Yorumunuza ihtiyacım var ilişkilerle ilgili

Olsaydı vaktinde olurdu zaten, olmamış, o kadar vakit geçmiş ne gerek var ki tekrar denemeye, hele birde her haltı anlatmaya sormaya ne gerek var yani, kendinle ilgili gereksiz bilgi vermene ne gerek var, böyle olur işte, erkek yapınca sorulmaz, kadın yapınca hakaretler küfürler. Bunu kendinize niye yaptırıyorsunuz canım kızlar hiç anlamiyorum. Aradığı dk bas engeli gitsin, eski ESKİ 🤦🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim vardı ancak 2 yıldır ayrıydık (kendisi çok saçma bir nedenden ayrıldı 8. Aya kadar hiç aramadı arayınca ona sevgilim var beni arama demiştim) 2 ay olmuştu barıştık erkek arkadaşıma cinsel olarak bişey yaşadın diye sordum ama kızmak veya yargılamak için değil tamamiyle meraktan sormuştum eskortlarla birlikte olmuş. O da bana neler yaptığımı sordu bende ayrılığımızın 5. Ayında biriyle konuşmaya başladığımı söyledim bana hakaret etti kendi yaptığını hiç konuşmadı hep bana hesap sordu hakaretler etti. Bana adam seni otele götürmüş eve götürmüş arabada bilmem ne yaptınız namussuz gibi laflar söylemeye başladı çok kötüyüm
Eskorta gitmiş bir adamdan ne bekliyorsunuz Allah aşkına ? Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu adamadan kurtulmak olur

Back
X