Yorumlarınızı bekliyorum

Aynen canım ben bu doktordan temiz raporu alayım zaten ilk işim metobolizma için doktora gitmek çünkü kızımın bünyesi çok zayıf ve hassas
Cocugun bunyesi zayif olabilir ama ilaca hassasiyet sadece bunyesinin zayifligindan olmak zorunda degil. Her ilac her vucuda uygun degil maalesef. Bir de senin bebis de kucuk zaten daha.

Canım nöbet geçirmeden önce şiddetli kusmasi vardı ilk gün 17 defa ikinci gün 7 defa kustu birde boğaz enfeksiyonu vardı özel hastanede ki çocuk doktoru iğne yazdı o iğneden şüphe ediyorum ben açıkçası prosbektuste çok çok nadir nöbet geçirmeye sebep olabilir yazıyordu hatta bir doktora sordum ihtimal bile olamaz demişti
Ha bu kadar çok kusma vücutta elektrolit dengesizliği yapmıştır büyük ihtimal. Potasyum ve kalsiyum düşüklüğü de nöbete sebep olur . Kan şekeri düşüklüğü de yapabilir. İlk gittiğinizde kanları alınmıştır onlara bakabilirsiniz

Ha bu kadar çok kusma vücutta elektrolit dengesizliği yapmıştır büyük ihtimal. Potasyum ve kalsiyum düşüklüğü de nöbete sebep olur . Kan şekeri düşüklüğü de yapabilir. İlk gittiğinizde kanları alınmıştır onlara bakabilirsiniz
Canım kustugu zaman tahlil yapılmıştı o zaman temiz çıkmıştı hepsi

Back
X