Yorumlarınızı Okuyacağım ! Kızın; Baskı, zorlama ile ilişkiye devam ettirme çabası !

Büyük harfleri okumak çok göz yoruyor :KK61:

Sizin bu ilişkiye ailece böylesine dahil olmanız doğru mu sizce? Hem kardeşiniz size olayı kendi bakış açısıyla anlatıyor hem siz kardeşiniz olduğu için kıyamıyorsunuz. Kızın açısından düşünün olayı. Aranızdaki bütün tartışmaları ailesine anlatan, sürekli ailesine sizi şikayet eden, ayrıldığınız gün sanki o anı bekliyormuş gibi bir sürü kadını takip etmeye başlayan, sosyalleşme adı altında kıskandığınız konularda damarınıza basan biriyle birlikte olduğunuzu düşünün. Kardeşiniz çok tatlı, iyi bir kardeş olabilir ama anlattığı kadar iyi bir sevgili mi? Bunu nereden bilebilirsiniz ki?

Kızlar daha önce ki konuyu biliyorsunuz, kardeşimin kıskanç sevgilisi ve kardeşimin sosyal çevre istemesi ile bir birilerinin güvenlerini kırmaları yüzünden yaşadıklarını..

DÜN KARDEŞİM TAMAMEN BİTİRMEK İSTEMİS UYGUN DİLLE ANLATMİS.
SONRA KARDEŞİM KENDİ İNSTGARAMİNDAN İŞ ARKADASLARİNİ ÜNİVERSİTEDEN ARKADASLARİNİ EKLEMİS BAYAN ERKEK KARİSİK.

BU KİZ ARKADASİ DA FAKE HESAPTAN YADA ORTAK ARKADASTAN TAKİP EDİYOR HANİMEFENDİ VE TUTUYOR "ŞU KİZ KİM NİYE EKLEDİN" DİYE DİRETİP KİZA MESAJLAR ATİYOR.

KARDESİM REZİL OLDUM ABLA YANİ BEN EKLEDİM DİYE NAMUSSUZLUKMU YAPTİM DEDİ DUN YANİMA GELDİ MORALİ BOZUK
HİCBİR BAYAN İS ARKADASİM OLMUCAK Mİ? ZATEN ÇOCUĞUN TELEFONUNDA BİR TANE BİLE BAYAN İS ARKADAS NUMARASİ YOK.

BAKİN KARDESİM DE GECMİSTE COK KİZLA KONUSMUS V.B HATALARİ VAR. KABUL EDİYORUZ. AMA COCUK BİLEREK KİSKANC OLDUGU İCİN ANLATİYOR BAK BUGUN BÖYLE YAPTİK SUNLAR SUNLAR VARDİ DİYE DÜRÜST OLMAK İSTİYOR. DAHA SONRA DA KİZ ARKADASİ; NUMARASİNİ SİL KİZLARİN NUMARASI OLMASİN GİBİ BASKİLAR KURUYOR.

COCUK TAMAM ANLASAMIYORSAK FİKİRLER UYUSMUYİRSA SAYGİLİCA BİTSİN DİYOR. GECMİSTE BENDE HATA YAPTİM SENDE YAPTİN BİR BİRİMİZİ UZDUK MADEM BOYLE BARİSTİK YA ADAM AKİLLİ DEVAM EDELİM YA BİTSİN. KİZ NE AYRİLİYOR NEDE BİLDİĞİNDEN VAZGECMİYOR. 1 2 HAFTA HER ŞEY GÜZEL. SONRA BİR TAHRİK.EDİYOR COCUGU, GEÇMİŞE DÖNÜYOR VARSAYİMLA SEN SOYLE BÖYLE YAPMIŞSINDİR DİYOR. E COCUKDA KALKİP TEPKİ GOSTERİYOR ORTALİK KARİSİYOR.

BU İNSTAGRAMDAN KİZ ERKEK ARKADASLARİNİ KARDESİM EKLEDİ DİYE KİZDA İS YERİNE GELİRİM SENİ REZİL EDERİM DİYE KONUSMALARLA BENİ ARA KONUSALİM DİYEREK COCUGA KENDİNİ ARATİP SONRA COCUGU BİR GUZEL YUMUSATİP BARİSMAYA CALİSİYOR HİCBİR SEY OLMAMİS GİBİ.

Not: KİZLAR TEK İSTEGİMİZ BU KİZİN GECMİSE DONMEMESİ SUREKLİ ONUNE BAKMASİ, KİZ İS ARKADAS KONUSUNDA BASKİCİ DAVRANMAMASİ COCUGU SUREKLİ SORGUYA ALMAMASİ. KARDESİMİN HATASİ DA HEMEN BİR TARTİSMA OLUNCA SOSYAL CEVRE DERDİNE DUSMESİ....

BİRDE KİZ SİNİR KRİZİ GECİRDİGİNDE YADA BOYLE BİR EEYİ BÜYÜTTÜĞÜNDE COCUGA VURMASİ KOLUNA V.B ISIRMASI BAGİRARAK AGLAMALARİ HAKARETLERİ..

SİZDEN RİCAM OBJEKTİF YORUMLARINIZ VE KARDESİM EVLENİRSE ONU NELER BEKLİYOR BÜYÜKLERİ OLARAK ÖNGÖRÜLERİNİZİ PAYLASMANİZ. İKİSİNİNDE HATALARİNİ SOYLEMENİZ. SONUÇTA HER YORUM 1 İNSANİN FİKRİ DÜŞÜNCESİ. HANİ SEVİYOR AKA ÇIKMAZA GİRDİ COCUK ÜZÜLÜYORUZ.......
ABLALARİ SİMDİ SİZDEN RİCAM YORUMLARİNİZ. OKUTACAM. OBJEKTİF OLARAK..
Canım çok üzgünüm ama bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder. Ya kızı alacaksınız bir psikoloğa götüreceksiniz ya da maalesef katlanacaksınız. Eğer kardeşiniz kızı bırakmam diyorsa... Onun dışında hiçbir yolu yok boşuna denemeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz.

Sizin kız baya psikopat, ayrılması iyi olmuş bence. Ama şöyle d ebie durum var kardeşiniz de başka hatunları eklemek için bekleyemedi mi bu psikopatlıkta bir insan anında takibe başlar bu belli bir şey. Sanki şey gibi olmuş aa bak onları eklemek için beni sildi demek ki biriyle bişileri var diye düşünüyor bence.

Kardeşiniz hesabını bir iki haftalığına kapatsın bence :). Ortalık durulunca açsın tekrardan

Kaçsın gitsin net! Lütfen böyle tipleri başınıza sarmayın sevgiliyken kardeşinizi ısırıp, döven birinden ne bekliyorsunuz evlenince kat kat fazlasıyla gelecek lütfen bunları kardeşinize okutturun, elin kafayı yemişi için ömrünü hayatını heba etmesin kız mı yok koca Türkiye de sapık ruhlu takıntılı bir çirkefle uğraşıyor ailenizden de mi çekinmiyor bu densiz ben anlayamadım yani

Pardonda bu ilişkiyi sadece kizmi yönetiyor kardesiniz engelleyip bitti bu iş diyemiyorum okudukça ben bunaldim. Bitirsin engellesin rahatlasin bu ne böyle sanki ona mecburmu çözüm yolu bulamiyorsa kurtulacak

Kardesiniz kaç yaşında ki. Bu kızdan kurtulmak için neyi bekliyor. Sinirlenince bir de kardesinize vuruyormuş, öyle bir durumda kardesiniz de ona karşılık verse emin olun kız darp raporu alır. İşte o zaman kardesiniz rezil olur. Başına böyle birşey gelmesini mi bekliyor.
Kizin böyle saplantılı olması kardesinizin de hoşuna gidiyor başka açıklaması yok. Engellese 15-20 kere arayamaz, istemese yanına da yaklasamazdi. Ama söyleyim bunun sonu hiç iyi bitmez.

Kızlar daha önce ki konuyu biliyorsunuz, kardeşimin kıskanç sevgilisi ve kardeşimin sosyal çevre istemesi ile bir birilerinin güvenlerini kırmaları yüzünden yaşadıklarını..

SONRA KARDEŞİM KENDİ İNSTGARAMİNDAN İŞ ARKADASLARİNİ ÜNİVERSİTEDEN ARKADASLARİNİ EKLEMİS BAYAN ERKEK KARİSİK.

BU KİZ ARKADASİ DA FAKE HESAPTAN YADA ORTAK ARKADASTAN TAKİP EDİYOR HANİMEFENDİ VE TUTUYOR "ŞU KİZ KİM NİYE EKLEDİN" DİYE DİRETİP KİZA MESAJLAR ATİYOR.

KARDESİM REZİL OLDUM ABLA YANİ BEN EKLEDİM DİYE NAMUSSUZLUKMU YAPTİM DEDİ DUN YANİMA GELDİ MORALİ BOZUK
HİCBİR BAYAN İS ARKADASİM OLMUCAK Mİ? ZATEN ÇOCUĞUN TELEFONUNDA BİR TANE BİLE BAYAN İS ARKADAS NUMARASİ YOK.

BAKİN KARDESİM DE GECMİSTE COK KİZLA KONUSMUS V.B HATALARİ VAR. KABUL EDİYORUZ. AMA COCUK BİLEREK KİSKANC OLDUGU İCİN ANLATİYOR BAK BUGUN BÖYLE YAPTİK SUNLAR SUNLAR VARDİ DİYE DÜRÜST OLMAK İSTİYOR. DAHA SONRA DA KİZ ARKADASİ; NUMARASİNİ SİL KİZLARİN NUMARASI OLMASİN GİBİ BASKİLAR KURUYOR.

COCUK TAMAM ANLASAMIYORSAK FİKİRLER UYUSMUYİRSA SAYGİLİCA BİTSİN DİYOR. GECMİSTE BENDE HATA YAPTİM SENDE YAPTİN BİR BİRİMİZİ UZDUK MADEM BOYLE BARİSTİK YA ADAM AKİLLİ DEVAM EDELİM YA BİTSİN. KİZ NE AYRİLİYOR NEDE BİLDİĞİNDEN VAZGECMİYOR. 1 2 HAFTA HER ŞEY GÜZEL. SONRA BİR TAHRİK.EDİYOR COCUGU, GEÇMİŞE DÖNÜYOR VARSAYİMLA SEN SOYLE BÖYLE YAPMIŞSINDİR DİYOR. E COCUKDA KALKİP TEPKİ GOSTERİYOR ORTALİK KARİSİYOR.

BU İNSTAGRAMDAN KİZ ERKEK ARKADASLARİNİ KARDESİM EKLEDİ DİYE KİZDA İS YERİNE GELİRİM SENİ REZİL EDERİM DİYE KONUSMALARLA BENİ ARA KONUSALİM DİYEREK COCUGA KENDİNİ ARATİP SONRA COCUGU BİR GUZEL YUMUSATİP BARİSMAYA CALİSİYOR HİCBİR SEY OLMAMİS GİBİ.

Not: KİZLAR TEK İSTEGİMİZ BU KİZİN GECMİSE DONMEMESİ SUREKLİ ONUNE BAKMASİ, KİZ İS ARKADAS KONUSUNDA BASKİCİ DAVRANMAMASİ COCUGU SUREKLİ SORGUYA ALMAMASİ. KARDESİMİN HATASİ DA HEMEN BİR TARTİSMA OLUNCA SOSYAL CEVRE DERDİNE DUSMESİ....

BİRDE KİZ SİNİR KRİZİ GECİRDİGİNDE YADA BOYLE BİR EEYİ BÜYÜTTÜĞÜNDE COCUGA VURMASİ KOLUNA V.B ISIRMASI BAGİRARAK AGLAMALARİ HAKARETLERİ..

SİZDEN RİCAM OBJEKTİF YORUMLARINIZ VE KARDESİM EVLENİRSE ONU NELER BEKLİYOR BÜYÜKLERİ OLARAK ÖNGÖRÜLERİNİZİ PAYLASMANİZ. İKİSİNİNDE HATALARİNİ SOYLEMENİZ. SONUÇTA HER YORUM 1 İNSANİN FİKRİ DÜŞÜNCESİ. HANİ SEVİYOR AKA ÇIKMAZA GİRDİ COCUK ÜZÜLÜYORUZ.......
3 günlük dünyada tek Kullanımlık yaşam hakkımız varken neden başkaları içi heba ediyor. Lütfen bıraksın ve hayatını yaşasın, belli ki kızın sorunları var. Kardeşiniz de hayatını yaşasın, kimsenin kahrını çekmeye gelmedik bu dünyaya

Kardeşiniz eğer kıza aşık değilse bıraksın onu.Yukarıda yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum.Savcılığa vereceğim vs desin belki gözü korkar.

vallah siz karismayin demekten dilimde tuy bitti birak kendi aralarinda bitirsinler. yarin bir gun kotu sen olursun ablasin diye ne yaziiki bu kadar karismak bu kadar dert etmek niye siz kararlarinda yaninda olun yetr essek kadar insanlar sevgili olmayi biliyorlar yurutemiyorlarsa ayrilsinlar. cok dert edileck bise degil bu kadar. dertse. her yerden engellsin hat degistrdegistsin osa anlarrr

Madem kız tü kaka, kardeşiniz neden hâlâ engellemiyor tamamen bitirmiyor?En sevmediğim erkek modeli aralarında kavgayı carti curtu ailesine mahalle teyzeleri gibi hemen yetiştiren. İlişkimde neler yaşadığımı veya psikopatlıklarımı neden görümce aday adayı biliyor? Psikopatsam bu kadar kötüysem dedikodumu yapmak yerine ayrılsın benden. Hiç olmadı engellesin. Siz zaten tek taraflı dinliyorsunuz konu sahibi. Kardeşinize de kıyamadığınızdan iyice kızı kötü görüyorsunuz. Kardeşiniz de hem çapkınlığa devam etmek istiyor hem de kız onu bırakmasın istiyor bence. Ikisinden de vazgeçemiyor. Kız bu kadar güvensizse sebepsiz değil. Siz karışmayın lütfen. Kız sakin biri değil zaten, onlar yarın bigün iyi olur sizi kardeşinizden uzaklaştırır. Yapamaz gücü yetmez biz çok iyi abla kardeşiz falan filan demeyin yapar. 😉

Yorumlarınızı okudum evet kardeşim de de hatalar var. Net olacak ya bırakacak eğer başka bir umut ariyorsa. Yada sonuna kadar devam edecek.

Ama devam etse de kız sürekli geçmişe döndüğü için istemiyor. Her gün kavga kavga üzülüyor sürekli. Bitirdi bakalım ne olacak...

Ben sizi çok iyi anlıyorum bir abla olarak kardeşinizin iyiliğiniz düşünmeniz çok normal.Geçen yıl abiminde hayatında böyle biri vardı resmen okurken sanki oymuş gibi geldi ve nişanlandılar uzun sürmedi kız peşini bırakmadı sağlıklı düşünen biri değildi annemi babamı ve beni bile mesajlarıyla taciz etti zor kurtulduk kardeşiniz böyle bir insana merhamet etmesin kesinlikle eğer ederse ilerde çok pişman olur sevgi sağlıksızsa ne olursa olsun bitirilmeli..

Kardeşin bu sosyal çevre edinme mevzusundan vazgeçmedikçe her ilişkisi böyle olur diye düşünüyorum.

Savcılığa verin,uzaklaştırma kararı çıkarın .buyursun gelsin işyerine .önce işyerine ordan da nezarete gider paşa paşa .
Neden uğraşıyorsunuz ki ?

Kardeşinizi sütten çıkmış ak kaşık görüyorsunuz ama hiç buradan öyle görünmüyor.Geçmişimde aynen kardeşiniz gibi biri vardı, sürekli gizli flörtler etmek ister, sosyal ortam ayağına takılmayı arzular, ilgi odağı olmak içinde, bugün şununlaydık, kız bana şöyle baktı, ilk bana şunu uzattı falan filan gibi karşı tarafı tahrik edecek cümleler kurardı, kıskanılmak hoşuna gider ama karşı taraf sadece yıpransın kendisi keyfine baksın mantığındaydı.Daha ilk kavgada olan olmadık kişiyi ekleyip hayatına alması da ayrı bir güven kırıcı davranış şekliydi.Aynen sizin kardeşiniz gibi.Ben sıkıntı çıkarınca da deli ve manyak olan ben olurdum.

Birgün beni aldattığını öğrendim, arayıp yalvarıp intihar edeceğimlerle kafa ütülerken, ben ayrıldığımızı net olarak söyleyince sinir krizleri geçirdi telefonda, işte o noktada telefonu annesi aldı elinden ve bana " siz iki kız bu çocuğu öldüreceksiniz, yeter bırakın artık oğlumu" deyip kapattı.Laf yediğimemi yanayım yoksa oğluna yapışan kız pozisyonuna düştüğüme mi yanayım bilemedim.Sizde aynen o anne gibi davranıyorsunuz.Kardeşiniz olayları çarpıtarak anlatıyor ve sürekli anlatıyor, sanki kızdan kurtulmak istiyor da kurtulamıyormuş gibi bir hava yaratıp, hem abuk davranışlarıyla kızın ilgisini topluyor, hem de size anlatıp sizin ilginizi sürekli canlı tutuyor.asıl sorunlu olan ve yardım alması gereken kardeşiniz bence.

Umarım kız kurtulur bir an önce.Kurtulmazsa da siz yandınız muhtemelen, çünkü evlenirlerse, o çocuğu da adam ederse, sizin şu objektif olmayan tavrınız karşısında kardeşinizi sizden tamamen uzaklaştırır.Kardeşiniz bir şeylere bağımlı ve yönetilmeye ihtiyacı var bence, o yüzden kız ipi eline alır çekip çevirirse sizin hiç şansınız kalmaz.

Ben sizi çok iyi anlıyorum bir abla olarak kardeşinizin iyiliğiniz düşünmeniz çok normal.Geçen yıl abiminde hayatında böyle biri vardı resmen okurken sanki oymuş gibi geldi ve nişanlandılar uzun sürmedi kız peşini bırakmadı sağlıklı düşünen biri değildi annemi babamı ve beni bile mesajlarıyla taciz etti zor kurtulduk kardeşiniz böyle bir insana merhamet etmesin kesinlikle eğer ederse ilerde çok pişman olur sevgi sağlıksızsa ne olursa olsun bitirilmeli..

Üzüldüm benzer durumu yaşamanıza. Sanırım biz biraz daha erken fark ettik. Tamam kardeşim 4 4 Luk değil hataları var Belkide inancı bittiği için sosyal çevre istiyor . Ama kız da normal değil. Baskı baskı nereye kadar.

Back
X