• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumunuza ihtiyacım var...

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.425
248
Kızlar bir sorum olacak...
Sevgilinizin eski sevgilisi ilişkileri biteli 5 yıl olmasına rağmen ''Ben sözleniyorum bayramda memlekete geldiğimde ailemle tanıştıracağım millet laf etmeyi çok sever birşey falan söylerler diye benden duy istedim'' diye yazsa nasıl yorumlarsınız bu mesajı ne tepki verirsiniz?

Son düzenleme:
Sevgilinizin eski sevgilisi ilişkileri biteli 5 yıl olmasına rağmen ''Ben sözleniyorum bayramda memlekete geldiğimde ailemle tanıştıracağım millet laf etmeyi çok sever birşey falan söylerler diye benden duy istedim'' diye yazsa nasıl yorumlarsınız bu mesajı ne tepki verirsiniz?

kızın yaptığı hiçbişeye tepki vermem

erkek arkadaşımın verdiği cevap yada hiç cevap vermemesi beni bağlar

kızın yaptığı hiçbişeye tepki vermem

erkek arkadaşımın verdiği cevap yada hiç cevap vermemesi beni bağlar

Erkek arkadaşım hayırlı uğurlu olsun demiş sadece insan niye böyle bir mesaj atarki ben anlamadım kurtulamıyorum kızdan bir türlü:47::47:

Erkek arkadaşım hayırlı uğurlu olsun demiş sadece insan niye böyle bir mesaj atarki ben anlamadım kurtulamıyorum kızdan bir türlü:47::47:

numarasını değiştirsin erkek arkadaşın, kurtulmak istesin çokta kolay kurtulur. erkek arkadaşın pek rahat demek ki onu rahatsız etmiyor :34:

resmen sevgiline ayak yapmış. gerçekten nişanlansa bile bak ben nişanlanıyorum halen aklında ben varsam kaçırma beni demiş. dön bana demeye getirmiş. ya da sadece nispet yapmış bilemiyeceğim. erkek arkadaşın güzel cevap vermiş kutlarım.

yani eski sevgilisiylemi nişanlanıyor?...öyleyse bırak gitsin, giderse elindir gitmezse senin..sanırım eski sevgilisi dediğin kişiyi hala seviyor hemde evliliği isteyecek kadar..sen onun için bir meşgaleymişsin..yüzüne bile söylemeye değer bulmamış seni mesajla bildiriyor..bu demektirki bu,sen hiç birşeysin o herşey..

resmen sevgiline ayak yapmış. gerçekten nişanlansa bile bak ben nişanlanıyorum halen aklında ben varsam kaçırma beni demiş. dön bana demeye getirmiş. ya da sadece nispet yapmış bilemiyeceğim. erkek arkadaşın güzel cevap vermiş kutlarım.

Bana da böyle geldi ama neymiş niyeti öyle değilmiş kötü ayrılmamışlar küs değilmişler duygusal bakmamak gerekiyormuş bu karşındaki insana verdiği değeri gösterirmiş ayrılık aşamasına geldik

Ne kadar saçma bir hareket yapmış sevgilinin 5 yıl önceki kız arkadaşı.
Sözlenirse sözlensin kime ne ne diye yazarsınki eski sevgiline.
Demek ki hala unutamamış onu önemsiyor kıskandırmak istiyor.
Aradaşın normal olanı yapmış hayırlı olsun demiş.Cevap vermeseydi kıskandı
zannedib beklenti içine girebilirdi. Sizin bu durumda yapacak bir şeyiniz yok
takmayın.

numarasını değiştirsin erkek arkadaşın, kurtulmak istesin çokta kolay kurtulur. erkek arkadaşın pek rahat demek ki onu rahatsız etmiyor :34:

Numara değiştirmek çözüm olmazmış bulmk isteyen yine bulurmuş onun umrunda değilmiş ben abartıyormuşum sevgilimi boşuna suçluyormuşum:45::45:

Numara değiştirmek çözüm olmazmış bulmk isteyen yine bulurmuş onun umrunda değilmiş ben abartıyormuşum sevgilimi boşuna suçluyormuşum:45::45:

bulamaz... bulsa da tersler, çok sert konuşur olur biter. erkek arkadaşın gereksiz bir cevap vermiş o kıza.
ve abartmıyorsun baştan verme ipleri eline. senin başında böyle birşey olsaydı o böyle düşünmezdi.

sen sevgilini daha iyi tanırsın, ona göre davran. :31:

Bana da böyle geldi ama neymiş niyeti öyle değilmiş kötü ayrılmamışlar küs değilmişler duygusal bakmamak gerekiyormuş bu karşındaki insana verdiği değeri gösterirmiş ayrılık aşamasına geldik

sen yine de sakin ol. bekle ve sabret. zamanla erkek arkadaşının amacı belli olur. sen şimdi üstüne gitme bu konunun. bu olay yüzünden de sevgilinden ayrılıp o kıza itme. eğer erkek arkadaşın zamanla bir yamuk yapıp o kızı tercih edersede defolur gider.
hiç değilse seni suçlayamaz sen ittin beni ona diye. senin de kafan karışmaz yanlışmı yaptım acaba gerçekten ortada bir şey yokmuydu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
bulamaz... bulsa da tersler, çok sert konuşur olur biter. erkek arkadaşın gereksiz bir cevap vermiş o kıza.
ve abartmıyorsun baştan verme ipleri eline. senin başında böyle birşey olsaydı o böyle düşünmezdi.

sen sevgilini daha iyi tanırsın, ona göre davran. :31:

2 yıldır çıkıyoruz biz daha öncede bu kız yüzünden ayrılmıştım ben hassasım bu konuda ve geçen sene de bayramda geldiğinde sevgilime görüşelim falan dedi erkek arkadaşım görüşmek istemiyorum sevgilimle sorun olsun istemiyorum rahatsız etme yazmıştı. Çıksın istiyorum artık hayatımızdan tamamen bende empati kurmasını istedim ama benim yaptığım birşey yok ki diyo anca:47::47:

2 yıldır çıkıyoruz biz daha öncede bu kız yüzünden ayrılmıştım ben hassasım bu konuda ve geçen sene de bayramda geldiğinde sevgilime görüşelim falan dedi erkek arkadaşım görüşmek istemiyorum sevgilimle sorun olsun istemiyorum rahatsız etme yazmıştı. Çıksın istiyorum artık hayatımızdan tamamen bende empati kurmasını istedim ama benim yaptığım birşey yok ki diyo anca:47::47:

ayrılmanı gerektirecek bir durum yok, çok kızıpta uzaklaştırma sevgilini.
madem takmıyor o sende takma.
bir durum olursa koyarsın tavrını ortaya :61:

Back
X