bazi donemleri ergenlikten dolayila cok sardintili gecti ama son 1 2 senedir okadar mutluyum ki size anlatamam 2 ay da bir tartisiriz aradigim insan hayatimi gecircegim insan bu derim hep. Ama gecen hafta tam da regl oldugum sira erkek arkadasim da hastayken bana bi kac gun soguk davrandi hani bulusmak istemedi falan bunu dile getirmedi ama anlasiliyodu. Neuse o sira kendimi cok kotu hissettigim icin tartismamak icinde ona bi sure konusmayalim dedim iste kendimi kotu hissediyorum yalniz hissediyorum tarzi hisey dedim abarttim orda cocukluk yaptim biliyorum. Sonea ben buna dun mesaj attim bulusalm goruselim diye hatami anladim bu bana bahane buldu aksam tekrar yazdim ne konusucaz falan dedi ben acikladim kendimi iste o sira bende cok kötüydum o sira yanimda degilsen bidaha ne zaman yanimda olucaksin ki tarzi biseyler yazdi bende bunun sacmaladigini vs dogru bi dilke anlattim neyse biz konuştuk konuştuk sonra konu onun hatalı olduğuna çıktı kendisi dedi iste hic biseyi alttan alamiyorum seni mutlu edemicem ileride farkediceksin bunu simdi beni cekiyosun ileride cekemiceksin fgibi konuşmalarla güya benim icin ayrilmamiz gerektigini falan söyledi. Bende onuna mutlu olduğumu onu cok sevdigimi bana sadece kendisinin ayrilmak isteyip istemedigini sordum defalarca ama net bi cevap vermedi hic en sonudna zamana ihtiyacim var dedi. Bende tekrar auni seyleri soyledim yanidna olucagimi ama ayrilmak istersede saygi duyacagimi. Ben simdi napiyim zerre istemiyorum ayrilmak. Bu sene erkrk arkadaslarimin yanina arkadaslari geldi hepsi it kopuk onceden de onlara uymuslugu var. Yine mi onlara uymuş olabilir. Gelenler etkinlikler yapiyodu birsuru kiz simdi ben olmazsam oralarda hep kendisi olucak bunlari dusundukce kafayi yicek gibi oluyorum zaten suan mantikli da dusunemiyorum cok uzun oldu hakkınızı helal edin ama lutfen bana bi yorum yapin

Başkasını bulmuş o yada aklında başkası var ki sana ben senı mutlu edemiyorum replıklerine girmiş. Rıca edıyorum gurursuzluk yapma ablacım bak okuyorsun daha neler çıkar karşına ben ıstemıyorum ayrılmak muhabbetlerine girme

Üzgünüm daha güzel şeyler yazmak isterdim ama çok belli o senden ayrılmak istiyor. Erkekten net olarak senden ayrılmak istiyorum cümlesini bekleme. Söyleyemezler. Senin iyiliğin için ayrılmak istiyorum senden zırvalığına inanma.
O senden ayrılmak istiyorsa ve sende ayrılmak istemiyorsan biraz araya mesafe koy. Üzerine gidersen koparacak yer arıyo çünkü. Biraz uzaktan izle ve gör. Zorla güzellik olmuyo. Önüne daha iyileri çıkar inş. Yaşın daha çok küçük, tadını çıkar

Seviyor olabilirsin. Ayrılmak istemiyor olabilirsin. Sevdiğin için de hatanı kabul edip aramış sormuşsun. Özrünü dilemişsin. Ama o zaten ayriomayi kafaya koymuş galiba. Önceki soğuk davranmaların sebebi de buymuş. Sen elinden geleni zaten yapmışsını. Çok yalvar yakar işine girip kendini küçük düşürme derim.
Net bir şekilde onu sevdiğini ayrılmak istemediğini de bir kere söylemişsin. Bittiyse zaten sen ne kadar zorlarsan zorla bitmiştir. Hatta senin ısrarların daha da uzaklaştırır diye düşünüyorum.

günaydin:)
sizin cok sevdiginiz ve yaninda mutlu hissettiginiz belli zaten.oda bunun farkindadir.
ufak tefek olaylari hemen tripe donusturuyorsaniz bikmis olabilir.
erkekler boyle seylerde dunya onlarin sirtindaymis gibi bir moda giriyorlar genelde.kendince intikam aliyor olabilir.
oyle bir durum yok tatli atismalar her iliskide olan diyorsaniz ,
kafasi karismistir büyük ihtimalle.
baska biri vardir yoktur bunu net bilmemiz mümkün degil.
belki bir arkadasi aileden biri v.s
gelecek hakkinda kafasini karistirmistir.
belki olumsuz ihtimaller ornekler verilmistir.
bu kizla olmaz mutlu olamazsiniz
ilerde seni birakir v.s v.s
sacma gozukebilir ama o donemlerde insanlar disaridan bir gozun soylediklerinden etkilenir.(burda bile tanimadigi insanlardan etkilenen bir suru üye var)
bence biraz zamana birakin.
bu sirada kendinizi dinleyin.arayip sormayin.
bir kac gun gecsin bakalim.
belki sandiginiz kadar vazgecilmez degildir.
belki siz sogursunuz.belki ona hak verirsiniz.
belkide o pisman olur sizsiz yapamayacagini anlar.
kimbilir..
bazen hic bisey yapmamak cok sey yapmaktir aslinda.ustune gitmeyin.sizi gercekten seviyorsa hatasini anlar.
anlamazsada kendini hakli cikarmis olur.
bu durumda gercekten ilerde sizi uzecek biri icin üzülmeye degmez.
umarim hersey gonlunuzce olur.hakkinizda hayirlisi olsun..

Günaydın:)) bu güzel ve tatlı yorumunuz icin cok teşekkür ederim. Bende dediginiz gibi artik bisey yapmayacagim zamana birakacagim umarim en hayırlısı olur

Merhaba arkadaşlara katılıyorum. Bence de ya başkası var ya da uzatmalardan sıkılmış olabilir. Bir arkadaşın yazdığını dalga geçmek olarak görme lütfen. Sevgilin dünyadaki son erkek değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

çok küçük yaşta ilişkiye başlamışsınız bu da ona ağır gelmiş sıkılmış belli ki erkekler bzim gibi değildir biraz yaşı olgun olsa kaldırırdı ama bence farklı şeyler yaşamak istiyor. bir de sen görüşmeyelim falan deyince böyle çekemem diye düşünmüştür birkaç gün de yalnız kalınca ona yalnızlık cazip gelmiştir bağlanmak istemiyordur. oluruna bırak zorlama gidecekse de gitsin

Uzun bir ilişkinin ardından sıkılmış olabilir .. senin için ayrılmak istiyorum gibi saçma sapan bir bahanenin ardına sığınıyorsa başka biri vardır yada olacaktir .. neden kendini bu kadar bağladın ? Onun gibi davran ve umursama ..daha neler gelir geçer ..

Erkekler öyleee kızları çok düşünmezler aman ben bu kızı mutlu edemem üzmeyeyim ayrılalım gibi masum düşünceleri yoktur asla. İsterlerse birini dibine kadar uğraşırlar hiç sonunu düşünmeden, istemiyolarsa da böyle düşünceli adam triplerine girerler. Malesef ben de yorum yapan birçok kişi gibi artık seni istemediğini düşündüm ayrılmak istiyo bence. Şimdi sen istemiyorum demişsin ya uzatmaları oynaticak biraz daha sürüncemede bırakıcak ve bu süreçte sen daha fazla yıpranıcaksın. Kendini ayrılık fikrine alıştır çok üstüne gitme nimetten saymasın kendini

Sevgilinin akli fikri vardir herhalde. Yanina gelen kisilere göre degisiyorsa da bi halt olmaz ondan.
Omur boyu arkadastan etkilenen aileden akrabadan etkilenen adam cekilmez. Hele evlilikte hiç çekilmez.
Senden ayrilmak istiyor bunuda 6 yilin hatirina senin için gidiyirum ayağıyla numara çekerek yapmaya çalışıyor.
Durum bu benim gördüğüm. Sen ne yapacaksin onemli olan bu
Gercekleri kabul edip once aci sonra unutmak mi
Gercekleri kabullenmeyip iliskiyi sürünerek devam ettirmek mi? Tabi nere kadar gider bilemezsin.

senı ıstemeyenı sen nıye ıstıyorsunkı bukadarmı kendıne deger vermıyorsun. sana deger veren yanında kalır. kısa ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…