Merhabalar, anlatacaklarımdan sonra uzman yardımı almalısın diyeceğinizi biliyorum bende yardım almam gerektiğinin farkındayım fakat şuan belli bir süre alamam o yüzden bu süre zarfında sizlerin yorumlarınıza ve tavsiyelere çok ihtiyacım var. Belki aranızda böyle şeyler yaşayan olmuştur, beni anlayacak üyelerin olduğunu düşünüyorum burada. Bir türlü kafamı toparlayamıyorum, kendimden emin olamıyorum, çok güçsüz ve çaresiz hissediyorum sanki kimse bana yardım edemez gibi. Şöyle tam kendimden emin bir şekilde tepki veremiyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor gelmeyecek her şey daha da kötü olacak gibi kötü olumsuz şeyler geliyor aklıma. Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var bunlar beni son zamanlarda yordu bunalttı sanırım. Eskiden biraz da olsa kendime inancım güvenim vardı şimdi yok. En azından kendimin arkasında durmayı bilirdim. Şimdi bu kadar güçsüz ve aciz hissetmekten nefret ediyorum. Sağlıklı düşünemiyor karar veremiyorum kafam allak bullak… ailem bile yardım edemez beni anlamazlar gibi geliyor. Kendimi anlatamıyorum da zaten… hani derler ya basiretim bağlandı diye, işte öyle bir şey. Sürekli bir yanlış davranma ve kendimi açıklayamama korkusu oluştu bu yüzden içimden geldiği şekilde davranamıyorum hoş içimden ne geliyor ondan da emin olamıyorum… Sizler böyle şeyler yaşadınız mı, neler yaşadınız yorumlarınıza ihtiyacım var sizce bana ne oluyor ne yapmalıyım
Son düzenleme: