Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç yıl sonra başlıyor sıkılma durumları tabiki kişiye göre değişir sıkılmaktan ziyade eski heyecanı kalmıyor bazı şeylerinMerhaba,
Sevgilimle çok sık sık olmasa da cinsel bir birlikteliğimiz var. Evlenince sıkılma gibi durumlar olur mu? Tabi ki bunu aramızda konuşuyoruz ama yaşayanlar daha iyi bilir yorumlarınızı merak ediyorum![]()
Üç yıl sonra başlıyor sıkılma durumları tabiki kişiye göre değişir sıkılmaktan ziyade eski heyecanı kalmıyor bazı şeylerin
Olur.evliligin buyusudur ilk gece yasanilam birliktelik. Bence evlenene kadar ara verin. Bi istek arzu olussun.
Aynı evde yasıyorsanız değişmezKomik gelecek ama 7 yıldır birlikteyiz
Kişiden kişiye değişir dedim Zaten belirttim, aynı evin içerisine girince her gün her dakka beraber olduğunuzda ne demek istediğimi anlarsınız benimde geçmişte sevgilim vardı sonra aynı evi paylaştık 3 yıl sonra işler değiştiKomik gelecek ama 7 yıldır birlikteyiz
Ufak tefek yuzeysel seyler belki ok ama bence biriniz dur demeyi bilmeli inan evlenince daha cazip gelecek o zaman :)Bizde öyle diyoruz evlenene kadar en azından ama kararın arkasında durmayı beceremiyoruz
Kişiden kişiye değişir dedim Zaten belirttim, aynı evin içerisine girince her gün her dakka beraber olduğunuzda ne demek istediğimi anlarsınız benimde geçmişte sevgilim vardı sonra aynı evi paylaştık 3 yıl sonra işler değişti
Aynı evde yasıyorsanız değişmez
Ama ayrı ayrı yasıyorsanız eskisi kadar sık olmayabilir veya tam tersine oladabilir :)
Evlilikteaa öyle mi bende ondan korkuyorum evlenince işer değişirse diye
Eger hayatla ilgili evlilikten sonra bi mücadeleniz (ailelerdir borctur ne bileyim farklı farklı huylar keşfetmedir) vs olmazsa emin ol cok güzel olucaktırayrı evlerdeyiz o yüzden sürekli bir özlem oluyor çok sık olmasa da ama tabi evlenince nasıl olacak merak ediyorum
Eger hayatla ilgili evlilikten sonra bi mücadeleniz (ailelerdir borctur ne bileyim farklı farklı huylar keşfetmedir) vs olmazsa emin ol cok güzel olucaktır
Bizim kavgalarımız ilk zamanlar ailesinin zırtpırt gelmek istemesi emirvakileri yüzünden oluyordu e oda malum uzaklastırıyor
Ama onun haricinde evlenince aman eve yetişmem lazım, ay dur hazırlanayım hazır değilim dertleri veya işte zaman mekan saat vs farketmeyecegi icin cok daha rahat oluyorsun hem kafan rahat oluyor hem bedenen hem ruhen suanda nasıl bilmiyorum ama daha cokta olabilir oluyor olanlar var :)