selam kızlar ohh hafta sonu nun tadını çıkardınız öylemi bize inat kermesler şenlikler of bide buraya yaz gelseydi....
sevgisiz kelebek canım hoşgeldin sevindim seni gördüğüme tebrik edrim canım hayırlı olsun enişte polismi memleketi nire?bidaa gitme tamammı...
sevgisizkelebek ablacım hoş geldin nerelerdeydin sen bakim özlettin kendini..
nereye taşındınız bana ..daha tanışacaktık.demekki nişanlandın tebrik ederim.. haberimiz olsaydı as66 ile gelirdik kk'yı temsilen.. yuvanda mutlu ol inş..
as66,evet galiba bu gidişle sokakta tesadüfen çarpışan aşıklar gibi tanışıyormuşuz..ve kan çekiyormuş,
doğum günü hediyesi ayakkabı aldım.. güzel tam istediğim gibi.daha iyisi sizlere olsun.
emoşummm,,sıkma canını sizin oralarada yaz gelir.. en güzel yaz senin yaşadığın yerler..burası çok bunaltıcı oluyor yazın, ama en güzel mevsimi şimdiki mevsim bana göre..yaseminim şekerim kurs bitmedimi..özledim seniii
bu arada asenacım ,lalecim kızlar bir ses verin nerdesiniz...Şeniz
ya varya simdi yozgat 66 denince icim bi acayip oldu. bende yozgata gitme annemi babami görme umuduyla yaniyyorum arkadaslar... gurbetlik cok zor be kizlar cok zor... :çok üzgünüm:
uzaga gıtmedık ablam adonun yaptıgı yenı sıte var ya parkın karsısında oraya tasındık ya ne guzel olurdu keske gelseydınız ablam ya ne guzel dua edıyon gel rabbım gonlundekı guzellıklerın kat at fazlasını versn sana ınsallh
gitmem gurbanlar oldugum bacım emos gı benım hıc kardesım yok senı kardesım gıbı svıyom bılıyn mu =D gormedım emmeeeeeee.bu arada nısanlım yozgatlı özel harekatcı hakkarıde babalarımız aynı devre ilk görev yerlerinde ve sarkta bırlıkte gorev yapmıslar bebeklikten biz besik kertmesıyız dıyoruz artık =D bu arada dugun kayserıde olacak sıvasa yakın gel hemi
ya varya simdi yozgat 66 denince icim bi acayip oldu. bende yozgata gitme annemi babami görme umuduyla yaniyyorum arkadaslar... gurbetlik cok zor be kizlar cok zor... :çok üzgünüm:
canım benim birbirimizi görmesekte hepimiz kanka olduk:içelim:belki kimselere anlatmadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz bende seni kardeşim gibi seviyorum inanki sen mutlu olduğunda farkında olmadan bende mutlu oluyorum eniştede hemşeriymiş ne güzel nişan resmi isteriz ama fıstık.valla seni çok merak ediyom gıı.düğününe gelmeyi çok isterdim inşallah bigün aynı yerde görev yaparız tesadüf olurmu dersin ne güzel olur burda kafa dengi kimse yok hiç arkadaşım yoksenağlamasenağlamasenağlama
ay vallaha süper olur inşallah karsılasırız tmm nişan resimlerinden eklerim minik prenses nasıl bacıcıııııııııııım:1hug:
duygu aramıza hoş geldin..a.s.
bizler senin hem Annen hem Baban oluruz..aslında hepimiz gurbetteyiz..
aslen nerelisin hemşerim ve yurt dışındamı yaşıyorsun..
selamlar gurbetteki sevdiklerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?