Yozgat///66

gitmem gurbanlar oldugum bacım emos gı benım hıc kardesım yok senı kardesım gıbı svıyom bılıyn mu =D gormedım emmeeeeeee.bu arada nısanlım yozgatlı özel harekatcı hakkarıde babalarımız aynı devre ilk görev yerlerinde ve sarkta bırlıkte gorev yapmıslar bebeklikten biz besik kertmesıyız dıyoruz artık =D bu arada dugun kayserıde olacak sıvasa yakın gel hemi

uzaga gıtmedık ablam adonun yaptıgı yenı sıte var ya parkın karsısında oraya tasındık ya ne guzel olurdu keske gelseydınız ablam ya ne guzel dua edıyon gel rabbım gonlundekı guzellıklerın kat at fazlasını versn sana ınsallh

ya varya simdi yozgat 66 denince icim bi acayip oldu. bende yozgata gitme annemi babami görme umuduyla yaniyyorum arkadaslar... gurbetlik cok zor be kizlar cok zor... :çok üzgünüm:

Günaydınlar,,,hihoyyythihoyyyt
yaşasın topiğimiz eski günlerdeki gibi canlandı.. :teytey:
yasemin'cim asena'cım ve lale'cimde oldumu tamamdır..
dün asena beni aradı sizlere çok selamı var.. biraz rahatsızmış bacım,:1hug:
bacaklarında kireçleme oluşmuş.ona dua edelim inş iyileşsin.sağlığına kavuşsun..

ya varya simdi yozgat 66 denince icim bi acayip oldu. bende yozgata gitme annemi babami görme umuduyla yaniyyorum arkadaslar... gurbetlik cok zor be kizlar cok zor... :çok üzgünüm:

duygu aramıza hoş geldin..a.s.
bizler senin hem Annen hem Baban oluruz..aslında hepimiz gurbetteyiz..
aslen nerelisin hemşerim ve yurt dışındamı yaşıyorsun..
selamlar gurbetteki sevdiklerimize..

canım güle güle oturun inş,,
o evler çok güzel..
içini gezmiştim ,aslında bana dahada yakınsınız..

günaydın Yozgatın güzelleri,ne güzel şenlenmiş bura...hihoyyyt
bu sabah işe geç kaldım,eurovision u izleyip arkasından güzel bir duş alıp yatarsam bööyle uyanamam işte...
Allahtan sorun olmuyo...
dağçiçeğim,nasılsın canım, dün yarım kaldı muhabbet, ben aslan burcuyum, ama kızım doğdu doğalı daha bi duygusal oldum,hormon ayarlarım bozuldu:1rolleyes: boğasın sen dimi??

5 yıldız canım sağlık il müdürlüğünün arkaları, dağçiçeğimle komşu sayılırız, galiba seninlede yakınız..

canım benim birbirimizi görmesekte hepimiz kanka olduk:içelim:belki kimselere anlatmadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz bende seni kardeşim gibi seviyorum inanki sen mutlu olduğunda farkında olmadan bende mutlu oluyorum eniştede hemşeriymiş ne güzel nişan resmi isteriz ama fıstık.valla seni çok merak ediyom gıı.düğününe gelmeyi çok isterdim inşallah bigün aynı yerde görev yaparız tesadüf olurmu dersin ne güzel olur burda kafa dengi kimse yok hiç arkadaşım yoksenağlamasenağlamasenağlama

hoşgeldin bacım nasılsın yozgatın neresi?ah ah benim ablamda fransada 2 yılda bir gelir çok özlüyoruz onu hepimiz bayramlarda bir araya geliyoruz o yok.canınız sağ olsun be ablacım orda mutluysan sorun yok.sık sık bekleriz aramıza...

aah ah ne çok akrabamız var yurt dışında, hepsine Allahım sağlık mutluluk versin,:Saruboceq: onları görememek zor ama ne yapcan gönüller bir olsun...bizde burdan yakın ederiz mesafeleriyerimseniben

ay vallaha süper olur inşallah karsılasırız tmm nişan resimlerinden eklerim minik prenses nasıl bacıcıııııııııııım:1hug:

yerim ben onuuuuuuuuuuu teyzesinin kuzusuuuuuuuuuuu bacım yukleyemıyom buyuk dıyo ama nısan fotograflarından baska bı fotograf ekledım albumden bakabılırsın

canım ya görmeden kanımın kaynadığı kadar varmışsın çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız rabbim tamamına erdirsin.
nedense gözlerim doldu sana bakarken inşallah bigün biyerde karşılaşırız.burcun neydi güzelim terazimiydi?

topiğimizi sürekli gizli bir misafir okuyor kızlar çok merak ettim bu casusu neden dalmıyorsun içeri?

duygu aramıza hoş geldin..a.s.
bizler senin hem Annen hem Baban oluruz..aslında hepimiz gurbetteyiz..
aslen nerelisin hemşerim ve yurt dışındamı yaşıyorsun..
selamlar gurbetteki sevdiklerimize..

dag cicigim ben yozgatin icindenim... buraya 10 ay önce geldim valla arkadaslar dediginizz gibi bayram günü nasil gecer gelinde bi de bizden sorun! hem gözyasi hep gözyasi! cok yalan söledigim oldu aileme telefonumun sarji bitio deyip telefonu kapatip hüngür hüngür agladigimisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…