Yorumlarınıza ihtıyacım var

bu kadar olaydan sonra duymadığım küfür kalmadı onlardan açıkcası gitmeye de meraklı değilim

sadece eşim için istıyorrum

eşimin söylediğine göre bu sefer cvp vermemiş çünkü bu şekılde cvp vermek inat yapıyor gibi oluyormuş daha öncekılerde işe yaramadı demesı garıp geldı bana.

bence eşimin aklında birşeyler benımle paylaşmıyor

Eşiniz için niye? Tekrar küfür duymak için mi!
Boşverin arkadaşım eşinizle iyimisiniz olay orada bitmiştir... (gerçi sizin arkanızda duramayan adamla ne kadar iyi olunabilir bilmiyorum)

sen sanıyor musun ki her erkek ailesine karşı hanımların her istediğini ya da her dediğini yapıyor...eğer yapan varsa da çokkk nadir...o yüzden neden demedi deme..

haha etti valla. daha da anlatayım da biraz daha gül. havan dağılsın :) Düğün günüde ikide bir dedi oğlum iyidir şanslısın şükret diye. O böle dedikçe bende şükretmedim. sonra onların tarafta olan düğündede (ayrı şehirlerde aileler) iyi bir aile buldun şükret dedi. yine demedim. bizimki inada bindi sanırım :)

:) sen istersen bunları söylersın zaten kv ne gerek var

kv de kına yıkamaya gidildiğinde para toplanırken aaaa ne parası ben koskoca aslan gibi oğlumu verıyorum demişti :) çok zoruna gıttı oğlunun evlenmesı :)

sen sanıyor musun ki her erkek ailesine karşı hanımların her istediğini ya da her dediğini yapıyor...eğer yapan varsa da çokkk nadir...o yüzden neden demedi deme..

aynen yapmıyormuş bende evlenince anladım. benimki bile yapmıyorsa çok azı ancak yapar...

Eşiniz için niye? Tekrar küfür duymak için mi!
Boşverin arkadaşım eşinizle iyimisiniz olay orada bitmiştir... (gerçi sizin arkanızda duramayan adamla ne kadar iyi olunabilir bilmiyorum)

eşim ailesini yıllardır görmuyor eşim için üzülüyorum eşimin hatırına sadece

ve uzaktayız en azından bır bayramda 2gunde olsa eşimin gönlü hoş olsun istıyorum

ailesinın benımle sorunları olduğu için görüşmüyor onlarla gerçi eşimde bıktı bu tavırlarından bı nedenı de bu

sadece bu sefer cvp vermemiş eşim bende bu yüzden fıkır almak istedım zaten :/

ben 10 yıllık evliyim o işlerin öyie olmadığını anlayalı baya zaman oldu...o yüzden dedikleri mi yabana atma.

ben 10 yıllık evliyim o işlerin öyie olmadığını anlayalı baya zaman oldu...o yüzden dedikleri mi yabana atma.

valla ben 6 aylık evliyim. 3 ayda anladım bazı şeyleri. Sen neler yaşamışsındır kimbilir. İnsan evlenirken eşi onun herşeyi olcak, her dediğini yapacak filan sanıyor ama ıı olmuyor. Biz eşimle başbaşa sorunsuz yaşarken ne zaman tatillerde onlara gitsek sorun. ben taktım bir de kvye. nasıl geçicek bu kinim bilmiyorum :(

işte bende sizlerden fıkır bır yol beklıyorum

sorun sadece eşimin cvp vermemesi değil bu durumda neler yapabılırım

çünkü kendımı kötü hissedıyorum istenılmeyen biri olmak hoş değil eşimi de üzmek kırmak istemıyorum

çünkü kendımı kötü hissedıyorum istenılmeyen biri olmak hoş değil eşimi de üzmek kırmak istemıyorum

eşinle mutluysan görmemezlikten geleceksin canım. Kolay birşey değil; kendimden biliyorum ama şu durumda yapılabilecek pektebirşey yok. üstüne gitme. bende olayları ısıtıp ısıtıp eşimin kafasını şişiriyorum mesela.ama herseferinde birgol daha yiyorum. abartıyor, huzursuzluk çıkarıyor oluyorum. sende o duruma düşme. gelmesin bize diyorsa gitme. annende kal. umursama...

valla ben 6 aylık evliyim. 3 ayda anladım bazı şeyleri. Sen neler yaşamışsındır kimbilir. İnsan evlenirken eşi onun herşeyi olcak, her dediğini yapacak filan sanıyor ama ıı olmuyor. Biz eşimle başbaşa sorunsuz yaşarken ne zaman tatillerde onlara gitsek sorun. ben taktım bir de kvye. nasıl geçicek bu kinim bilmiyorum :(

kv de bir düzelme olmazsa geçmez.boşver söyledıklerıne takılma ama cvbını da ver belırlı sınır içerisinde

bızde eşimle ikimiz her zaman iyiydik araya aile girince hep tartışmamız olurdu

nişanlılık dönemınde ayrı şehırlerdeydık tabı o zaman eşim süreklı ailesine hak verırdı

aynı evde yaşamak başka oluyr

aslında ben kendi adıma sana daha önceki yazılarımda neler yapabileceğinden biraz bahsettim.bu durum karşısında,hele ki kemikleşmiş kangrenleşmiş durumlar da asla yaranın üstüne gitme tam aksine serinletici su gibi ol ki hemen olmasada uzun vadede sana geri dönüşü olumlu olsun.diğer türlü "neden neden" diye hem kendini hem eşini yer bitirirsin.
sonra bigün bi bakmışsın sen bir uçta eşin bir uçta ne sevgi ne saygı kalmış.sonra da biz bu hale nasıl geldik dersin.işte bazen domino taşı gibi geleceği görüp ona göre soğuk kanlı olmayı öğrenip öyle davranmak gerekiyor..

eşinle mutluysan görmemezlikten geleceksin canım. Kolay birşey değil; kendimden biliyorum ama şu durumda yapılabilecek pektebirşey yok. üstüne gitme. bende olayları ısıtıp ısıtıp eşimin kafasını şişiriyorum mesela.ama herseferinde birgol daha yiyorum. abartıyor, huzursuzluk çıkarıyor oluyorum. sende o duruma düşme. gelmesin bize diyorsa gitme. annende kal. umursama...

üstüne gıtmemeyı öğrendım ilk yıllarda bende baş şisiriyordum zaten memlekete gidince benım ailemde kalıyoruz ama eşime ben annemde kalayım, sende ailende kal dıyemeyeceğim haksızlık yapmıyorum umarım

sende eşine ailesi kötü de olsa asla konuşma ailesi hakkında,konuşursan onlar haklı oluyor

güzellıkle sakındım ama eşimi de anlamadım zaten

ne demek istedı EŞİM :(DAHA ÖNCE BÖYLE SÖYLEDIM DE NE OLDU FAYDASI OLMADI, ŞİMDİ İNAT YAPIYOR GİBİ OLUYOR BU ŞEKILDE SÖYLEMEM , DAHA ÇOK GÖZUNE SKOUYOR GİBİ ' dedi maalesef bunda çok takıldım

bence esin artik annesiyle basedemeyecegini anlamis ve annesiyle savasmak istemiyor, naparsam yapiyim sabit fikirli, inatçi degismez diyor... esinin karar vermesi lazim sensiz (istenmedigin için!) oraya gitmeyi kabul ediyor mu ?

eger ediyorsa (ki oyle gorunuyor) bundan sonra hakkinda en ufak olumsuz laf ettirmesin en azindan, "benim yanimda karim hakkimda bu sekilde konusmayin, ona soylediginiz her soz bana soylenmis sayilir" desin...

eger etmiyorsa da açik açik "ben esimden ayrilmam madem oyle karimin ailesinde kaliriz gunduz ben seni gormeye gelirim" desin...

hatta bence en dogrusu bu, madem aileleriniz ayni sehirde (yanlis anlamadiysam) kimin kapisi ikinize açiksa (senin ailen ;) ) orda kalin.. ben senin yerinde olsam esimi yanliz gondermem malum o da annesi, esinin uzerinde etkisi buyuk olabilir, aklina girer kendisini melek seni de kotu geli yapar belli mi olur...

aslında ben kendi adıma sana daha önceki yazılarımda neler yapabileceğinden biraz bahsettim.bu durum karşısında,hele ki kemikleşmiş kangrenleşmiş durumlar da asla yaranın üstüne gitme tam aksine serinletici su gibi ol ki hemen olmasada uzun vadede sana geri dönüşü olumlu olsun.diğer türlü "neden neden" diye hem kendini hem eşini yer bitirirsin.
sonra bigün bi bakmışsın sen bir uçta eşin bir uçta ne sevgi ne saygı kalmış.sonra da biz bu hale nasıl geldik dersin.işte bazen domino taşı gibi geleceği görüp ona göre soğuk kanlı olmayı öğrenip öyle davranmak gerekiyor..

yani gereklı olsa da bu konular hakkında eeşimle konuşmayayım çünkü moralim bozuluyor

sanırım artık tek bır laf etmeyeceğim

bence esin artik annesiyle basedemeyecegini anlamis ve annesiyle savasmak istemiyor, naparsam yapiyim sabit fikirli, inatçi degismez diyor... esinin karar vermesi lazim sensiz (istenmedigin için!) oraya gitmeyi kabul ediyor mu ?

eger ediyorsa (ki oyle gorunuyor) bundan sonra hakkinda en ufak olumsuz laf ettirmesin en azindan, "benim yanimda karim hakkimda bu sekilde konusmayin, ona soylediginiz her soz bana soylenmis sayilir" desin...

eger etmiyorsa da açik açik "ben esimden ayrilmam madem oyle karimin ailesinde kaliriz gunduz ben seni gormeye gelirim" desin...

hatta bence en dogrusu bu, madem aileleriniz ayni sehirde (yanlis anlamadiysam) kimin kapisi ikinize açiksa (senin ailen ;) ) orda kalin.. ben senin yerinde olsam esimi yanliz gondermem malum o da annesi, esinin uzerinde etkisi buyuk olabilir, aklina girer kendisini melek seni de kotu geli yapar belli mi olur...

düğüne kadar ve düğnden sonra bır süre daha kendını melek yaptı zaten :)

bensız gıtmek istemıyor mu bılmıyorum bunu akşam öğreneceğim eşimden fikri değişmedi ise anca beraber gelırız dıyordu

açıkcası ben vebalıymışım gibi ailesiyle tek başına görüşmek istemesı benım için küçük düşürücü olur :(

yani gereklı olsa da bu konular hakkında eeşimle konuşmayayım çünkü moralim bozuluyor

sanırım artık tek bır laf etmeyeceğim

hem moralin,hem eşinin morali hem de ilşkinizin gidişatı bozulur.ama yine de hayat senin.seçim de.... benimkisi nacizane hayat tecrübesi sadece...yolun açık olsun.Allah hep hayırlı ve güzel günler göstersin inş.

kv de bir düzelme olmazsa geçmez.boşver söyledıklerıne takılma ama cvbını da ver belırlı sınır içerisinde

bızde eşimle ikimiz her zaman iyiydik araya aile girince hep tartışmamız olurdu

nişanlılık dönemınde ayrı şehırlerdeydık tabı o zaman eşim süreklı ailesine hak verırdı

aynı evde yaşamak başka oluyr

her seferinde verdim cevabı canım. ama en son olayda ağladım pek birşey diyemedim. sonra ağlamam vs. geçince tek tek düşüncelerimi belirttim. pek konuşmadım bir kaç gün. aa gelin bizi sevmedi galiba, noldu canın mı sıkkın vs. diyerek beni konuşturmaya filan çalıştı. oralı olmadım. ben kendi annem gibi olur diye düşünüyordum yanılmışım. zaten bir kez bile kızım demedi. hep gelin gelinn der. Umursamamak lazım da insan takıyor işte. bu genç yaşta hasta edecekler adamı sıkıntıdan. 1 hafta kalıcaz gidince. biz uzaktayız şehir olarak. şimdiden sıkıntısı tuttu. sana da Allah kolaylık versin canım. sende umursamamaya çalış...

Mrh arkadaşlar

kk'yı sevıyorum çünkü tanıdıklara anlatmak, bir sorunu paylaşmak bana doğru gelmıyor.güvendiğim insanlara da anlattım zamanında ama uzun süre unutmayıp laf çarptırdıkları için artık anlatmamayı tercıh ediyorum

eşim annesiyle tlfda konuşurken annesının ' onu (beni) istemıyorum sadece seni istiyorum ' demiş.bende eşime 'aaaaa yı istemıyorsan benı de isteme' deseydın dedim.

çünkü pat diye söyleyeceyince üzüldüm ağzımdan bunlar çıktı.belkı yanlış kelımeler kullandım o anda.eşimde' hayır cnm öyle söylenır mı.söyleyemem böyle birşey annemden isteyemem manasında birşeyler dedi.

bugunde tekrar aynı konu açıldı.annesının bu sözune ne cvp verdığını sordum.herzamanki gibi hatırlamadı.

dıyemedın mı o benım karım bız evlıyız artık bunu kabul et diye

eşimde 'daha önce söyledımde ne oldu hiç birşey değişmedi hem söylesem ne olacak hemde böyle bir cevap verınce inatlaşıyor gıbı oluyor ' dedi

şimdi ne alaka inatlaşmak anlamadım.ben üzülünce geç olduğu için yarın konuşuruz dedi yattı

bu arada eşimle ailesi uzun süredır bırbırlerını görmüyorlar ve telefonda konuşmaya yenı başladılar sayılır

bunca zaman geçmiş bir insan evladına nasıl bu kadar uzak olabılır? ndn kınlerı öfkelerı bıtmıyor anlamıyorum

istedıklerı memlekete gittiğimizde eşim onlarda,ben ise kendı ailemde kalayım.benı evlerıne almak istemıyorlarmış.

ben mı yanlışım ' itin hatırı yoksa sahıbının hatırı vardır ' diye bir laf var

şimdi eşimin ailesi böyle davranarak eşime sevgılerını göstermiş oluyorlar

ve eşimde doğal olarak özluyor düzelsin sorunlar istıyor ama bunca zamana rağmen hala aynı fıkırdeler

evlılıkte böyle birşey olur mu?
kendımı kötü hissediyorum istenmemek hiç hoş değil

bu arada eşim kendı isteğiyle uzak ailesine

kırıldım eşime ben kendımı kötü hıssedıyorum zaten eşim önemlı olan bız evlıyız bırbırımızı sevıyoruz dedi

ne yapacağım ben

bence seni istemiyorsa gider sen de kendi ailende kalısrsın böylece gereksiz ritüelleri de yapmak zorunda olmazsın zaten eşinle gitsen laf çarptırıp moralini de bozabilir en iyisi böyle düşünenlerle hiç görüşmemek

hem moralin,hem eşinin morali hem de ilşkinizin gidişatı bozulur.ama yine de hayat senin.seçim de.... benimkisi nacizane hayat tecrübesi sadece...yolun açık olsun.Allah hep hayırlı ve güzel günler göstersin inş.

amin hepimize

ben moralım bozulup ters bır laf ederım eşimi de kırarım diye böyle söylemiştim bu da yanlış demekki

ama dedıklerını uygulamaya çalışcağım sonçta fıkır almak için burdayım :) teşekkür ederim

Back
X