yorumlarınızı merak ediyorum.

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.802
1.799
408
Merhaba kızlar öncelikle gününüz aydınlık olsun :)
Kısa ve net bir şekilde hemen geçiyorum konuya :)
yakın bir arkadaşım var yaklaşık 2-3 sene oldu arkadaşlığımız ama pek görüşemeyiz hep bir aksilik çıkar.
Geçen gün bana görüşmek istediğini söyledi.
Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi ve gelmesini asla istemediğini söyledi.Bende hemen arkadaşımı aradım ve eğer sevgilisine haber vermediyse eşimin bu şekilde söylediğini ve kabul edemeyeceğini söyledim düşüncesizlik ettim kusura bakma özür dilerim darılmadın değil mi diyerek defalarca özür diledim.Ve arkadaşımda önemli değil dedi.Ama o akşam gelemeyeceğini söyledi bende tamam dedim.
Sonra bu arkadaşım tekrar görüşmek istedi bende cuma günü müsaitsen görüşelim dedim. O da tamam deyince cuma görüşüyoruz o zaman dedim ama erkek arkadaşına dair hiçbir şey söylemedim sonuçta eşimin fikri belli diye tekrar konuyu açmak istemedim sadece cuma bizdeyiz dedim.
Saati söylemek için aradığımda tamam geliriz dedi,geliriz derken dedim?
ee işte sevgilimle gelmeyecek miyiz dedi.
bende canım konuşmuştuk daha önce bu konuyu eşimi biliyorsun dedim
o da beraber görüşürüz demedin mi dedi
bende hayır cuma görüşürüz sadece dedim dedim.
tamam canım sorun değil dedi.
sonra ben duruma üzüldüm eşimle konuşup ikna ettim sonra arkadaşımı arayıp onu ikna ettiğimi beraber olabileceğimizi söyledim.
arkadaşımda iyice saçmaladınız falan dedi
sonra sevgilisinin gelmeyeceğini kendisinin de gitmesine izin vermediğini söyledi.
Allah aşkına gerçekten çok saçma bir durum da ben sadece lk davetimde gerçekten ayıp ettim eyvallah ama sonrasında gelişen olaylarda benim ne suçum var
kaç gündür bunu düşünüorum kimseyi kırmak istemem eşim olmaz demese zaten benim istediğim hep beraber olmak hep ara bulmak şimdi sizce bu tavrı hakettim mi ve ya çok mu saçmaladım sizin başına gelse aynı durum ne yapardınız?

bence sen hiç ayıp etmedin. eşinde haklı. ilk buluşmada öyle bir tanışma olmasını istememesi çok doğru. bence arkadaşın biraz dengesiz. sen hiç canını sıkma

Merhaba kızlar öncelikle gününüz aydınlık olsun :)
Kısa ve net bir şekilde hemen geçiyorum konuya :)
yakın bir arkadaşım var yaklaşık 2-3 sene oldu arkadaşlığımız ama pek görüşemeyiz hep bir aksilik çıkar.
Geçen gün bana görüşmek istediğini söyledi.
Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi ve gelmesini asla istemediğini söyledi.Bende hemen arkadaşımı aradım ve eğer sevgilisine haber vermediyse eşimin bu şekilde söylediğini ve kabul edemeyeceğini söyledim düşüncesizlik ettim kusura bakma özür dilerim darılmadın değil mi diyerek defalarca özür diledim.Ve arkadaşımda önemli değil dedi.Ama o akşam gelemeyeceğini söyledi bende tamam dedim.
Sonra bu arkadaşım tekrar görüşmek istedi bende cuma günü müsaitsen görüşelim dedim. O da tamam deyince cuma görüşüyoruz o zaman dedim ama erkek arkadaşına dair hiçbir şey söylemedim sonuçta eşimin fikri belli diye tekrar konuyu açmak istemedim sadece cuma bizdeyiz dedim.
Saati söylemek için aradığımda tamam geliriz dedi,geliriz derken dedim?
ee işte sevgilimle gelmeyecek miyiz dedi.
bende canım konuşmuştuk daha önce bu konuyu eşimi biliyorsun dedim
o da beraber görüşürüz demedin mi dedi
bende hayır cuma görüşürüz demiştim dedim.
tamam canım sorun değil dedi.
sonra ben duruma üzüldüm eşimle konuşup ikna ettim sonra arkadaşımı arayıp onu ikna ettiğimi beraber olabileceğimizi söyledim.
sonra sevgilisinin gelmeyeceğini kendisinin de gitmesine izin vermediğini söyledi.
Allah aşkına gerçekten çok saçma bir durum da ben sadece lk davetimde gerçekten ayıp ettim eyvallah ama sonrasında gelişen olaylarda benim ne suçum var
kaç gündür bunu düşünüorum kimseyi kırmak istemem eşim olmaz demese zaten benim istediğim hep beraber olmak hep ara bulmak şimdi sizce bu tavrı hakettim mi ve ya çok mu saçmaladım sizin başına gelse aynı durum ne yapardınız?
tek cümle: arkadaşın haklı..

ikinizde suçlu değilsiniz bence.. anlaşmazlık olmuş aranızda..ikinci aradığınızda yanlış anlamış yada siz tek gel diye belirtmediğiniz için sevgilisininde gelebileceğini düşünmüş.. bigün arkadaşınızla buluşup gönlünü alırsınız.. sonuçta niyetiniz kötü değildi.. anlayacaktır..

Eşin belki ilk seferde tanımadığı bir insanla böyle karşılaşmak istememiştir ama sonrasında da olaylar normal gelişmiş.. En başta siz sevgilisiyle gelmesini istediğiniz için ikinci bir davette de öyle sanmıştır tekrar uyarmadıysanız bu çok normal.. Sonuçta siz de eşinize kıymet verip böyle yapmışsınız muhakkak ki o da sevgilisine değer veriyordur.. Bence arkadaşınızın verdiği tepki normal..

bence sen hiç ayıp etmedin. eşinde haklı. ilk buluşmada öyle bir tanışma olmasını istememesi çok doğru. bence arkadaşın biraz dengesiz. sen hiç canını sıkma
çok teşekkür ederim canım :)

ya arkadasinda hakli sende haklisin keske evde bulusma plani yapmak yerine disarda bulusmak uzere bi plan yapsaymissiniz bunlarin hicbiri olmazmis. sen biraz zaman gecsin aradan bida ara disarda bulusmak icin plan yap bence bakalim ne dicek

arkadaşın şu cümlesi de çok haklı bence.
canım ama tek yaptığım gönül almaya çalışmak ortak pada bulmak kötü niyetli yapılan bir şey yok ama biraz saçmalamış gibi olduk haklısın :(

Kusura bakma ama bende olsam saçmaladınız derdim. Ne o bi öyle bi böyle... Ben arkadaşınızın yerinde olsam "en iyisi size gelmeyelim, biz seninle ikimiz dışarda 1-2 saat oturup özlem giderelim daha iyi" derdim.

Arkadaşın haklı, esin her hafta cuma içiyo mu, ilk reddetme nedeni alkollü olacağı ve kendi arkadaşı geleceği için değil mi? Öyle anlamışsın kıza, ikinci hafta heralde uygun okurlar diye düşündü zaar, sen baştan eşim evde sevgilini istemiyo desen ona göre davranırdı

Sanırsın saraya çıkıyorlar gel gelme yok vazgeçtim gelin bu ne bürokrasi, çıkın dışarda görüşün madem kız kıza

ikinizde suçlu değilsiniz bence.. anlaşmazlık olmuş aranızda..ikinci aradığınızda yanlış anlamış yada siz tek gel diye belirtmediğiniz için sevgilisininde gelebileceğini düşünmüş.. bigün arkadaşınızla buluşup gönlünü alırsınız.. sonuçta niyetiniz kötü değildi.. anlayacaktır..
benm takıldığım nokta ilkinde sevgili mevzusunda bir gerginlik yaşadık ikinciinde ben çağarmadığım halde davet edebileceğimi düşünüp suçlunun ben olmam.

ben arkadaşının yerinde olsam, 2. kez çağırdığında gelemem derim. arkadaşın sonuna kadar haklı.

canım ama tek yaptığım gönül almaya çalışmak ortak pada bulmak kötü niyetli yapılan bir şey yok ama biraz saçmalamış gibi olduk haklısın :KK43:
sen ilk konuşmanızda sadece o gece çift olarak görüşmeyeceğinizi söylemişsin o da gayet anlayışla tamam demiş.sonrasında zaten senin çift olarak görüşelim çümleni baz almış ve öyle davranmış.

yani arkadaşının hiç bir hatası yok.

Arkadasin sonuna kadar hakli.
Bu arada ben evlendigini bilmiyordum, hayirli olsun. :)

Canim benim esimde zor biridir bu konularda ama ben bunu bildiğim icin önce meseleyi esimle konuşur sonra insanlara cevap veririm
İlkinde sen pek dusunememissin bunu ve sonra zorda kalıp arkadaşına söylemişsin oda anlayışla karşılamış ama ikincisinde daha dikkatli olman gerekirdi sonuçta kız ilkine alınmayıp tekrar görüşmek istemiş kusura bakma ben arkadaşını haklı buldum

Ben olsam esinle sana bir ömür mutluluklar der bir daha da konuşmam. Gel gelme onu getir getirme kopeginiz mi var karsinizda. O kadar güvenmiyorsan yanimda getirecegim adama beni de çağırma bundan sonra, derim :)
ben güvendiğim için çağırdım zaten ama eşim istemedi eşime de ne söyleyeyim ikna ettim zar zor saçmalamış olduk.

Back
X