- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
- Konu Sahibi Quennofsky
18 i bitirince sabi sübyan olmuyorlar mı? Erkek olsa pedofili denirdi. Kadina denmiyor heralde.
Arkadaşıniz çocuğu kaçırır anca
Arkadaşıniz çocuğu kaçırır anca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamaz. Hiç olgun olamaz. Olgunluk karakterle ağırbaşlılıkla sağlanan bir sey değil olgunlaşmak için yaş almak gerekir. Ben de 29 yaşındayım. Geçen seneki düşüncemi bile değiştirmiş, geliştirmiş buluyorum kendimi. Şimdilik insanın gözü bir sey görmez heyecandan. Yarın evlenir çocuk yapar kendi çöker. Kocası hala çocuk olduğu için başlar sorunlar...Dediğine göre çok olgunmuş ama 19 yaş ne kadar olgun olabilir ki :/
Araba kiralama kısmı ne kadar erkekce.. Hayda bree dıyıp kadını kacıracak kadar asık cocuk30 yaşında bir kadin nasıl bir boşlukta ki araba tuttum kaçıracağız diyen bir erkeğe düşüyor ? Ben olsam kahkaha atarım bu fikreayrıca macera arıyor yaş 19 olduğundan. Şaka gibi kadınlar var bu forum sayesinde gördüm ve sok oluyorum her geçen gün :)
Sultan gelin filminde türkan şoray bebekle nisanlaniyordu ya aklıma sebepsizce o geliyor...Araba kiralama kısmı ne kadar erkekce.. Hayda bree dıyıp kadını kacıracak kadar asık cocuk
Kadında cocuk eylemekten zevk alıyor anlasılan.
19 yasında yegenlerım var seslenirken 'guzel kızım' diyorumbu da tam oglum..
Araba kiralama kısmı ne kadar erkekce.. Hayda bree dıyıp kadını kacıracak kadar asık cocuk
Kadında cocuk eylemekten zevk alıyor anlasılan.
19 yasında yegenlerım var seslenirken 'guzel kızım' diyorumbu da tam oglum..
Arkadasımın kocasını biliyosun kafe acmak isteyen28 yaşında kiz arkadaşım var ve erkek kardeşi var üniv 2. Sınıfta. 20 yaşında oda. Her cuma evde arkadaşımla kavga ediyor. Haftasonu arabanı ver kızlarla gezicem diye ve tam bir ergen davranışları konuşmasi falan.
8 yaş küçük ve dayanamıyorum onun hareketlerinesevgili olduğumu düşünmeye çalisinca error veriyor beynim. Millet kaçmayı okeyliyor
cidden böyle konuları 2 kere okuyorum ben doğru mu anladım diye
![]()
Arkadasımın kocasını biliyosun kafe acmak isteyenıkı kız kestı diye kendını al pacıno sandı hayatını degıstırmek istiyor malum
erkegın kucugu eziyet gıbı.
Keske bız kadınlar aklımızı kullansak biraz, hayat arkadası secerken. Sonra kumsalda kafe acmakla ugrasıcaz haberimiz yok![]()
Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım