• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarnz benim iin deerli!

omlet yapmak için illa ki yumurtlamak gerekmez barzeycim...
benim 5 yıl önceki düşüncem de buydu, şimdi de bu gelecekte de bu olacak
yüzüm yıllara meydan okuyamayabilir ama kişiliğim için aynı şey söz konusu değil...
biraz irdelersen anlarsın aslında neden "boşanırdım!" dedigimi
bu adamın ilk vukaatı olmadıgını daha sevgili simelya itiraf etmeden konu topiğinden anladım ben
hatun kısmısının yuvasına canıyla dişiyle etiyle kemiğiyle sahip çıkmasını savunurum her daim
fakat 2. bir kadın fikri bile hasıl olursa benim erkeğimin beyninde, o evlilik benim için bitmiş demektir...
ha sanalda olmuş ha reelde olmuş farketmez...
taşlar düşsün sen eğil al ben arkadan yanaşayım! tarzında bir cümle kuran bir herife laf değil kazık sokarım ben!:kahve:

hay agzina saglik gubisim bende o karardayim iyi bir kazik hazirladim vatandasa

Resmen adilik akiyor bu yazismalarda basitlik..
Evli erkege kadina yakismayacak yazismalar, konusmalar:1closedeyes:

Simelyacığım madem o vatandaşa kazığı hazırladın bence kazığın ucunu sivrilt, bir güzel de yağla ki tam olsun.

töbe töbe ne basit ve iğrenç konuşmalar böyle, 15 ve 12 yaşında iki kızı olan yetişkin bir erkek bozuntusuna yakışıyormu bu konuşmalar. Ayrıca acemice konuşmalar da değil yani bayağı kaşarlanmış bu herif bozuntusu.

Bence hiç taviz verme arkadaşım.hiçççç

eşinizle kadının konuşmalarını okurken yüzüm şekilden şekile girdi . tiksindim . . midem bulandı . . .ne biçim üsluptur o öle .ne itici konuşma şekli . . . her ikiside çok basitleşmiş. . .ikisininde kişiliği konuşmalarından o kadar bellki .
senin yerinde olsaydm şayet kapının önüne koyardm o adamı . . . walla ne kadarda bekara boşamak kolay densede bu böyle. bu yapılan ilk hatada deil. birinciyi yaptı affettn ikinciyi yaptı affedersen birdaha böyle bişey yaparsa sesini çıkarmayp oturman lazım yerine .ki adam gönül rahatlığıyla yapar nasıl olsa onu affedicek bi karısı olduğunu düşünür

arkadaslar simdi cikmam lazim ama ara sira girip okuycam yazilarinizi cünkü simdi isten gelir bakalim aciklama yapacakmi yoksa yine dünkü gibi susacakmi hos her ikisinide tinlamiyorum artik ben kararimi verdim cok tsk ederim sizlere.

ben kendim olsaydım sizin yerinizde,
aslaaa konuşmazdım,aslaa neden yaptın demezdim çünkü bunun açıklamsı,
beni tatmin etmezdi,eğlenmiş bile olsa benim eşim,
benim eğlenebileceğimi aklına getirmeli o anda,
uzun lafın kısası,bitmişti eşim o anda benim için,
evliliğimi kırtarmayı düşünmez direkt bitirirdim.:1closedeyes:
resmen rezillik yazışmalar resmen:delphin:

canim bu konusma beni cok rahatsiz etti ve ayrilmayi düsünüyorum ama biryandanda diyorumki abartiyormuyum acaba düsünki böyle bir sohbet senin esinle bir kadin arasinda gecti ne yapardin?

kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- çok iğrenç bir konuşma...yani çok bisit cümleler ve anlamsız geldi bana....elbette tüm suç eşinin değil..fakat karşıdaki kadın belki evli değildir ve belki de evliyim diyerek kandırmıştır..yani bu bir muamma....eşin için de yapacağın tek şey şimdilik konuşmamak.....yeni ben kendimi senin yerine koyarak cevaplıyorum bu soruyu...evet...ben olsam hiç konuşmazdım....iyice düşünüp doğru kararlar alıncaya dek....

seviye yerlerde resmen konuşmanın içeriği iğrenç tarzı dahada iğrenç ne kadar bayağı avamm
ben sizin yerinizde olsam mide bulantısından zaten eşimin yanına yanaşamazdım
ki bu sizin yakaladığınız, acaba görmediğiniz daha neler oluyo
bence konuşmamak hafif bi ceza eşiniz bunu mutlaka ama mutlka yeniden yapıcaktır ama daha gizli taktiklerle

bide ben bişeyi merak ettim belkide yazdınız ama kaçırdım
siz gelince bu yazılanları yok etmedimi nasıl kopyalayabildiniz

omlet yapmak için illa ki yumurtlamak gerekmez barzeycim...
benim 5 yıl önceki düşüncem de buydu, şimdi de bu gelecekte de bu olacak
yüzüm yıllara meydan okuyamayabilir ama kişiliğim için aynı şey söz konusu değil...
biraz irdelersen anlarsın aslında neden "boşanırdım!" dedigimi
bu adamın ilk vukaatı olmadıgını daha sevgili simelya itiraf etmeden konu topiğinden anladım ben
hatun kısmısının yuvasına canıyla dişiyle etiyle kemiğiyle sahip çıkmasını savunurum her daim
fakat 2. bir kadın fikri bile hasıl olursa benim erkeğimin beyninde, o evlilik benim için bitmiş demektir...
ha sanalda olmuş ha reelde olmuş farketmez...
taşlar düşsün sen eğil al ben arkadan yanaşayım! tarzında bir cümle kuran bir herife laf değil kazık sokarım ben!:kahve:

Kendine göre haklı olabilirsin canım..
Ben yinede alıp karşına kocayla konuşmadan,tekrar şans vermeden,
direk gidip boşarım zihniyetine karşıyım..
Adam reelde aldatmış olsa,yada sanalda sana aşığım ölüyorum dese
Anlarım
Saygı duyarım yapan kadın gerçi varmıdır! Onuda pek sanmıyorumda.
Burda herkes ahkam kesiyor..Öyle kolaymı yuva yıkmak!
Sanal alemde adam konuşmuş! diye evimi yuvamı bırakıp Anama gidicem:!
Bana ters cık cıkkki....

konuşmalar çok basit.
bu sözlerle netten kadın tavlayabiliyorsa, o kadını da merak ettim açıkçası... :delphin:

ben bu konuşmaya denk geldikten sonra, o adama saygı duyamam, sevemem, eşim olarak görmek istemem.
benim gözümde, cinselliğe aç (kaba tabirini yazmak istemiyorum) ergen çocuklardan farkı olmaz. :umursamaz:

Kendine göre haklı olabilirsin canım..
Ben yinede alıp karşına kocayla konuşmadan,tekrar şans vermeden,
direk gidip boşarım zihniyetine karşıyım..
Adam reelde aldatmış olsa,yada sanalda sana aşığım ölüyorum dese
Anlarım
Saygı duyarım yapan kadın gerçi varmıdır! Onuda pek sanmıyorumda.
Burda herkes ahkam kesiyor..Öyle kolaymı yuva yıkmak!
Sanal alemde adam konuşmuş! diye evimi yuvamı bırakıp Anama gidicem:!
Bana ters cık cıkkki....

yahu barzey okumuyorsun galiba
ilk vukaatında oturmuş konusmus adamla
bu ikinci vukaatı
gene mi oturup konussun?
ohh iyi valla
"ben aldatıyım hanım oturur 2 konusur kafa ütüler unutur ben bildigimi okurum"
bu zihniyet de bana ters :umursamaz:

konuşmalar çok basit.
bu sözlerle netten kadın tavlayabiliyorsa, o kadını da merak ettim açıkçası... :delphin:

ben bu konuşmaya denk geldikten sonra, o adama saygı duyamam, sevemem, eşim olarak görmek istemem.
benim gözümde, cinselliğe aç (kaba tabirini yazmak istemiyorum) ergen çocuklardan farkı olmaz. :umursamaz:

Aynen katılıyorum, bu kadar mide bulandırıcı durumdan sonra, yok reeldi yok gerçek hayattı muhabbeti yapmayın lütfen, bu tarz insanlar eminim reelde de bir fırsatını bulsa kaçırmaz daha fazlasını da yapar a.sa.s

yahu barzey okumuyorsun galiba
ilk vukaatında oturmuş konusmus adamla
bu ikinci vukaatı
gene mi oturup konussun?
ohh iyi valla
"ben aldatıyım hanım oturur 2 konusur kafa ütüler unutur ben bildigimi okurum"
bu zihniyet de bana ters :umursamaz:

Soruna kadar katılıyorum sana, zaten bir şans daha verirken aslında adamlara "buyur yap, benden sana izin" demiş oluyoruz. Adamlarda nasıl olsa affediliyorum diyerek bildiklerini okuyorlar. Haddini bilmeyene bildireceksin. Kimse kimsenin kölesi değil. Bir taraf yapsın öbür taraf affetsin, olmaz öyle şey.
Konuşmaya kalksanız mangalda kül bırakmazlar ama icraate iş gelince fossss çıkarlar.

Fiilen aldatma dışında,sanalda fütursuz,ahlaksızca konuştu diye
koca bo şan maz...
Bu benim şahsi görüşüm..
Ama cezalandırılır!

Reelde yaptıysa,kapının önüne koy,hatta daha beter şeyler yap.süründür.
kocasına güveni inancı saygısı sevgisi kalmadı ise gene istediğini yap..
Ama bana ters..

Kapının önüne koyanada Saygım sonsuz...

canım bunun sanalı mı var ya o şekilde yapan normal hayatta da yapar ...onun içi bozulmuş bir kere dışarıya isteyk duymaya başladktan sonra istr sanal ister diger şekilde farkeder mi?....

ayyyyy iğrenç.kocan hep böyle basit ve seviyesiz sohbetlermi eder ya iğrenç bayağı nasıl laflar onlar öyle.

canım bunun sanalı mı var ya o şekilde yapan normal hayatta da yapar ...onun içi bozulmuş bir kere dışarıya isteyk duymaya başladktan sonra istr sanal ister diger şekilde farkeder mi?....

Aynen...
Bu sadece kilif olur..:1closedeyes:( reelde aldatmamis ya canim ne var sanalda 2 takilmis muhabbeti gibi..)

Konuşmada nasıl desem ..Arkadaş gibi konuşmuşlar sanki kanka gibi yani sevgili konuşması gibi gelmedi bana..Tabi eşine bunu söyleme ama bence büyütülecek bir şey değil.Bir müddet küs konuşma ama sakın bunun için arılaım falan deme.

Back
X