yorumlarınızı beklerım.

S I L A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
329
9
98
46
Esimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım :(( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.

Esimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım :KK43:( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.

yapcak birşey yok gibi görünüyor
eşinin iş yeri orda ise
ekmeğiniz orda demektir
bu konuyu aile huzurunuzu bozacak kadar büyütmeniz size zarar verir

Esimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım :KK43:( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.

arkadasim esimle cok iyi aanlasiyorum diyosun bi sehir yuzunden bosanmak dusunulur mu ben yurt disinda yasiyorum cok sevmiyorum burda yasamayi mecburiyet ama hayirlisi napalim yani ayni sehirde olup ta esinle anlasmasan daha mi iyi lutfen bunu kafandan cikar sen bunu dusundukce sorun yaparsin cikar aklidann hayati akisina birak hemde bi saat nedirki istedigin zaman gider gelirsin bide bizi dusun lutfen o zaman oldugun yerin kiymetini anlarsin

2. evlilik. Yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken göz ardı etmişsiniz. Bir de bebek var. Böyle konuları çok okuduk burada, yorum yapasım dahi gelmiyor. Çünkü ne boşanabileceksiniz, ne de gidebileceksiniz.

İstanbul'a yakınmışsınız işte.
yani madden manen yorucu olabilir tabii her istediğinizde kalkıp gelmek ama.
katlanmaktan başka çareniz yok. çünkü bilerek kabul ederek evlenmişsiniz.
adamın işi orda.
ne yapabilirsiniz ki.

yapmanız gereken tek şey, içinde bulunduğunuz şartları iyileştirmek.
emin olun İstanbul'da da komşuluk namına bir şey yok.
1-2 kafa dengi insan bulun, yeter.
bulamıyorsanız da evladınızla evinizde olmanın tadını çıkarın.
bazen huzur yalnızlıktadır.

Bu durumda siz haksızsınız evlenmeden eşinize fikrini sormamış ya da kendi düşüncenizi bu denli anlatmamışsınız..
Eşiniz haklı tabikide işini düzenini kurmuş belki İstanbulda aynı düzeni sağlayamayacak ..
Bence durumu kabul etmekle başlamalısınız baştan ön yargılısınız alışmanız çok zor o yüzden ..
Ön yargınızı yıkın ve durumu kabulnenin herşeyin göründüğünden farklı olduğunu anlayacaksınız.

eşinle aranızda başka sorunlar yoksa bence alışman lazım çaresiz...

Arkadaşım eşinle sorunun yok anlaşmazlığın yok sırf İstanbul'a sadece 1 saat uzakta yaşıyorsun diye ayrılık düşünmeye tartışmaya değer mi bak 2. evliliğinmiş bir de. Komşuluk kurarsın yakın davranmaya çalış insanlara karşı. Ben 5 saat uzağa geldim İstanbul'dan sevdim de geldim zor olmadı mı oldu ama şimi sevdim sonuçta işi de burada benimle gel diyemezdim ve alıştım çalışıyorum arkadaşlıklar kurdum eşimde çok yardımcı oldu İstanbul'da Kadıköy yakacık arası bile 1 saat sizin ki uzakl sayılmaz bence boşuna üzmeyin birbirinizi eşinin işi orada düzenini orada kurmuş.

Eşinizle bile bile evlenmişsiniz şimdide problem çıkartıyorsunuz.
Nasıl bir yorum bekliyorsunuz,kandırma taktikleri mi?

bence kendine uğraşcak birşey ol. halk eğitimin kurslarına katıl.. yada seneye üniversite oku açıktan flan.
kendine uğraş bulamadıkça aile içi huzursuzluk çıkarıyosun

esinle cok iyi anlasiyosun, kaynana gorumce elti vs gibi dertlerin yok, burdaki cok kisi yerinde olmak isteyecektir eminim :)
tabiki herkesin yuku kendine agir gelir, yanlis anlama.. ama iyi yonlerini gormeye calis..

Sirf bu yuzden ayriligi bile dusunmen cok sacma..
Madem esinle anlasiyosun , baska sorun yok...

Millet.evlenip ailesini birakip yurt disina gidiyor...
Onlar ne yapsin hepsi bosansinmi...

Ben de İstanbul için ayni şeyleri düşünüyorum. Buraya geleli 2 yil oldu ama daha bir komşunun evine gitmemisimdir kimse de bana gelmemiştir. Herkes kendi yetiştiği yerde rahat olacagini düşünür ama hayat sartlari insani farklı yerlere sürükleyebilir bunun için huzurunuzu bozmayin. Esinizle mutlu olduktan sonra yasadiginiz yerin bir önemi yok bence kendinize sizi meşgul edecek şeyler bulun. Zamanla alisirsiniz. İnsanlar hic bilmedikleri ülkelere gidiyorlar eşlerinin arkasından.

Trakya insanının soğuk olduğunu da ilk kez sizden duyuyorum :)

Şu büyük şehir sevdasını anlayamıyorum, 1 saat uzaklıktaymışsınız sadece. Arada gezmeye gelirsiniz, ama İstanbul da hiç yaşanılacak bir yer değil.

Ayrıca madem çok iyi anlaşıyorsunuz, bir şehir yüzünden niye problem çıkarıyorsunuz? Çok küçük yerlerde yaşayanlar ne yapsın?

ınsan konusacak bırılerını ıstıyor yanında. arkadaslarım ıst.da calısıyor her zaman gelemıyorlarda. bu da bir etken oluyor . tel de konusmak sanallıga ıtıyor yuzyuze olmak daha farklı. hepınıze cok tesekkur ederım. fıkırlerınızden dolayı.

trakya ınsanı buz gıbıdır. kendını begenmıs ve dısarıya karsı mesafeli.. benım karsıma cıkanlar yerlılerı ve aynen dedıgım gıbıler ayrıca coook cımrıler. mesela bır kahvaltıya davet edersın eli bos gelır. onların sayesınde dogu ınsanı ve anadoluyu daha cok sevmeye basladım. Ayrıca buyuk sehırden kucuk sehre gıtmek farklı. kucuk sehırden buyuge gıtmek daha farklı.

Valla her yörenin farklı adetleri var eli boş geliyor diye dert edilir mi ne yapsın zaten kahvaltıya çağırmışsınız onları öyle kabul edeceksiniz ben ailemden 16 saat uzaktayım gitsen bir dert gitmesen bir dert Allahtan uçak var ona rağmen eşime hiçbir zaman öyle birşey teklif etmedim iş çevresi burda ailesi burda onu götürsem sudan çıkmış balığa dönecek birde onun uyum sorunuyla ne uğraşıcam..

Back
X