Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar ben bugun yogurt karbonat maskesını denedım ve yanaklarım ve alnım kıpkırmızı yandı ! yemek kasıgı yoğurt 1 tatlı kasıgı karbonat kullandım öle okumustum ve cildimde yağlı acaipp moralm bozuldu ya napmalıyım yardım edın lütfen
2 kez yaptım ama hıc bır degısım yok sıyah noktalar gıder umarım
biri bana yardım edebilirmii ? ben sırf bu soruyu sormak için üye oldum diyebilirm :) ben çillerleuğraşıyorum... yoğurt limon ve karbonatı karıştırıp yüzüme sürdüm.dün yaptım ilk defa şimdi bazı yerlerde cildi beyazlattığı yazıyor . ben beyazlamasını istemiyorummmm çünkü zaten beyazım daha beyaz olmamalıyım : yardım edin eğer beyazlaştırıyorla bırakıcam sanırım :/
valla bende sürekli bişeyler denemekten bıktım açıkçası şuan limon sürüyorum hergün haftada 2 günde sirke sürüyorum azıcııl daha bakim azalırsa devam edicm olmadı doktora gidip bi ilaç isteyeceğim ama gerek kalmaz umarımbende beyaz tenlıyım ama hala aynı kaldıgımı daha da beyazlasmadıgımı goruyorum ve uzun zamandır yapıyorum bu maskeyı ara ara