merhaba.. ben 3 hafta sonra evleniyorum. nişanlımın ailesi kendi oturdukları apartmandan bir dairede bize aldılar. görümcemde aynı apartmanda. hic biriyle bir sorunum yok anlayışlı görgülü insanlar çok içli dışlı degiliz zaten. aslında bize başka yerden alacaklardı karşı siteden ama sitenın yapımı bitmedi onlarda ordan aldılar. eşim ailesine akrabalarına çok düşkün. aynı yerde oturunca sankı sürekli onlarla zaman geciricez onlar nereye biz oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. sanki eşim annesinin ablasının evine gitmekten bizim evimize gelemicekmiş gibi geliyor. haftada bir gün birlikte olalım ona sözum yok ama sürekli birlikte olacakmışız gibi geliyor. nişanlımla konuştum bunu O " neden öyle olsun bizim evimiz ayrı kendi programlarımız olur " diyor. kendisi de agzımın içine bakar elinden geldigince her dedigimi yapmaya calışır. cok seviyor biliyorum. ama aile olunca iş degişiyor. emin olamıyorum yani. ablasıda ne işi olsa nişanlıma söyler şu alıncak bu lazım benı şurdan al diye. sankı biz evimizdeykende arayıp şu lazım bu lazım benı şurdan al dicekmiş gibi geliyor. ama bilmiyorum belki biz evlenınce tavrı degişir. sizce biz evlenınce durum benım anlattıgım gibi mi olur yoksa ben mı fazla büyütüyorum.
Bir de eşimin ailesiyle aramda belli bir mesafem olsun istiyorum. çok içli dışlı olunca olmuyor görüyorum etrafımda öyle olanları. bir sorun olunca geri dönüşü olmuyor ister istemez devamlı yüzyüze bakıcaz. aradaki saygı bozulmasın istiyorum. bir arada oturunca o mesafeyi koyamicakmış gibi hissediyorum.sizce de öyle mi olur?
Bir de eşimin ailesiyle aramda belli bir mesafem olsun istiyorum. çok içli dışlı olunca olmuyor görüyorum etrafımda öyle olanları. bir sorun olunca geri dönüşü olmuyor ister istemez devamlı yüzyüze bakıcaz. aradaki saygı bozulmasın istiyorum. bir arada oturunca o mesafeyi koyamicakmış gibi hissediyorum.sizce de öyle mi olur?