Yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Kızma ama Yeşilçam 'ın Nalanlı Nejdetli sahnelerinden biri gibi..
Kızma ama komik.

Bana da çocukça geldi ..
Ama ne olur bilinmez tabi
Selvi boylum al yazmalim filminde ki gibi arabada oturur asik olursunuz belki de

Kızma ama tatlım. İki hafta tanıdığın adama bukadar aşık olurduğunu sanıp, üzülürsen,..Hüsrana uğrarsın işte.Yaptıklarınız banada çocukca geldi...Al bunuda ekle geçimişte yaşadıklarım için kimselere güvenemiyorum hanene.
Bu durumda karşındaki kişilerden güven sınavı bekleme..Sen güven verecek insanları karşına almaya bak..Hatalı olan senin seçimlerin demekki...Bence biraz bunu irdelemelisin..

O kadar kısa sürece 'seni seviyorum' diyen adamın samimiyetine ben inanmam.
Sizinki de pek ergen kavgası olmuş. Küstüm, oynamıyorum gibi...

Ikinizde sac,alamissiniz, o hemen sevdigini söylemis, sende defalarca sana
Nasil güvenirim diye sormussun. Adam sana evlenme teklifi yapmiycak ya,
Senin güvenin icin...

Zamana birak, tanimayi güvenmeyi, siz cok acele etmissiniz ikinizde

bildiğin adam senin tepkini ölçmüş, senden daha yakın tavır ve cümleler duysa belkide öpecekti, ya bırak Allah aşkına tipik ergen erkek modeli.
adam akıllı biri çıkar inş.karşına. Hem de netten tanışmışın, kim bilir senle konuşurken kaç kızla daha yazışıp yeni tanışıyodu.
kafanı bile yorma başka şeylere odaklan. Sinir erkekler yaaaa.... Höööyttttt kızdım walla ....

evet haklısınız acaba benimle konuşurken kaç kızla daha konuşmuştur. ben artık hiç bir erkeğin sevgisine inanmıyorum en yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde gördüklerimde etkiledi beni erkeklerin gerçekten bir kızı sevdiğine inanmıyorum. hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu senin çevrenle alakalı bi'durum.
Şimdi senin hem güven problemin olup hem de gidip netten sevgili bulursan o güven problemini bir tık daha artırırsın.
İnsanlar kaç senedir dibinde duran adama öyle senin istediğin gibi güvenemiyolar sen iki günde neyin garantisini istiyosun.
Güven zaten zamanla oturan bi'şey.
Ayrıca bu kızların ilk günden seni seviyorum lafına tav olmaları yüzünden erkekler ilk buluşmada pat pat bu cümleyi söylüyolar.
Seviyorum kelimesini okadar çabuk ağzına alandan kaçacaksın asıl.

Kızma ama cidden feci arabesk. Eminim çocuğu olup, eşinden boşananlar bile bu kadar dramatize etmiyolardır durumu.

yorumunuz için teşekkür ederim.

Hemen seni sewiyorum demişş..
Çok çocukça geldi bana , inandırıcıda gelmedii..
Birde hemen nasıl fotoğraf çektirebiliyorsunuz, tam tanımadığınız bir insanla birlikte..
Al bak olmadı dakka bir gol bir, kimseye güwen yok yanii.. Burda yalnış yapmışsınız..
Bence siz karşınızdaki erkeğe, bana güwen werebilecek misin ben üzülmek istemiyorum ama
gibi şeyler söylerseniz, onun karşısında basit duruma düşmüş olursunuz..
Ve erkekler bu muhabbetten sıkılırlar..
Oyuzden, hızlı değil yawaşça ağır adımlarla olan bir ilişkiyi tercih edin..
Resim çekilme, hemen elinizi tutması vs bunları biraz zamana bırakın..
Ve karşısında güçlü durun, hani kaybetme korkun yokmuş gibi..
Zor olmak lazım biraz..
Şimdi watsaptan o kişiyi engelleyin rehberinizden de silin..
Boş yere kendinizi daha fazla üzmeyin..
Sizinde elbet bir yerde kısmetiniz wardır...

Son düzenleme:
Daha seni ilk buluşmanızda bile mutlu edemeyen adamdan, ilerisi için mutluluk beklemek çok saçma kaçar..
Bu yüzden bu ilişkinin üzerinde daha fazla durmayın..

evet kızlar bu saat oldu o da yazmadı bende yazmadım.

Eğer guvenmiyorsan nasil arabasına biniyorsun anlamadım .
Önce tutturuyosun Elini sonra naz yapiyosun.
Adamı garantiye almak istemissin ama yememiş,çünki adamın amacı belli güvenle ne işi var olmayacağını anlayınca basmış gaza internette yenerini bulmaya......

İkinizde çok aceleci davranmışsınız. Sevgi öyle iki günde olmuyor, senin yaşadığı sadece heyecan o kadar. Bir umut olabileceğini düşünmüşsün belli ki ama bu çocuktan sana bir hayır gelmeyecek gibi duruyor. Yapman gereken iletişimini ortadan kaldırmak için silmek ve engellemek. Daha yaşın çok küçük. Aceleci davranmayıp, biraz sabırlı olmasını bilirsen daha hayırlı bir kısmetle karşılaşırsın. İnternet üzerinden bulunan partnerleri ve yaşanan ilişkileri açıkcası samimi ve güvenilir bulmuyorum. Bu yollara başvurma. Hayatında illa birisi olsun diye uğraşmak yerine hayırlısı olsun de. İnternetten bu tarz arkadaşlıklardan uzaklaş.

Bana senin davranislarin cok tutarsiz geldi. Ille duyucam diye direterek adama "seviyorum" dedirten sensin. Akisina biraksaydin... Sonra ard arda guvenebilecek miyim diye sormak ne oluyor ki? En sonunda da ya elimi tutarsin, ya da bir daha tutamazsin diyerek abartmissin. Karsinizdaki insanlarin da sizin gibi insan oldugunu unutup, onlari kizin her kaprisini cekmek zorunda olan, asla sinirlenmemesi, bunalmamasi gereken insan ustu varliklar saniyorsunuz. Hayir. Sen sacmalamissin, adam da gitmis. Simdi aaa bak ilk zorlukta gittin diyerek sacmalamaya devam ediyorsun, kusura bakma. Kendini degistir. Biraz olgun davran. Yoksa kacirirsin boyle insanlari.

Sadece 2 haftadir tanidigi insanin nazini, kaprisini cekmez insan, bunu bil. O yuzden o kisiden arayip da pesinden kosmasini bekleme. Beni uzdun filan demen ona pek etki etmez. Daha tanisma evresindesiniz, kafasina uymadiysan ceker gider yani.

yorumunuz için teşekkür ederim beni anlamışşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…