- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi blackgirl06
evlrnmesin. sizi anliyorum ben. ayrilsin. herseyini yenileain telefon numarasi sosyal mesyasini. is ywrine gelirse de soylesin almasinlar iceri. kendini rezil etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir abla olarak en acilinden bu ikiliyi ayırmanız lazım. Kızın huyu değişmez, yaşanılanlar da çok çirkin insan içine çıkamayacak durumdasınız hala kuzum huyunu nasıl değiştiririz diyorsunuzKızlar daha önce ki konuyu biliyorsunuz, kardeşimin kıskanç sevgilisi ve kardeşimin sosyal çevre istemesi ile bir birilerinin güvenlerini kırmaları yüzünden yaşadıklarını..
Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..
Selam kızlar, yeni üye oldum. Önceden takip ediyordum genel olarak forumu. Öncelikle sakın kardeşinin ilişkisine müdahale ediyorlar gibi düşünmeyin. İster istemez bizde kardesimin yaşayacağı sorunlarından ve kendileri üzülecek diye ilişkilerinin durumunu düşünüyoruz. Kardeşimle dertlesmemize...www.kadinlarkulubu.com
DÜN KARDEŞİM TAMAMEN BİTİRMEK İSTEMİS UYGUN DİLLE ANLATMİS.
SONRA KARDEŞİM KENDİ İNSTGARAMİNDAN İŞ ARKADASLARİNİ ÜNİVERSİTEDEN ARKADASLARİNİ EKLEMİS BAYAN ERKEK KARİSİK.
BU KİZ ARKADASİ DA FAKE HESAPTAN YADA ORTAK ARKADASTAN TAKİP EDİYOR HANİMEFENDİ VE TUTUYOR "ŞU KİZ KİM NİYE EKLEDİN" DİYE DİRETİP KİZA MESAJLAR ATİYOR.
KARDESİM REZİL OLDUM ABLA YANİ BEN EKLEDİM DİYE NAMUSSUZLUKMU YAPTİM DEDİ DUN YANİMA GELDİ MORALİ BOZUK
HİCBİR BAYAN İS ARKADASİM OLMUCAK Mİ? ZATEN ÇOCUĞUN TELEFONUNDA BİR TANE BİLE BAYAN İS ARKADAS NUMARASİ YOK.
BAKİN KARDESİM DE GECMİSTE COK KİZLA KONUSMUS V.B HATALARİ VAR. KABUL EDİYORUZ. AMA COCUK BİLEREK KİSKANC OLDUGU İCİN ANLATİYOR BAK BUGUN BÖYLE YAPTİK SUNLAR SUNLAR VARDİ DİYE DÜRÜST OLMAK İSTİYOR. DAHA SONRA DA KİZ ARKADASİ; NUMARASİNİ SİL KİZLARİN NUMARASI OLMASİN GİBİ BASKİLAR KURUYOR.
COCUK TAMAM ANLASAMIYORSAK FİKİRLER UYUSMUYİRSA SAYGİLİCA BİTSİN DİYOR. GECMİSTE BENDE HATA YAPTİM SENDE YAPTİN BİR BİRİMİZİ UZDUK MADEM BOYLE BARİSTİK YA ADAM AKİLLİ DEVAM EDELİM YA BİTSİN. KİZ NE AYRİLİYOR NEDE BİLDİĞİNDEN VAZGECMİYOR. 1 2 HAFTA HER ŞEY GÜZEL. SONRA BİR TAHRİK.EDİYOR COCUGU, GEÇMİŞE DÖNÜYOR VARSAYİMLA SEN SOYLE BÖYLE YAPMIŞSINDİR DİYOR. E COCUKDA KALKİP TEPKİ GOSTERİYOR ORTALİK KARİSİYOR.
BU İNSTAGRAMDAN KİZ ERKEK ARKADASLARİNİ KARDESİM EKLEDİ DİYE KİZDA İS YERİNE GELİRİM SENİ REZİL EDERİM DİYE KONUSMALARLA BENİ ARA KONUSALİM DİYEREK COCUGA KENDİNİ ARATİP SONRA COCUGU BİR GUZEL YUMUSATİP BARİSMAYA CALİSİYOR HİCBİR SEY OLMAMİS GİBİ.
Not: KİZLAR TEK İSTEGİMİZ BU KİZİN GECMİSE DONMEMESİ SUREKLİ ONUNE BAKMASİ, KİZ İS ARKADAS KONUSUNDA BASKİCİ DAVRANMAMASİ COCUGU SUREKLİ SORGUYA ALMAMASİ. KARDESİMİN HATASİ DA HEMEN BİR TARTİSMA OLUNCA SOSYAL CEVRE DERDİNE DUSMESİ....
BİRDE KİZ SİNİR KRİZİ GECİRDİGİNDE YADA BOYLE BİR EEYİ BÜYÜTTÜĞÜNDE COCUGA VURMASİ KOLUNA V.B ISIRMASI BAGİRARAK AGLAMALARİ HAKARETLERİ..
SİZDEN RİCAM OBJEKTİF YORUMLARINIZ VE KARDESİM EVLENİRSE ONU NELER BEKLİYOR BÜYÜKLERİ OLARAK ÖNGÖRÜLERİNİZİ PAYLASMANİZ. İKİSİNİNDE HATALARİNİ SOYLEMENİZ. SONUÇTA HER YORUM 1 İNSANİN FİKRİ DÜŞÜNCESİ. HANİ SEVİYOR AKA ÇIKMAZA GİRDİ COCUK ÜZÜLÜYORUZ.......
ABLALARİ SİMDİ SİZDEN RİCAM YORUMLARİNİZ. OKUTACAM. OBJEKTİF OLARAK..
Kiz ayrilmak istemiyorsa terketsin bu ne okurken daraldım. Nereye isterse gelsin kendisi rezil olur kardeşin seviyorsa dahi unutacak unutmak zorunda böyle bir ömür geçmez o kiz da düzelmez yazik olur giden ömre.
Hayata bakış açısı farklı insanlar ne olur evlenmesin artık ay. Biri dişi sinekten kıskanır öbürü sosyallesmezsem ne olur diye tutuşur. Bu çift evlense ortaya nasıl bir fecaat çıkar kim bilir. Bir de ne olur büyük harfle yazmayın. Bağırmak demek bu. Neyse ayrılmak istiyorsa ayrılsın. Ayrıca iş arkadaşlarımızın numarası nasıl olmasın telefonda?
Bu kız düzelmez, obsesif bence kardeşiniz hiç uzatmasın.
Kardeşinizde belliki daha genç arkadaş ortamım olsun istiyor.
Tamamen al birini vur ötekine birbiriyle alakasız iki insan.
Kardeşiniz kesin olarak bitirip, engellesin silsin. Kız işyerine gelirim vs derse o da bende senin evine gelirim ailenle konuşmaya rahatsız ediyosun artık desin.
Bitmişse bitmiştir. Açmasın, açarsa hesap sorar, o da cevap verır. Kardeşiniz bitirmeyi bilmiyor. Engellesin gerekirse.
Takıntılı sapığınız var. Hayırlı olsun.
Kız çok tehlikeli. Bu masum aşk, kıskançlık filan değil artık hastalık.
Kardeşiniz rest çeksin. Kendisini veya arkadaşlarını rahatsız etmeye devam ederse tacizden dava edeceğini söylesin.
iş yerine mi gelmek istiyorsun buyur gel bende evine gelirim desin.
Anlayacağı dilden konuşsun
piskopat derecesinde saplantililari olan bir kizla hayatini gecirmek istedigine eminmi kardesiniz
arkadaslariyla gorusmek sosyal olmak ne zaman suç olmuş
iş yerinede gelirse anca kendini rezil eder
ben olsam birakirdim bune ya boyle hayatmi gecer
bu is ilerde dahada buyuyecek yan komsunun karisina niye baktin bakkala niye gunaydin dedin kasiyere para verirken elin niye eline degdi
ablana niye sarildin anneni niye optun
kiz hasta farkindamisiniz???
ya şimdi bitirecek yada ilerde boşanacak hangisi daha kolay sizce
birde bu kizdan cocuk yaptigini dusunun yandi gulum keten helva
Bunları erkek bir bayana yapmış olsaydı darp raporu mahkeme vs kıyamet kopardı.
Kız hasta. Acilen tedavi görmesi gerek. Ayrıca kurtulmak istiyorsanız bütün konuşmaları delilleri toplayın savcılığa gidin. Darp ederse tekrardan darp raporu da alın. Bune böyle ya sizde ki iyi sabırmış. Ben olsaydım kardeşime bunu yapana karşı bu kadar sakin kalamazdım herhalde.
Öncelikle büyük harfle yazınca olay daha vahim bir hal almıyor bilginiz olsun.
Ben sizi anlamadım ya. Bu kız mafya, elinde silah kardeşinizi tehdit ediyor herhalde. Bu kadar panik halde ailecek ne yapacağınızı bilmediğinize göre. Kardeşiniz madem çok mutsuz ayrılsın, engellesin her yerden. Bakın anlayacağınız dilden yazıyorum: AYRILSIN MADEM ÇOK ŞİKAYETÇİYSE.
Ya da polise gitsin şikayetçi olsun aksi bir durum varsa biz ne yapabiliriz?
size ne? gerçekten tüm samimiyetimle soruyorum.
adam çocuk değil ki.
kendi kararını verebilir,
kendini kızdan koruyadabilir.
gelip sizden ne istiyor kardeşiniz?
nasıl dahil oluyorsunuz?
Kardeşiniz flörtöz çapkın ve çocuksu biri bence. Çocuksu olması da kızın yaptıklarına net bir bariyer kuramamış olmasından belli. İlişki içinde ne yaşadılar bilinmez. Kız normal değil takıntılı şiddet uyguluyormuş zaten şiddetin kadını erkeği olmaz. Alsın kardeşiniz kızı karşısına açık açık konuşsun artık ayrıldıklarını hissiyatının kalmadığını bundan sonraki hayatlarının birbirini ilgilendirmediğini falan yani açık olsun. Eğer açık ve net bir şekilde konuşmazlarsa kız takıntılı bir tip olduğu için aklının bir köşesinde hep kalacak. Telefonundan da engellesin
Benzerini demiş sen rezil olursun diye... Hanımefendi diyor ne olacaksa olsun herkes duysun gibi..
Sevmediğini dolayısıyla acı da çekmeyeceğini söylesin. Sevdiğini belli ediyorsa olmaz o işDefalarca karşısına alıp konuşmuş. Şimdi tartışmalı ayrılacaklarsa hanımefendi "sende üzül istiyorum sende acı çek istiyorum" gibi cümleler kuruyormuş..