Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

asuman_35

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
59
0
16
Giresun
Merhabalar, en ufak sorunlarda bile küsen bir eşe sahibim.))) Söylenen en ufak bir sözde, küsüp darılabiliyor. Ne yapmalı, nasıl davranmalı?

bi çoğunda vardır bu özellik ...
eşinizle konuşun ben seni kırmak küstürmek için yapmıyoum artniyet taşımıyorum gereksiz yere küslük yaratma deyin:31:

"""bi çoğunda vardır bu özellik ...
eşinizle konuşun ben seni kırmak küstürmek için yapmıyoum artniyet taşımıyorum gereksiz yere küslük yaratma deyin""""

Ah canım çocuk gibi, nlasa keşke))

Aynı dertten muzdaribiz =)

Gözünün üstünde kaşın var desem, kaşını beğenmiyorum anlıyor =)

Çözüm bulan varsa beri gelsin =))

benimkide küser
ben alay edıyorum k endisiyle
tripcan basladı gene küsmeye diye

sonra barışısıyoruz mutlaka :6:

benim eşimde öyleydi sürekli küserdi çocuk gibi:( en son ki tartışmamızda da 3 ay küs kaldı :(
şimdide boşanma davamız var , iletişim kuramamak çok zor bişey ne kadar sinirlerini bozsada takmamaya çalış, ben eşimle konuşurdum bize bir faydası olmadığını anlatırdım ama kişilik meselesi umarım düzelir

Konuşmaya çalıştıkça, yok onu öyle dememeliydin böyle demeliydin vs. gibi cümlelerle insanı çileden çıkartıyor. Hadi sana yeni bir mesele, birde buna küssün:))) Durum oldukça komik, fakat insan kendini ve ilişkisini sorguluyor. Acaba ne kadar güvendeyim, eşim her durumda bana sahip çıkar mı diye? Beynimde sürekli cevabını arayan sorular yığını var....
Çocuk yetiştirmek, bu durumu anlayıp yorumlamaya çalışmaktan daha kolay geliyor. Anlatabiliyorsun çocuğuna doğru- yanlış diye, fakat eşin bir duvar olup çıkıyor karşına.

iletişimsiz çok zor gerçekten de ,birgün sabrınız bitmez umarım o zamana kadar birşeyler düzelir

o küsmeye başladığında biraz ti ye alacaksın . yaw yapma cnm yaa ne dedm şaka yaptım filan. kızsa terslese de gurur yapmayacn üstüne üstüne gidicen sululuk yapacn ısırcan gıdıklaycan bn böle yapıyom ama çok terslerse korkuyorum uzaklaşıyom:) snra hiçbişi olmamış gbi knuşuyom bi şekilde kırıyorum o halini.
tbi herkesn huyu farklıdr bazen eşim hemen normle dnüyor bazen uzatıyor ama küserse bn kendi haline bırakmıyorum bişekilde yumuşatmaya çalışıyorum.

Merhabalar, en ufak sorunlarda bile küsen bir eşe sahibim.))) Söylenen en ufak bir sözde, küsüp darılabiliyor. Ne yapmalı, nasıl davranmalı?

ay böyleside hiç çekilmez ama bunlara hiç birşey kar etmiyor sürekli alttan alıp nazına gidiceksin :1: sende küssen bukez daha beter trip atmaya baslar

Back
X