Yorumlarınızı bekliyorum

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Mune ablacm konum taşınmasın nolur cidden önemli bir konu en azından belki bilen birileri yardımcı olur doktora soracağım ama sabırsız ben bekleyemiyorum işte

Hatunlar dün kızım için EEG testi yaptırdık bu testi üniversite hastanesinde ki doktorumuz istemişti fakat 28 eylüle randevu verebildi bizde o tarihe kadar beklemek istemedik ve kızıma bu testi özel hastanede yaptırdık bugün hemen sonuçları elimize geçti yazılı olarak ben biraz ümitlendim çünkü anladığım kadarıyla iç açıcı bir tablo var ve doktora randevu alıp öğrenene kadar çatlarım meraktan belki bilen anlayan birileri yorum yapar fikir verir diye okuyan herkese teşekkürler şimdiden :)

Zemin Aktivitesi : Fizyolojik uyku değişiklikleri (uyku ignecikleri, vertesk keskinleri K Kopleksleri ) görüldü
5-6 Hz lik teta ritmi görüldü

Hemisferal asimetriye rastlanmadı.

EPİLEPTİK ANORMALLİK :Görülmedi.

SONUÇ : Normal sınırlarda uyku EEG incelemesi.

Yani inşaAllah anladığım gibiyse kizimda epilepsi yok diyor dimi ay nolur kızmayın biz nerden bilelim diye işte ne bileyim belki anlayan vardır diye sordum.

Ben anlamıyorum ama gayet normal gözüküyor anladığım kadarıyla inşallah bişey çıkmaz canım Allah şifa versin yavruna ve bütün hastalarimiza.
Allah razı olsun canim amin inşaAllah Rabbim şu mübarek günlerde bütün hastalara dertlilere şifa versin

Normal sınırlarda uyku eeg si diyor, normal yani. Gecmiş olsun, demekki epilepsi değilmiş . O nöbet geçirdiği dönemde ateşli miydi

Ozel mesaj kutuna bak canim. Orada uzunca konusmustuk. Doz asimi oldugunu dusunuyorum.
Baktım canım evet haklısın ben sonuçları kızımın doktoruna gosterdigimde bu konuyu tekrar konuşacağım aşı konusunu

Hayır canım Atessiz geçirmişti kizimda epilepsi şüphesi vardı eeg testini istemişti doktor kesin tanı için
Normal sınırlarda uyku eeg si diyor, normal yani. Gecmiş olsun, demekki epilepsi değilmiş . O nöbet geçirdiği dönemde ateşli miydi
Im

Baktım canım evet haklısın ben sonuçları kızımın doktoruna gosterdigimde bu konuyu tekrar konuşacağım aşı konusunu
aşi degil canim ilac. Ismini de yazmistin bana. Alerjik mi diye dusunmustuk basta ama son dusuncem alerjik degil doz asimi. Prospektusu de yaninda gotur istersen. Geriye donuk bir sey yapilmaz da artik bazi ilaclari alirken cocugun hassasiyetini belirtirsiniz doktora. Benzer ilac vermez ya da dozuna dikkat eder. Gecmis olsun tatlim.

Canım benim belki benim yazdığım sana bir ümit olur bilemiyorum. .7 yıl önce otururken elimde istemsiz titreme oldu sağ ayağım, Bacağım, omzuna kadar ignelenme karıncalanma hissettim ozelde Dr gittim EEG çekildi sonuç epilepsi olduğumu hemen ilaca başlamak gerektiği kızımı sütten kesme gerektiği. ..sonra dvlet hastanesine gittim EEG çekildi epilepsi değilsin dendi.Toplamda 2 özel 2 devlet 4 hastane nin ikisi epilepsi ikişi değilsin dedi ... son olarak profesör gördü o da takipte kalmami bir iki nöbetle epilepsi olduğumun söylenemeyecegini soyledi...Bir sürü EEG çektirdim uykulu ve normal olan hepsi bozuk çıkıyor ama epilepsi değilim Dr göre sinirsel olabilir belki birsey tetikledi nöbet geçirdim ama devamı yok ilaç hiç kullanmadım .Geçmiş olsun kızına umarım değildir eğer öyleyse bile üzülme ilaçlarla kontrol altında olduğunu unutma.

Canım aşı derken ilaç demek istedim ben o zaman hastanede ki başka bir doktora sorduğum da alakası yok demişti ben yine inanmamıştım hatta senle de konuştuk bu konuyu belki bu sefer haklı görülürüm en azından aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak için araştırmasını isteriz

Çok geçmiş olsun canım inan işte umut dünyası ben zaten kabullenmistim artık evet başta psikolojik olarak çok zordu benim için çünkü daha bebek kabullenemiyordum sonra araştırdıkca tedavisinin mümkün olduğunu ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi olduğunu öğrendim yani dediğin gibi epilepsi bile olsa en azından düzenli ilaçla ve bakımlı gecirebilirdik inşaAllah geçmiş gitmiştir kizimda :)

Bir arastirma olacagini zannetmiyorum maalesef zaten ilacin bu etkisi biliniyor ki prospektuse eklenmis. Doktor diretmeye devam edecektir buyuk ihtimal. Doktorunuzu degistirin bundan sonra da uyanik olun derim ben. Doktor dozu benzer yas grubunda herkese verdigi gibi verdiyse dahi sizin cocukta bu ilacin bilesenlerine hassasiyet var demektir.

Canım ben ilacı sorduğum doktor normal çocuk doktoruydu benim kızımın şimdi ki doktoru çocuk nöroloji doktoru bu konuyu hiç açmadım belki o bana hak verir ümitliyim çünkü bu doktora giden tanıdıklar var

Yani istersen ac bu doktora bakalim ne diyecek ama sizin problem cok buyuk ihtimal norolojik temelli degil zaten once de soyledigim gibi. Her test temiz cikti...

İlginç. Ateşsiz geçirmiş ama eeg si de normal. Neden oldu acaba, menenjit gibi bir enfeksiyon filan mı geçirdi ki, yada bişeye reaksiyon oldu
Canım nöbet geçirmeden önce şiddetli kusmasi vardı ilk gün 17 defa ikinci gün 7 defa kustu birde boğaz enfeksiyonu vardı özel hastanede ki çocuk doktoru iğne yazdı o iğneden şüphe ediyorum ben açıkçası prosbektuste çok çok nadir nöbet geçirmeye sebep olabilir yazıyordu hatta bir doktora sordum ihtimal bile olamaz demişti

Yani istersen ac bu doktora bakalim ne diyecek ama sizin problem cok buyuk ihtimal norolojik temelli degil zaten once de soyledigim gibi. Her test temiz cikti...
Aynen canım ben bu doktordan temiz raporu alayım zaten ilk işim metobolizma için doktora gitmek çünkü kızımın bünyesi çok zayıf ve hassas

Prospektuste yazan bir sey icin ihtimal bile olamaz demek cok sacma zaten ya bilemiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…