• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarnz benim iin deerli!

selam arkadaslar size dün olanlari anlatayim vatandas isten geldi ben küsüm ve konusmuyorum dediki bu küslük ne kadar devam edecek bende sonzuza kadar dedim hmmm yapti yani ben kendime evmi arayim dedi dedim ister ara ister kal ben cocuklarin okulu bitince gidiyorum kesin kararlimisin dedi evet dedim bitek o kadinla yazismammi sebep dedi evet dedim ozaman dedi 3 hafta beklemene gerek yok hemen gidiyorsun hemen gidemem dedim cocuklarin okulunun tam önemli günleri senin keyfinle onlara 1 senelerini kaybettiremem yok dedi hemen gidiyorsun yoksa bir hic yüzünden olayi buraya getiriyorsan ve kesin karar veripte cizmissen hemen gidiyorsun ben seni görmek istemiyorum artik dedi dedim tamam bende seni görmek istemiyorum simdi gidiyorum esyalarimi toplamaya basladim önemli kagitlarimi topladim ve dedimki diger özel esyalarimi sonra alirim hayir dedi sonra hic birsey alamazsin ne aliyorsan simdi alacaksin dedi hmm yaptim onada okey hazirlandim kapidan cikicam geldi evin bendeki anahtarini aldi ses etmedim dur ya dedi en iyisi arabaninda anahtarini alayim dedim araba benim hos ondan vaz gectim arabasiz nasil gideyim bu kadar esyayla beni ilgilendirmez dedi kime güvenerek kimden destek aldiysan onu ara dedi neyse trenle giderim dedim kendi kendime ama dün kagit islerim oldugu icin pasaportlarimiz arabada kalmisdi o aklima geldi dedim arabayi ac pasaportlarimizi alayim vermiyorum dedi nasil vermezsin dedim onlarsiz nereye gidim neden beni engellemek icin elinden geleni yapiyorsun istemiyorum artik bitttiiiii dedim tamam git dedi iyide nasil gidim polis cagir al dedi allahim sen aklimi koru dedim oturdum sigara yaktim vatandas aciklama yapma hevesine kapildi birden ya dedi ben okadainla niye öyle yazistim bir sorsana dedimki öncekinide sormusdum kirk deren su getirip beni bi sekilde kandirdin ama artik sormak bile istemiyorum neden nicin diye allah yolunu acik etsin benben bu kadar dedim resmen adice bir sohbet icerisindesin bu igrencliginin icerisinde kendin bogul benide bogma onun icin senden hic bir aciklama istemiyorum dedim dedi kadin bana ikide bir yaziyordu artik yazmasin diye bilerek öyle yazdim bilmiyormuyum msn in kayit ettigini senin okuyacagini niye bile bile yapayim dedimki bu daha kötü ya benim okuyacagimi bile bile yapman bana ne sevgin ne saygin hic birseyin yok dedim gizlimi yapsaydim dedi ya dedim gercekten uzatmayalim artik sen benden bittinnnnn bu sefer yalvarmalar basladi klasik ben sensiz ne yaparim senden baska kimim var vs vs vs bende anlat sen anlat gibicesine baktim suratina lafi bitince anahtari verirmisin pasaporlarimi alacam dedim yine savunmalara gecti ve sonuc anahtari alamadim mecburen kaldim ve bilmiyorum dogrumu yapiyorum ona biraz iyi görünüp habersizce kacmak galiba oda bu düsüncemin farkina vardiki son lafi bana eger habersiz gitmeye kalkarsa seni aramama gerek yok ikitane yakinin yeter bana dedi onlara verecegim zararla seni ortaya cikarmasini bilirim ee dedim ondan sonraa sonrada bana ne olursa olsun isterse vursunlar isterse hapse atsinlar dedi piskopat yaa bu adam habersiz kacmayi düsünüyorum ama ya dedigini yaparsa endisesine kapildim dünden beri aileme anlatsammi anlatsam babam küplere biner oda babama zarar verir ay bilmiyorum su an ne ama gidecegim kesin ama korku girdi icime bide

bide arkadasin birisi sormus profilinde bekar yaziyor diye bilerek bekar yaptim öylede kalacak.

Polise başvur
Tehdit aldığını söyle
Ve o evi terket!
Senin şans verecek yanında kalmamış!

Bu konuşmalar neyin nesi diye sormana gerek varmı arkadaşım .
Bizlere sorarak içinde eşini affetmenin yollarınımı arıyosun .Herşey gayet açık ......

esimi affetmenin yollarini arasaydim hic buraya konu bile acmazdim konuyu acmamdaki maksat kendime dedimki kadin gözüyle kadinlarin düsüncelerini alayim bazen insan cok kisiye akil verirken gün gelir kendine akil veremez bazen baskalarinin derdi icin ayy ben olsam hayatta cekmem der ama belkide kendi basina gelince verdigi akillardan daha beterini yapar kendine yani kendi kendine yetmeyebilir insan bazen bin bilsende bir bilene danis sözüyle actim konuyu ve keske dememek icin arkadaslariminda fikirlerini almak istedim hepsi bu tsk ederim.

öncelikle eşinizin kadınla konuşmaları ve kurduğu cümleler çok düzeysizce olmuş, sizin okuyacağınızı biliyordum bile bile yapar mıyım kadın benden bıksın diye yaptım ve bir hiç yüzünden mi gideceksin lafları haksızlığını bastırmak için söylenen yalanlar zaten, her şey ortada, üstüne bir de tehdit, mutlaka polise gidin...

Ates olsa curmu kadar yer yakar, bu kadar kolaymiymis asmak kesmek tehditler savurmak biliyosun
avrupa ulkeleri bu konuda daha SIKI...

Gitmemen eiçin elinden geleni yapmamış bence, öyle demişsin ama.

Ben 3 hafta daha kalacağım demişsiniz ama size hemen git demiş. Yaka paça kovmuş resmen, eşyaların için bir daha gelme şimdi ne alırsan demiş. Sonrada sanıyorum iş ciddiye binince tehdit etmeye başlamış.
Bencede terk etmeye kararlıysan polise başvur.

Yaptığı açıklamada çok komik olmuş. Yok ben biliyordum, sen biliyordun...Bileceğini biliyordum..

valla tiksindim..
ne kadar basit ne kadar igrenc bir konusma bu ya..
iyy..

bence hepsi tmamen yalan soledıklerıyle senı kandırmaya calsımıs senınde gtmeye nıyetın yok bence esını affetmenın yollarını arıyosun adam yapıcagnı yapmıs senın okucagnı bıle bıleymıs yalan sılseydın ozaman yada engelleseytdın kadını yada o kadını en basından neden ekledın yada sen kadının msnını neden ıstyosun arkadasım al bavulunu cek gıt çocuklarını alırsın snradan bole rezıllıkten habern olduktan snra o adamla olmamalısın yınede sen bılırsın Allah yolunuzu açık etsın..

olaya en başından bakmak gerekirse,adam sadık bir adam değil,heyecan arayan ve başka bayanlara ilgi duyan bir adam ama bazısı sadece sanalda yapar gerçekte cesaret edemez o ayrı konu fakat insanın eşinin bir bayanla bu tür yazışmalar yapması gerçekten ciddi bir olay...
eğer eşin yalvar yakar af dileseydi bir takım şartlarla ona bir kez daha şans ver derdim..
ama onun af dilemeye niyeti yok,tamam seni seviyor olabilir ama 3 ay 5 ay sonra eminimki içi yeniden kıpır kıpır etmeye başlayacak..
eğer amann gerçekte yapmadıktan sonra yada alıpta evemi getirecek düşünceleri içindeyseniz zaten hesap sormanıza bile gerek yok kabullenmişsiniz demektir
yok,ben bidaha bu acıyı yaşayamam diyorsanız iyi düşünüz kararınızı verin tamamı devammı...
ben olsam bi tanıdığımın evine çeker giderdim,zor tabi ama geleceğin için yapmak zorundasın,bu kolay kolay olmamalı başkasıyla bu tür dialoglara girmek...
daha sonrada kıymetimi anlayıncaya yalvartırdım,ki yaptımda,benim eşimde yazışmıştı ama cinsel içerikli değil,seni seviyorum yazmıştı benimki 10 günde ama koca bir yalandı zaten..
ve o pcye iznim olmadan oturmasını yasaklardım,eşim her oturduğunda açıklama yaparak oturur spor haberlerine bakacaktım falan..
ve daha sonra tekrar aynı şey başına gelirse ya kabullen başarabiliyorsanda çek git derim..

işte doğanın değişmez kanunu burdada kendini gösterdi...
erkekler aldatır ,hem de en iğrenç şekillerde..
kadınlar öğrenir durumu önce eser ,kükrer sonra erkek ,
erkeklğini (kendince ) bu durumda bile şiddet-tehdit-yalanla
göstererek kadını ikna etmeye çalışır ve malasef ki filmin sonunda hep erkek kazanır.................

o kadar çirkin ve basit bir diyalog ki,
bu konuşmalara ne yorum yapılır,
ne de size şunu yapın denir...
tekrar tekrar okuyun ve kararı siz verin...
sevgiler...

Ne sacma bir geyik bu yaaaaa. üstelik nece konusuyorlar???? gıcık gıcıkk.

bikac yerinde o kıza askıntı olmus ama kızda anlamamıs ayagna yatmıs sanırım. uyuz ve mide bulandırıcı bi konusma.
kızma ama eşinin zeka yasını ufak buldum. erkek adam böle geyik yaparmı yaaa. lise talebesi gibi.

Back
X