Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler yorumlarınızı bekliyorum kızlar elbise nasıl?

aaaa bence gelinlik de çok güzel yine sade tam benlik. O belindeki çiçeği beğenmedim bi tek çok kabarık durmuş ama gelinlik hakikaten güzel zevklerimiz aynı neredeyse. Güle güle giy cnm mutluluklar şimdiden.:nazar:

teşekkür ederim kızlar. gelinlik çok içime sindi gerçekten

üzerimde denediğim anda daha fazla gezmek istemedim ama bizimkiler biraz daha bak dediler.. sonuçta dönüp yine onu seçtim

biraz sade ama harika bi rengi var bende bugün kınam için elbise aldım ama esmer olduğum için cesaret edemedim bu renge. eğer aklın karıştıysa aynı renkte saten kurdela ile gül yapıp arkasına beyaz yada krem tül geçir askısından göğsün diğer tarafına kadar bu gülleri yerleştir ve incilerle tamamla umarım anlatabilmişimdir gül yapamazsan eğer hazırlar var o da olmazsa gönder kurdelayı bana yapıp göndereyim :69: yardımcı olmuşumdur umarım. ha şu da olur eğer gül yapamam dersen 3 4 farklı boylarda incilerle aynı şekilde askıdan göğse kadar büyüklü küçüklü dikip süsleyebilirsin

nişanda ve kınada abartı elbiseler olmamalı bence abartılmak isteniyosa düğünde abartılsın valla artık insanların 3 kere evlendiğini düşünmeye başladım 3 kere düğün yapılıyo resmen :4:
bence güzel olmuş üstünüzde de güzel duruyo içiniz rahat edicekse iyi bi diyetle biraz kilo verip kalanı da korsenin arkasına saklarsanız bi sorun kalmicaktır:) bu elbiseye kolye yakışmayacağı için küpe ve bileklik kullanmanız güzel olur şık bi şeyler seçtiğiniz sürece sorun olmicaktır moralinizi bozmayın o gün sizin gününüz ne istiyosanız o olsun :):69:

Back
X