selam arkadaslar size dün olanlari anlatayim vatandas isten geldi ben küsüm ve konusmuyorum dediki bu küslük ne kadar devam edecek bende sonzuza kadar dedim hmmm yapti yani ben kendime evmi arayim dedi dedim ister ara ister kal ben cocuklarin okulu bitince gidiyorum kesin kararlimisin dedi evet dedim bitek o kadinla yazismammi sebep dedi evet dedim ozaman dedi 3 hafta beklemene gerek yok hemen gidiyorsun hemen gidemem dedim cocuklarin okulunun tam önemli günleri senin keyfinle onlara 1 senelerini kaybettiremem yok dedi hemen gidiyorsun yoksa bir hic yüzünden olayi buraya getiriyorsan ve kesin karar veripte cizmissen hemen gidiyorsun ben seni görmek istemiyorum artik dedi dedim tamam bende seni görmek istemiyorum simdi gidiyorum esyalarimi toplamaya basladim önemli kagitlarimi topladim ve dedimki diger özel esyalarimi sonra alirim hayir dedi sonra hic birsey alamazsin ne aliyorsan simdi alacaksin dedi hmm yaptim onada okey hazirlandim kapidan cikicam geldi evin bendeki anahtarini aldi ses etmedim dur ya dedi en iyisi arabaninda anahtarini alayim dedim araba benim hos ondan vaz gectim arabasiz nasil gideyim bu kadar esyayla beni ilgilendirmez dedi kime güvenerek kimden destek aldiysan onu ara dedi neyse trenle giderim dedim kendi kendime ama dün kagit islerim oldugu icin pasaportlarimiz arabada kalmisdi o aklima geldi dedim arabayi ac pasaportlarimizi alayim vermiyorum dedi nasil vermezsin dedim onlarsiz nereye gidim neden beni engellemek icin elinden geleni yapiyorsun istemiyorum artik bitttiiiii dedim tamam git dedi iyide nasil gidim polis cagir al dedi allahim sen aklimi koru dedim oturdum sigara yaktim vatandas aciklama yapma hevesine kapildi birden ya dedi ben okadainla niye öyle yazistim bir sorsana dedimki öncekinide sormusdum kirk deren su getirip beni bi sekilde kandirdin ama artik sormak bile istemiyorum neden nicin diye allah yolunu acik etsin benben bu kadar dedim resmen adice bir sohbet icerisindesin bu igrencliginin icerisinde kendin bogul benide bogma onun icin senden hic bir aciklama istemiyorum dedim dedi kadin bana ikide bir yaziyordu artik yazmasin diye bilerek öyle yazdim bilmiyormuyum msn in kayit ettigini senin okuyacagini niye bile bile yapayim dedimki bu daha kötü ya benim okuyacagimi bile bile yapman bana ne sevgin ne saygin hic birseyin yok dedim gizlimi yapsaydim dedi ya dedim gercekten uzatmayalim artik sen benden bittinnnnn bu sefer yalvarmalar basladi klasik ben sensiz ne yaparim senden baska kimim var vs vs vs bende anlat sen anlat gibicesine baktim suratina lafi bitince anahtari verirmisin pasaporlarimi alacam dedim yine savunmalara gecti ve sonuc anahtari alamadim mecburen kaldim ve bilmiyorum dogrumu yapiyorum ona biraz iyi görünüp habersizce kacmak galiba oda bu düsüncemin farkina vardiki son lafi bana eger habersiz gitmeye kalkarsa seni aramama gerek yok ikitane yakinin yeter bana dedi onlara verecegim zararla seni ortaya cikarmasini bilirim ee dedim ondan sonraa sonrada bana ne olursa olsun isterse vursunlar isterse hapse atsinlar dedi piskopat yaa bu adam habersiz kacmayi düsünüyorum ama ya dedigini yaparsa endisesine kapildim dünden beri aileme anlatsammi anlatsam babam küplere biner oda babama zarar verir ay bilmiyorum su an ne ama gidecegim kesin ama korku girdi icime bide
bide arkadasin birisi sormus profilinde bekar yaziyor diye bilerek bekar yaptim öylede kalacak.
Polise başvur
Tehdit aldığını söyle
Ve o evi terket!
Senin şans verecek yanında kalmamış!