Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
:1yes2: arkadaslar yosun yahini 2 gün arayla bacak ve kollariniza masaj yaparak sürerseniz hem sikilastiriyir hem de selülütler azaliyor ama düzenli olursa :1closedeyes:
Ben kahve telvesini strec filmle uygulamiyorum, cok zor olur herhalde, her yere bulasir. Ben düzenli olarak banyo yapmadan önce kahve telvesiyle masaj yapiyorum.
Ben de 2 haftadır uyguluyorum, daha pek bir fark göremedim. Ama Oskar ödülleri sırasında televizyonda söylemişlerdi, yıldızların bir bölümü selülite karşı kullanıyormuş bunu vücut şampuanıyla karıştırıp. Bir de zeytinyağıyla karıştırınca cilde iyi geliyormuş. Ama bir dene inanılmaz yumuşak yapıyor cildi, sabunla yıkadıktan sonra bile.
illa kabak lifi şart değil diğer liflerle de oluyor ben 10 gundur kullanıyorum onceleri kabak lifi ile kullandım ama kabak lifinin alt tarafında havlu kısmı var ve o sabunu emdi ve çok kopurmedi bende eski lifime dondum çok emmnunum şimdi ama bulunca havlu kısmı olmayan sadece liften olusan bir kese de alacagım ama çok acıl degil bunu almam