Yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Eşek kadar adam ergen gerisi gibi davranmış. Ortada zorluk morluk yok ki, dakka bir gol bir seviyorum demiş zaten.

Bir daha kimseye "bu kadarcik zamanda mi sevdin?" "Illa sevildigimi duyucam" tarzi seyler sormazsaniz iliskileriniz gayet yolunda gidecek bence.
2 hafta elele tutusmak icin cok normal, her hareketi irdelemeye gerek yok her seyin altinda bir sey yok.
Bu iliskide muhtemelen devam eder akisina birakin.

Bu dünyada degişmez 3 şey var birincisi doğacağın gün ikincisi evleneceğin insan üçüncüsü öleceğimiz gün sabırlı ol kısmetin seni bulur :)

inanılmaz saçma buldum
hadi internette tanıştınız görüştünüz hoşlandınız buluşup konuştunuz
bu kısmı geçtim
ama nedir yani seni seviyorumlar filan
sonrasında güven talep etmek
ben güven veremem sana byyy demek

başlangıçnda hayır yokmuş diye düşündüm
ve aklıma geleni söylemeden de edemiycem
elini tutmasına izin verip bir iki öptürseydin
sanki
bu adam
bu şekilde gitmezdi
:26:
açıkcası ben tamamen
fiziksel beklenti peşinde koşan biri olarak
algıladım

Ben çok üzüldüm diğer ilişkilerim de onun için sorma gereği duydum ben 21 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum o 22 yaşında astsubay

beni pek sarmadı,içine alamadı bu dert..duygusu eksik..
bir de 16 yaş grubuna hıtap edıyor..

Son düzenleme:

Burda sürekli aynı soruyu sordum derken ne kadar sürekli onu merak ettim. 1-2 kere ise neyse ne de eğen bıktırana kadar sorduysanız sadece amacınızı merak ettim. Yani kaç kere daha bana güvenebilirsin deseydi yeterli olacaktı?

4 kez sordum ama pişman değilim bana göre küçük bişey yani kavga yok ortada birşey yok bu kadar ufak meselelerde gidiyorsa ilerde aynı şekilde ufacık bir meselede giderdi diye düşünüyorum

Canım öyle karışık anlatmışsın ki, onu dedi bunu söyledim, elimi tuttu, arabayı sürdü elimi bırakıp vs vs vs...
Birincisi, ne kadr yazışırsan yazış, ilk gördüğünde elektrik almak çok farklı bir şey.
Kaldı ki beraber fotoğraf çekinmeler filan falan bana çok manasız geldi, lütfen yanlış anlama beni.
2 hafta da ne kadar yazıştınız ki bu adam seni sevdi, elini tutmuş birde...
elini tuttmasında bir şey yok belki ama, bu bize göre öyle.Bakalım o ne düşünüyor? Hemen elin tutturduğuna göre kolay lokma bu kız mı diyor kendi kendine nedir yani?
İkincisi, güven denen şey zamanla oluşur. Adamın yüzünü bile görmemişsin, senin karşında oturup konuşurken tavrı, hali nasıl?İnandırıcı mı,içten mi, yalan mı söylüyor?..İki hafta internet ortamında görüşüp telefonda konuşmayla güven oluşmaz, bu kadar kolay değil her şey.
Madem hoşlandın, neden o zaman güven muhabbetine girdin?Bir süre arkadaş gibi devam edip, gerisini getirebilirdiniz.Güvenmiyorsan neden elini tutmasına izin verdin, bu da üçüncüsü.
Son olarak; nazicane fikrim...Seni sevmiyor, boşuna kandırma kendini.Veda cümlesi Byyy olan birinin aşkı ne derece inandırıcı olur ki...Hadi diyelim aşık, peşinden koşması gerekir.Bu ne böyle güzelsin,iyisin dedi, elini tuttu, güvenmiyorsun deyip elimi bıraktı falan filan...Eeee?Sonuç?..
Böyle mi seviyor yani seni?..
Alınma yazdıklarıma lütfen, ama benim fikrim bu ve buradan bakınca inan böyle görünüyor...

ilk gördüğümde etkilendim etkilenmeseydim konuşmayı sürdürmezdim, içten geldi bana yada ben öyle olmasını istediğim için öyle anladım, o elimi tuttuğunda çekemedim elimi bende tuttum. bende beni sevdiğine inanmıyorum hemen by demesi beni üzdü cevap yazsa ben cevap vermeyi düşünmüyorum

Ne çabuk seviyor ne çabuk üzülüyorsunuz yahu ?

"Üzdün beni bil" filan . Neden hemen böyle acıtasyonlar, belki vicdan yapar da yine mesaj atar diye düşünmeler .

Neyin üzmesi ALLAH aşkına? Kaç gündür görüşüyorsunuz ? Ne emek verdiniz daha birbirinize ?

İki günde seni seviyorum diyen adama ben de inanmam.

Ergen gibi bir adam . Siz de farklı davranmamışsınız .

"Beni üzdün bil" en çok bu kısıma takıldım .

İlk önce elini tutuyor diye kızıyorsunuz, güven vermedin diyorsunuz. Ondan sonra bırakınca bu sefer yine tutturmak için "ya tutarsın ya bi daha hiç tutamazsın"

İlginç

Son düzenleme:
astsubaymı kaç kaç kaçççç onların %90 ından ne koca olur ne de sevgili

sessizce bekle.madem seviyor bakalım geri gelecekmi.ortada bişey yok sorun yapacak.bence her genç kız güven sorusunu sorabilir.sonuçta netten tanışmışsın.gerçi güven soruylada anlaşılacak bişey değil zamanla ortaya çıkar.arayıp sorma yazma.bence onun dediği gibi sevgi varsa döner sana

anlatabiliceğim kimsem yok onun için size sormak istedim burda ki her yorum benim çok önemli. ergen gibi diyosunuz ama ben kendimi ergen olarak görmüyorum ben üzüldüm her defasında kırıldım bu derece sorgucu olmamın nedeni de bu.

'Bye' yerine 'Byyy' yazmış bir de.
Yeminle duvara kafa atasım geldi.
Bu küçük emare bile hakkında çok şey gösteriyor.
Saçma sapan hareketler.
Bu adam ya gol peşinde ya da sevgilisi olmadı hiç
Hemen seni seviyorum muhabbetine girmiş.
İnternet adamlarından daha fazla bir şey beklenemez zaten.

Daha ilk günlerden seni seviyorum demeler, elimi tut hiç bırakma demeler... Biraz hızlı değil mi ?
Birini sevip bırakmayacağın zamanla anlaşılır daha şimdiden neyin garantisini istediniz ?
Zaten adamda ergen tavırları var güvenip sırt yaslanmaz.

Bence de cevap yazmaman en iyisi...Seni anlıyorum, etkilendin, sevmek istedin ama sevmek isteyince insan sevemiyor hemen. O yüzden de bir anda böyle seviyorum demesi insanda şüphe uyandırıyor elbette...Zamana bırakmak en iyisi canım, hayırlısı diyelim hayırlısı olsun...Bu zamanda kime güveneceğini şaşırıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…