• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruyor bu olay beni artık.

DidininDidisi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
5
0
6
Kocaeli
Kizlar . Ben daha oncedende bu konuda fikirlerinizi aldim. Ama dddurum degisti.. ben 35 gun aradan sonra adet oldum. Bu ay bebis calismalarina baslamistik. Bu pazar sabahi ic camasirimda leke vardi. Test yaptim 0.39 cikti. Daha once hep 0.01 cikardi. Ogleden sonra baya artti . Regl oldm sandm . Ama 2 gundur adet bitti . Ben 4 gun bile adet olduğumu hatırlamıyorum. Hep 5. Normalde olan karin agrisi bel ağrısı hiç olmadi. Ne oluyor bana. Artik uyuyamamaktan düşünmekten yoruldum. Ne güzel adete kdr rahattm. :(

sakın strese girme..çoğu zaman yaşanılan stres,sıkıntı rahmin kendisini hamilelik için hazırlmasına maalesef engel oluyor..

belki üstüne görmüş olabilirsin ya yaşadığın strest adetinin erken bitmesinede sebebp olmuş olabilir yada rahmin kendisini hamileliğe hazırlamaya başlamış olabilir..bunu en iyi bence bir kadın doğum uzmanına gidip öğrenebilirsin..

Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşamanı nasip etsin,senin gibi isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim..

Back