Arkadaşlar benim internetten tanıştığım biri vardı yaklaşık 2 hafta oldu burada çalışıyor geçen pazar ilk görüştük ama sürekli whatsapptan-facebooktan konuşuyoruz. neyse dün akşam yine görüştük cafede oturuyoruz karşımda oturuyordu birlikte fotoğraf çekilicektik yanıma geldi çekildik sonra bana bakmaya başladı ama ben utanıyorum bakamıyorum neyse elini uzat dedi uzattım ölçüyomuş gibi yaptı tuttu elimi bende çekmedim iyi birisi yakışıklı kibar ve ben etkilendiğim için tuttum. neyse kalktık arabadayız başka biryere geçelim dedik tanıdıklarım geldi. arabada oturduk elimi tuttu yine niye elimi tutuyosun dedim illa duyucaksın yani dedi gülümsedi bende evet duyucam dedim biraz durdu seni seviyorum çok güzelsin iyisin dedi nasıl inanıyım beni sevdğini bu kadar kısa sürede sevmişsin dedim bende bilmiyorum napmalıyım seni inandırmak için dedi ne istiyosan söyle yapmaya hazırım dedi gülümsedi bende gülümsedim dedim ki bundan sonra ne olıcak peki ben üzülmek istemiyorum güvenebilicekmiyim sana dedim güven verdiğimi düşünüyorum dedi ben sürekli aynı soruyu sordum sonra bıraktı elimi sürdü arabayı nereye dedim eve dedi sonra bizim evin yakınında durdu konuşmuyor soruyorum cevap vermiyor bende dedim ki ya elimi tutarsın ya hiç tutamazsın dedim. güven verememişim sana dedi bende indim gidiyorum arkamdan arabayla geldi seslendi kaç kez ben bi kere döndüm sonra devam ettim yoluma oda gitti. eve gelince whatsapptan mesaj atmış sana güven veremediğim için çok özür dilerim ben söyleyim böyleyim(eşşeğim beyinsizim)herşey gönlünce olsun hep gül demiş sonuna byy yazmış bende yarım saat sonra girdim senden güven istedim hiç bitmesin diye emin olmak istedim sordum sen ilk zorlukta böyle bırakmayı tercih ettin umarım mutlu olursun ama beni çok üzdün hayırlısı dedim. halen girmedi cevap yok az öncede arkadaşa yazıyorum diye ona yazdım yanlış anlamasın diye izah ettim ama yine girmemiş.
Ben çok duygusal biriyim hiç bir ilişkim uzun sürmedi yıprandım kimseye güvenim kalmadı bu son olaydan sonra evlemekten bile soğudum hep üzülüyorum bir insanın hiç bir ilişkisi mi yürümez ben anlamadımben şimdi ne ye yapmalıyım bana yardım edin çok üzgünüm
bildiğin adam senin tepkini ölçmüş, senden daha yakın tavır ve cümleler duysa belkide öpecekti, ya bırak Allah aşkına tipik ergen erkek modeli.
adam akıllı biri çıkar inş.karşına. Hem de netten tanışmışın, kim bilir senle konuşurken kaç kızla daha yazışıp yeni tanışıyodu.
kafanı bile yorma başka şeylere odaklan. Sinir erkekler yaaaa.... Höööyttttt kızdım walla ....
evet haklısınız acaba benimle konuşurken kaç kızla daha konuşmuştur. ben artık hiç bir erkeğin sevgisine inanmıyorum en yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde gördüklerimde etkiledi beni erkeklerin gerçekten bir kızı sevdiğine inanmıyorum. hayırlısı olsun hakkımızda.
Bu senin çevrenle alakalı bi'durum.
Şimdi senin hem güven problemin olup hem de gidip netten sevgili bulursan o güven problemini bir tık daha artırırsın.
İnsanlar kaç senedir dibinde duran adama öyle senin istediğin gibi güvenemiyolar sen iki günde neyin garantisini istiyosun.
Güven zaten zamanla oturan bi'şey.
Ayrıca bu kızların ilk günden seni seviyorum lafına tav olmaları yüzünden erkekler ilk buluşmada pat pat bu cümleyi söylüyolar.
Seviyorum kelimesini okadar çabuk ağzına alandan kaçacaksın asıl.
Kızma ama cidden feci arabesk. Eminim çocuğu olup, eşinden boşananlar bile bu kadar dramatize etmiyolardır durumu.
İkinizde çok aceleci davranmışsınız. Sevgi öyle iki günde olmuyor, senin yaşadığı sadece heyecan o kadar. Bir umut olabileceğini düşünmüşsün belli ki ama bu çocuktan sana bir hayır gelmeyecek gibi duruyor. Yapman gereken iletişimini ortadan kaldırmak için silmek ve engellemek. Daha yaşın çok küçük. Aceleci davranmayıp, biraz sabırlı olmasını bilirsen daha hayırlı bir kısmetle karşılaşırsın. İnternet üzerinden bulunan partnerleri ve yaşanan ilişkileri açıkcası samimi ve güvenilir bulmuyorum. Bu yollara başvurma. Hayatında illa birisi olsun diye uğraşmak yerine hayırlısı olsun de. İnternetten bu tarz arkadaşlıklardan uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?