burda çok akrabası var arkadaş dediğimde onlar yani çok kalabalıklar ama takıldığı bikac kişi var. orda çalışınca yorgun oluyordu bide gc geliyordu yani anca haftasonları fırsat bulabilir oda ben basının etini yerim benle gez diyekonuya bisey diyemiycem benim koca i$e gitmekden disari çikmaya vakit bulamiyor tam oalrak nasil bisey bilmiyorum bu durum
ama bide su var
bu adam yurt disinda yasiyor ve çikacak arkadas bulabliyorsa asil yerine gelince yani yurt disina eve bile gelmez
abartiyorum gibi olabilir ama dusunsene izinden izine gitmeyle arkaads etmis kendine ,
yurt disinda okul arkaadsi mahalle arkadasi i$ arkaadsi ooo saymakla bitmez arkadas listesi sanada biraz zor sira gelir
o çagirmadan gitme diycemde adam da katir inadi varsa yazik olur yuvaniza
vallahi muhabbet nerden açıldı kim başlattı onuda unuttum ama onu suçlar aşağılar gibi konuşmadım o olmayinca canım sıkılıyor korkuyorum falan dedim o da zaten doluymuş belliki patladı gitti. suan ondan bi adım bekliyorum ozledimde pisliği
evet bende bunları söylüyorum yeni evli biri nasıl yalnız bırakır. biz iki senedir evliyiz diyo yani nisanliligida katiyor. bende sevgiden çok artık saygıya önem veriyorum ama karşı taraftanda gelmeyince ...Yeni evliyken Eşlerin gözü birbirine düştüğü bi dönem ilk aylar böyle ise Sonrasını siz düşünün arkadaşlar ikinci planda olmalı öncelik siz değilseniz çok zor ... Sizin şikayet etmenizi filan geçtim bir aylık evli bi insan eşini nasıl yalnız bırakır birde üstüne ailesinin yanında bu tavrı alır sevgi önemli ama saygı daha önemli saygıda azıcık eksilme var gibi ...
evet annemlerdeyim gelip almasinida geçtim halâ aramadı bile ooffSen smdi nerdesin? Annen gildemi hala? Seni almasini bekliyosun?
evet annemlerdeyim gelip almasinida geçtim halâ aramadı bile ooff
annemde hep soruyor zaten ali aradimi diye ama yok diyorum sen ara uzatmayin diyor. evet eşim hep gurur yapıyor. yemek konusuna bile varana kadar, yoruldum bile diyemiyorum kadın degilmisin yapcaksin falan muhabbetlerine giriyorYazik annende yumusatmaya calismis ortami, simdide dertlidir hala kocan almadi seni diye. Hep boyle gururlumuydu esin?
hemde ne ince ip kopmaya yer arıyor ama sınırları zorluyorsun yinede.. isterdimki o hatasını anlasın ama iş galiba yine bana düşecek of ki ne of....Hiçbirşey demeden eve gidin.
İnada bindirmeyin işi.
Gidip sakince , güzel bir şekilde kısa cümlelerle kırgınlığınızı , beklentilerinizi anlatın.
Konuşun işte.
Herkesin dediği gibi bir daha da evinizin içinde olan hiçbirşeyi asla ve asla kimseye anlatmayın.
Bu dışarıya çıkma işini de zamana bırakın. Arada tatlı tatlı söyledikçe, arada trip atarak zamanla rayına oturabilir karakterine işlememişse :)
İncitmeyin birbirinizi. Evlilik ince bir ip..
hemde ne ince ip kopmaya yer arıyor ama sınırları zorluyorsun yinede.. isterdimki o hatasını anlasın ama iş galiba yine bana düşecek of ki ne of....
evet bende orayı benimsedim annemlerde bile daha çok sıkılıyorum eşim olmadan yatamadigimida farkettim o da bukadar ona duskunlugumu sanki koz olarak kullanıyor. yalnız bırakmalar, annende kal demeler . ben napim şimdi evime doncem orası kesinde ondan bi adım beklemiiyimmi:)Yok bunu hata olarak görmeyin.
Şimdi siz küsüp evden gitmediniz ( ki bunu asla yapmayın ,çok pişman olursunuz. )
Ailende kal sözünün üzerine kaldınız
Söz dinlemişsiniz. :)
Orası sizin de eviniz. Evinize giderken rahat olmalısınız.
Evliliginizin daha basinda bunlari yasaman cok uzucu canim allah kolaylik versin.biseyleri cok hizlimi yasadiniz adam sanki ilk aydan bikmis gibi.sende bir sıkinti yok tabi.fakat iste erkek bu baska bir erkegin yaninda baskalarinin yaninda birde hoslanmadigi kisilerin yaninda birsey soyledigin an senden kotusu yok.iyi bile olsa soyleme sana tavsiyem.ne öv ne söv yani.tek basina biraktigi zamanda korkuyorum falan de.bekar hayatimi yasio canim ne öyle disarda takilmalar falan evlenmeseymis o zaman.artik bir evin ve sorumlulugunun oldugunu ona hatirlatsin aile buyuklerinden birilerinin.böyle evlilikmi olur canim kusura bakma sinir oldum esine.cicim aylariniz tadini cikarin yavvherkese hayırlı aksamlar... kızlar bu siteye evlendigimden beri giremiyordum yani 1 ay oluyor ozlemisim:) yorumlarinizi dikkatle dinleyeceğim ama lütfen yapıcı olsun çünkü yazılanlar çok etkiliyor insanı... neyse konuma geleyim....
benim turkiyede sayılı zamanlarim kaldı yurtdışına gidicem ordada dugunumuz olacak, eşimle çok sık kavga etmeyiz yani tartışmalar oluyor tabi ama yanyana malum fazla uzun surmez barisiriz. her nekadar kırmış olsada yuttum, kendi haline biraktim bazen küstüm falan filan...
bugün ablamlara davetliydik enistemi pek sevmez benim eşim hep suskun otrur orda. mevzu dışarı cikmalardan bahsedildi eniştem kahveye gidiyor diye ablam istemiyor onu söyledi. bende yeni evliyiz bend çok tartisiyorum dedim bni bırakıp saat 9-10a kadar dışarı çıkıyor bu normal mi? oturduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum evde tek başıma hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor.. bana kızdı tek kocasini bekleyen senmisin biraz sabret sende falan çıkıştı . bayağı ağır konuştu ama coguda aklımdan gitti o an çok zoruma gitti, annenlerde kal dedi birde. eniştem boşverin ya sakin olun ne gerek var kirmayin birbiinizi dedi. benimki nyse ben gidiyorum arkadaş geldi arabayla, sen hazirmisin dedi, ben annemlerde kalcam dedim. iyi ozaman kendin gelirsin ben seni gelip almam dedi, annemde gelirsin gelir dedi gülümsedi. yok dedi napiyosa yapsin tamam dedim gule gule.. pat gittii!..
ve hâlâ aramadı. sizce o mu hatalı benmi kim aramalı? ben yarın bişey olmamış gibi gidersem yüzsüz gibi hissedicem bana duzgunce gel bil demedi... napiyim kızlar olgun mantikli yorumlainizi bekliyorum...
dil kursuna gittimordada mecbur gidicem . çalışmamı istemiyor eşim. artık neler beni bekliyor yasayip gorcem hayırlısıyla:)
herkese hayırlı aksamlar... kızlar bu siteye evlendigimden beri giremiyordum yani 1 ay oluyor ozlemisim:) yorumlarinizi dikkatle dinleyeceğim ama lütfen yapıcı olsun çünkü yazılanlar çok etkiliyor insanı... neyse konuma geleyim....
benim turkiyede sayılı zamanlarim kaldı yurtdışına gidicem ordada dugunumuz olacak, eşimle çok sık kavga etmeyiz yani tartışmalar oluyor tabi ama yanyana malum fazla uzun surmez barisiriz. her nekadar kırmış olsada yuttum, kendi haline biraktim bazen küstüm falan filan...
bugün ablamlara davetliydik enistemi pek sevmez benim eşim hep suskun otrur orda. mevzu dışarı cikmalardan bahsedildi eniştem kahveye gidiyor diye ablam istemiyor onu söyledi. bende yeni evliyiz bend çok tartisiyorum dedim bni bırakıp saat 9-10a kadar dışarı çıkıyor bu normal mi? oturduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum evde tek başıma hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor.. bana kızdı tek kocasini bekleyen senmisin biraz sabret sende falan çıkıştı . bayağı ağır konuştu ama coguda aklımdan gitti o an çok zoruma gitti, annenlerde kal dedi birde. eniştem boşverin ya sakin olun ne gerek var kirmayin birbiinizi dedi. benimki nyse ben gidiyorum arkadaş geldi arabayla, sen hazirmisin dedi, ben annemlerde kalcam dedim. iyi ozaman kendin gelirsin ben seni gelip almam dedi, annemde gelirsin gelir dedi gülümsedi. yok dedi napiyosa yapsin tamam dedim gule gule.. pat gittii!..
ve hâlâ aramadı. sizce o mu hatalı benmi kim aramalı? ben yarın bişey olmamış gibi gidersem yüzsüz gibi hissedicem bana duzgunce gel bil demedi... napiyim kızlar olgun mantikli yorumlainizi bekliyorum...
Tamam olabilir hemen pes etme evliligin icin bunlar cok onemli sebeblee degil huzurunu bozma gidersin evine ne olucak simdu gurur yapilacak okadarda biyum sorun yok evine git sakin zamanda anlatirsin yasadigin uzuntuyu herseyin bir beseli var mutluluk kolay kazanilmiyor yeni evlisiniz su andada oyle kritik bir sorunda yok seviyorsun esini sen git ne olucakkievet canım bekarkende düşkündü turkiyede canı sıkılıyor birde, benide gezdirdigi olur ama geç saatlere kadar evde yalnız bırakması beni çok üzüyor
yine bir adımı ben attım aradım ama keşke aramasaydim diyorum şimdide..Tamam olabilir hemen pes etme evliligin icin bunlar cok onemli sebeblee degil huzurunu bozma gidersin evine ne olucak simdu gurur yapilacak okadarda biyum sorun yok evine git sakin zamanda anlatirsin yasadigin uzuntuyu herseyin bir beseli var mutluluk kolay kazanilmiyor yeni evlisiniz su andada oyle kritik bir sorunda yok seviyorsun esini sen git ne olucakki
o da olabilir tabi ama her aninda yanında olacak kişi benim. keşke benimle arasini iyi yapmaya çalışsa suan öyle agliyasim varki içim buruk.....Uzulmeyin evliligin ilk aylari iliskinin en zor zamanlari..Herkes buna benzer seyler yasadik vaktiyle.
Siz ailenizin yaninda bu sekilde tartismalara girmemeye ozen gosterin. Basbasa oldugunuzda da artik bir cift oldugunuzu,arkadaslariyla elbette gorusecegini ama evine ve arkadaslarina ayirdigi zamani iyi ayarlamasi konusunda yapici konusmalar yapin.Eger bekarken gec saatlere kadar arkadaslariyla disarida vakit gecirmeye alistiysa bu ayarlamayi yapabilmesi icin ona zaman verin.
Birde yirt disinda yasayacaginizi yazmissiniz.Orda tr deki arkadaslari olmayacagi icin onlara fazla zaman ayiriyor olabilir mi?
ailem bana hiç kal demedi tam tersine oraya alış dedi, ama eşim orda kal demesi zoruma gitti, şimdide telefonda diyorki ben öyle dedim diye niye kaliyosun niye gittin. tutarsız yaaBirde evliliginizin ilk zamanlari birbirinizle vakit gecirin.annenlerde nede baska yerde esinsiz kalma.esinlede kalma evinizde kalin zaten yeni yeni alisiosunuz.ailenin kal demeside yanlis.kal deselerde kalma canim erkeklerbundan hoslanmio.ailenede onun ailesinede her firsatta kalin demelerinede taviz vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?