Yorumlarınızı okutacağım

Bacım ben eşimle aynı yaştayım ikimizde 29 yasındayız ama keske daha olgun daha yaşlı olsaydı diyorum. aynı yasta olmamıza ragmen asla ve asla olgunlaşmadı hala daha cocuk bazı hareketleri. daha çok iyi düşün. aşk yarın obur gun bitecek ondan sonrası sıkıntı olur.

Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
Çocuk evde göremediği anne sevgisini arkadaşınızda gideriyor ve aşk sanıyor. Çok net.

Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
O ablanın yaşı 29 da
Aklı sanırım 9 ....

evlenmeyi düşünmeden vakit geçirsinler. 6 ay yedikleri içtikleri ayı gitmesin.aşktan kırıntı kalacak mı merak ediyorum

10 yas cok. Oluru yok bence. Benim ananemde dedemden cok buyuk. Gencken sorun olmuyor ama bira yaslaninca fark aciliyor. Herkes ananemi annesi saniyor dedemin.

Böyle cahil insanları da memur yapıyorlar ya ben ona şaşırıyorum

Yaşım 25 kendimde 3 4 yaş küçük çok kişi tanışmak istedi küçük gösteriyorum sanırım o yüzden. Aynı yaş grupları birşeyler hissettiğinden de bahsetti.
Ama yok yani olmaz.
Elimi tutsam sırıtır yüzüne baksam ne oluyoruz derim öpsem falan detayları düşündükçe olumsuzluk fışkırıyor.
Çocuk 24 25 olsa biraz daha ılımlı düşünebiliriz arkadaşınız için ama 19 yaş cidden çok fena ya.
Öncelikle yaştan ve ekonomik anlamda yetersizlikler çocuğun gururunu kırar bu da bir yerden sonra arkadaşınıza zulüm olarak geri döner.
Klasik Türk erkeği kafası kadının maddi manevi onlardan üstte ve güçlü olmasını istemezler ki onlara bağlı kalalım.
Arkadaşı bu durumu öğrense ne der ?
Aralarında nişan yapıcak kadar bir beraberlik varsa 1 yıldır falan süren bir ilişki herhalde.
19da saman aleviydik.
Seviyorum - Sevmiyorum
İstiyorum - İstemiyorum
O kadar değişkendik ki sabah istediğimizi akşam istemezdik.
Ki bu hala zaman zaman olur.
19 yaşında kız kardeşim var cinnet nedir neden geçirilir sorularının cevabı gibi olabiliyor.
İsterse onu göndereyim 1 hafta aynı evde yaşasınlar arkadaşınızla dicem ama öyle mantıklı konuşuyor tavırlar sergiliyor ki "çok olgunsun ooo" der ömür geçirmeyi ister.
2 ay sonra "spring bunu burdan al" der 😂😂
Herkesin nazı yakınına söker.
Sevgililik yakınlık belirtisi değildir.
Aynı evde yaşayınca daha kolay oluyor anlaması.
Çok detaylı düşünsün.
Bir kaç yıl daha beklesin.
Yorulduğunu görürse kendisi ayrılır ama anlaşıyoruz derlerse belki Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çifti gibi olurlar.
Ama onlar bile evlendiklerinde 24 -33 yaşlarındaymış.
Duygusal boşluklarını sinemayla doldursun, esirgeme yurtlarına, barınaklara, huzurevleri gibi ziyaretler yapsın. Kitap okusun. Yemeklerde geliştirsin kendini. Yoga pilates spora yönelsin ama riskli ilişkileri kaldırıcak kadar dinç değildir artık.
Ben değilim yani yaşım 25 artık karavana bir ilişki yaşayamam diye düşünüyorum.
Olursa tam olsun olmuyorsa da zamanımı geçireyim diye sevgilim olsun kafasında değilim.

Faydamız dokunursa ne mutlu.
Ama herşey arkadaşınızda bitiyor.
Ayağına taş bağlayıp kendini denize atmasın. Pembe bulutlara da inanmasın

komsunuz niye macera pesinde anlamadim
Hayat bu Kadar kolay degil.
memur diye asiktir o cocuk.

hani 40 a 50 olur anlarım, iki tarafta belirli bir olgunluk düzeyine ulaşmış olur en azından. yaş farkı değil burada takıldığım, çocuk daha. 19 dediğiniz nedir lise öğrencisi sayılır.

çocuk seviyo olabilir
arkadasında seviyo olabilir
ama arkadasın 29 yasında artık kafasında oturmus bazı seyler vardır ve memur
19 yasında cocuk.daha hayatı bilmiyor.ve erkekler gec olgunlasıyor.kaçmak nedir ya yıl 2020
ve bız cok gördük o ölüyorum bitiyor senı benden kimse alamaz masallarını.ya benımsın ya topragın.senı baskasıyla göremem yıkılırım.yasayan ölü gibi olurum falan filan. şimdi 2 çocuğu var. ve benden önce evlendi.noldu bayada yasıyor yanii..
bırakın bu masallara inanmayın. çok sevıyorsa zaman gecsın bakalım cocuk bı 30 yasında gelsin aynı seylerımı düşünüyormuş fasa fiso hepsi

Ergen bir çocukla mı evlenecek. Hay yarabbim. Kınamak istemiyorum inanın ama hiç normal değil kadının da erkeğin de böyle bir talebi olması.

Kızlar yorumlarınızın hepsini okuttum ağladı seviyorum dedi
İki tarafın ailesi de bilmiyor evlendikten sonra söyleyeceklermiş
Çocukla küçük bir yerde yaşayacaklarmış çocuğun sevgisinden eminmiş
Ne diyelim ALLAH utandırmasın inşallah :/

Kızlar yorumlarınızın hepsini okuttum ağladı seviyorum dedi
İki tarafın ailesi de bilmiyor evlendikten sonra söyleyeceklermiş
Çocukla küçük bir yerde yaşayacaklarmış çocuğun sevgisinden eminmiş
Ne diyelim ALLAH utandırmasın inşallah :/
İnşallahla maşallahla olsaydı bu işler... :işsiz:

yurumez!

arkadasiniz da neden bu kadar ergen davraniyor anlamadim. yok kendi aranda nisan, aileye evlendikten aonra soylemeyi dusunmek hic olgun ve akli basında dusunceler degil.

ailelere söylesinler. bir sure nişanlı kalsinlar. acele etmesinler.

Back
X