- 21 Mart 2019
- 61
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi blackgirl06
Sürekli konunuzda da bahsettiğiniz gibi kardeşinizin sevgilisine şu kızla oturdum şu kişiyle şöyle oldu diyerek kızı başlarda şimdi adı "rapor vermek" dediğiniz ama bence tam aksi kıskandırıp ego tatmini sağlamak suretiyle damarına bastı olay sonra bu raddeye geldi. Durduk yere kimse bu hale gelmez. Ayrıca madem baştan bu durumu sorunlu görüyo ayrılsaymış kızın zorla ilişkiye devam ettirmesi ne demek. Kardeşiniz sosyal ortam kız arkadaş istiyor ve kız da buna tepki gösteriyorsa bu çok anormal bir şey değil mi? Burda eşimin iş yerindeki kız arkadaşı diye rahatsız olup konu açan bir sürü kk üyesi var. Yani kız arkadaşlarım olsun sevgilimde dursun mevzusuna normal bakan kızdan şüphe duyarım ben. Zaten kardeşinizin sadece sosyal medyadan ekliyim telefonda numarası dursun gibi bir düşüncesi yok ortam yapayım eğlenelim modunda ve bu gerçekten kimin sinirini bozmaz acaba merak ediyorum. Ben sevgilim olsa bende tepki verirdim ısrarla kız arkadaşılı ortam diye kendini paralasaydı. Kardeşiniz madem bu hayat tarzını benimsemiş baştan kız için silmeyecekti. Ben böyle bir hayata sahibim kabul edersen böyle diyecekti kızda ona göre baştan tercihini yapardı. Ayrılınca ekle barışınca sil çocuk oyuncağına dönmüş iyice. Ayrılsın kapatsın konuyu bu ne böyle.
Uzun yorumunuz için teşekkür ederim. Kardeim sevdiği için mücadele etmek istedi diye düşünüyorum..
Evet biraz fazla sosyallik istiyor ama şöyle kendi kız arkadaşını saklayarak değil hani çevremiz olsun çift olarak grüşelim v.b .
İş yerindeki bir bayan arasa, neden aradı neden numarası kayıtlı v.b baskılar kurduğu için çocukta ters tepiyor