• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniza ihtiyacim varrr

aynen oyle.canım aa bak bu olurmu ablasi yada abisi varsa annenin desin ayagi kirildi alcidan alinana kadar ben yardm edecem kalacam kendyle dese ztn alci hemen cikmaz en az 2hafta durmali 10gun hemen hemen ise yara bence :)
Aaa canim ya olabilir aslinda gayette olur yanii :) cok tesekkur ederimm ya umarim izin verirler canim cok tesekkur ederim ugrastigin icin :)

Canim olur mu hic oyle sey sadece eger bi dusunceniz fikriniz veya etkili olan bir seyiniz varsa yardiminiza ihtiyac duydum cunku annem cok yoruld artik ve 10 gunde olsa gezmeye dinlemmeye ihtiyaci var :KK43:

Anldım canım :) tabiki hakkı yazın herkesizinlere yüklenince böyle durumlar olabiliyo :/ Allah korusunda , cenaze var derseniz olmaz mı

Anldım canım :) tabiki hakkı yazın herkesizinlere yüklenince böyle durumlar olabiliyo :/ Allah korusunda , cenaze var derseniz olmaz mı
Canim cenazeyi dusunduk ama hani 10 gunde vermiyolarmis cenaze icin izin .s mecbur hastalikla ilgili birsey soyliycek annem .s yinede cok tesekkur ederim anlayisin ve dusuncen icin :)

Canim cenazeyi dusunduk ama hani 10 gunde vermiyolarmis cenaze icin izin .s mecbur hastalikla ilgili birsey soyliycek annem .s yinede cok tesekkur ederim anlayisin ve dusuncen icin :)

cenazeydi..birinin sagligi uzerinden yalan soylemekti..bunlar donuyor dolasiyor insani gercekten buluyor..mumkunse baskalarinin saglik konularini izin icin kullanmayin.
10 gun bal gibi rapor alinir..hatta 1 ay bile alinir,giklarini cikaramazlar.
ama en guzeli dogruyu soylemek..

cenazeydi..birinin sagligi uzerinden yalan soylemekti..bunlar donuyor dolasiyor insani gercekten buluyor..mumkunse baskalarinin saglik konularini izin icin kullanmayin.
10 gun bal gibi rapor alinir..hatta 1 ay bile alinir,giklarini cikaramazlar.
ama en guzeli dogruyu soylemek..
Tabiiki de en guzeli dogruyu soylemek ama umarim izin alabilir , tesekkurler canim dusuncen icin

Back
X