yorumu size bırakıyorum...

ee hicmi tartismadiniz? ailenizin yanında hicmi laf soylemediniz. ben onun ailesiylede paylasirim bunun öğütle hakaretle alakasi yok burda paylastugim gibi fikir alisverisi yaptım. siz isterseniz cevap yazmayabilirsiniz..

fana ailelerin arkadaşların yanında eşin kötü yanları eksiklikleri söylenmez
ne bu canım şikayet eder gibi

eşin de ilk aydan dışarılara dadanmış biraz zor eve bağlaman

Icerigi daha detayli bilmeden sadece burda yazilan bi paragrafla yorum yapmak yanlis olur ama gorulen kadariyla karsi tarafin davranislari haksiz tabi kac gundur aramiyor peki ? Kac gun oldu bu olay eger yeniyse gitmeyin biraz daha sessiz kalin bence

Eşini kültür farkı var buradaki ve yurtdışında yetişen erkekler farklı yurtdışındakiler özgürlüğüne daha düşkün sıkmaz ki orada ailelerin 4 nesli , farklı davranışları olacak çok sorgulamaya kalkma yoksa üzülen hep sen olacaksın oradaki kültürü çözmeye çalış ,gözlemle bence

Siz daha önce yurtdışında yaşadınız mı? Orada akrabalarınız düzeniniz var mı yani onu demek istiyorum. Moralinizi bozmak istemem ama eğer orada kimseniz yoksa malesef bunlar iyi günleriniz. Gittiğiniz yerin dilini biliyor musunuz? Eğer zaten orada yaşıyorsanız tamam ama buradan kalkıp gidecekseniz ben gerçekten kendinizi maddi anlamda garantiye alıp, kenara para saklamanızı ve ailenizle sürekli iletişim halinde olmanızı tavsiye ederim.

Canim 1 aylik evlisiniz ve seni birakip birakip gidiyor ustelik sen yurt disina gideceksin sanirim o sonradan gelecek? Cok yanlis ya bende mersinden istanbula gelin geldim benim kocam eve girmeyen bi adammis bekarken annem(kv) diyo yuzunu gormezdik diyor. 1 yildr evliyiz ve toplasan 2 defa tek disari cikmistr ben zorluyorum artik git hayatim alistim ben bencil degilim seni eve hapsetmek istemiyorum hep ben hep ben olmaz diyorum. Ama yine de gitmiyor. Ne bilim senin esinin boyle yapmasi cok yanlis

Terslemenin alemi yok. Ben esimle bir günde evlenmedim. iki seneye yakin nisanli kaldik. Huyunu suyunu iyice tarttim. Benim evliligim de mükemmel diyemem ama gecen 10 yilda oturttuk karsilikli sevgiyi saygiyi. Ailenin yaninda yapilan tartisma veya sikayet siz unutsanizda aileler unutmuyor önce onun farkina vardim. Siz de simdi bunun hata oldugunu ögrendiniz. Benim esimde böyle arkadas sevdasi yoktu. Olsaydi önce onu cözer sonra evlenirdim. Benim de iki kizim var ve bu hayatta ögrendigim en büyük ders kinamamak - hor görmemek. Konusarak anlasilmayacak biriyle evlenmek icin biraz daha bekleseydiniz ya da bastan restinizi cekseydiniz keske. Benim isime gelmiyor bekar gibi aksamlari arkadaslarla takilmak herkes kendi yoluna deseydiniz. Yine diyebilirsiniz ama yazik degil mi size, daha cocugunuz olmadan cocuk gibi koca adami egiteceksiniz.

Yurtdisina yerleseceksiniz anladigim kadariyla. Her gün karsilikli ailelerinizle konusup o bunu yapti, bu bana böyle söyledi demezseniz, esiniz de sizi evde yalniz birakmazsa düzelir gibi. Hadi burada saga sola cikip ailenize gidebiliyorsunuz, yurtdisinda ne yapacaksiniz?

Tartışma anında çıkması bnce kırılcak laflar söylnmesinden kaçmasıdır... yada nasıl tartışılıp çözüm getiriceğini bilmiyor...

Ailenizin yanında onunla konuşup anlşmadan pat diye kalıyorum denemenz yanlış olmuş bnce... böyle kararlr beraber alınır... belki gece için planı vardır belkide kocası olarak önce danışılmak ister.... belkide değil aslında kesin bekler....

Sasırdım cnm ben olsam gitmezdim tıpş tıps gelir alırdı kendini hint kuması sanmasn die. Ama huyunu sen bilirsn ufak bi tartısmada abartılmaz.

onun yaptıkları yanlış ailenin yanında senin öyle davranman daha da yanlış.

kızlar..evime döndüm. beni çok özlemiş sarıldı defalarca. suan valiz almaya gitti gelcekmis birazdan... yorumlariniz için çok teşekkür ederim.
gözünüzaydın
yanılarak daha doğru davranacaksınız karı koca.
güzel günleriniz olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…