Yorumunuza ihtiyacım var lütfen yol gösterin !! :(

Bu konuyla o kadının tarlaya çalışmaya gitmesi arasında nasıl bir ilişki kurdunuz. Kapalı tarlada çalışır açık arabasıyla gezer bu demek mi yani
Kotu niyetli dusunmeyin ben eger o kizin yerinde olsaydim oyle bir hayatim olacakti herseyde hayir ara demeknistedim konu sahibine. Vallahi kizda halinden memnun degil yani yaz kis calisiyor kapali istedi annesi aldi masallah irgat gibi calistoriyo kizi

Ne alaka burda yani benim için hayırlısı olmuş demek istemis. Nasil bir bir saptırma vallahi şaşkınım

Ünideyken bir erkek arkadaşım vardı ailesi komple çarşaflıydı evlerine gittim iyi karşılayıp ağırladılar hiç bana farklı gözle bakmadılar ki ben gerçekten açığım dekolte falan giyerim oraya da bu şekilde gitmiştim çok cana yakın insanlardı ama asla o sevgilimle ciddi düşünmedim bunun yarını var fikirleri değişebilir çocuk da belki muhafazakardı bana belli etmiyordu bilemem riski göze alamadım gerçekten emin olun davul bile dengi dengine lafı doğru çok yıpranırdınız gerek yok

Hmm sevgili tirtmis size bunları yansıtmadan halledebilirdi. Ama anlatarak aklı sıra psikolojik baskı kuruyor bir taraftan. Ben tesettürlü bir insanım isteyerek örtündüm bir kişi bile bana örtünmeyi bırakın dikte etmeyi ima etse yapmazdım. Bu kişisel bir karar ve kimsenin zerre kadar alakası olmamalı. Bu aile ile yapamazsınız. Ne zorla örtündüğü için kendini kötü hisseden çok kadın var. Sıklıkla burada konu da açılıyor. Erkek arkadaşınız şimdiden dengeleri koruyamayacagini göstermiş. Evlilikte burunları ilişkinizden cikmayacak demektir hiç gerek yok.

Benim kuzenim zamanında babasının zoruyla kapandı
Gecenlerde acıldı
Peki aradan kaç yıl gecti,tam 15 yıl
Kendi iradenle yapmadıktan sonra er yada gec acılırsın zaten
Senin bedenin,senin duygu ve düşüncen
Kimse için bişeyleri kabul etmek zorunda degilsin

Evlenmemissesiz aile onayı olmadan evlenmeyi derim. Ben.evlenmisseniz kocanizi alın çok uzaklara gidin

Başörtülü veya başörtüsüz herhangi bir kadının sadece Allah ile arasında olan bir konuya karışma cüreti olan insanlar, siz yarın evlendiğinizde her şeye karışacaklar.

Bence arkadşım zor olacak belki ama kabullen. Neden mi ?
1. Es adayiniz ailesine ses geçiremiyor büyük problem ilerde hep ailesinin etkisinde kalacak

2. El alem ne der diye hayatını yasayan insanlardan hayır gelmez ilerde herseyinize karisacak bu aile ve oğulları da engel olamayacak

3. kapanmak insanlar için degil Allah için yapılır bunu da sorgulamak kula düşmez ne kapalılar var ahlak yerkerde buna keza ne aciklar var kapalilara bin basar insanlik acısından ( Ha yanlis anlasilmak istemem hakkıyla kapalı olan arkadaslar alınmasın onlara sözüm yok )

Birak gitsin üsteleme ilerde cok başin ağrıyacak gibi gözüküyor buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…