Yozgat///66

hayırlı haberlerini bekliyoruz yasemincim..:CüvCüv:
çiçeğimcim ilk dişimiz olsaydı yapardık diş hediğini,bu 9. olacak insallah..onun yerine mantı partisi yaparız olmamı:jeyyar:
demi ya ilk dişi değildi,, unutmuşum yaşlılığıma verin..zemuszemus
mantılar benden ...partilere bayılırım..:dance:cokacimcoook
dolabımı doldurdum..yasemincim sanada yollarım bidenem kıyamam ben sana..:CüvCüv:

yasemin'cim inş güzel haberlerini bekliyoruz..:CüvCüv:Şeniz

yasemin hadi hayırlısı canım inşallah seneye bu günlerde sizinde diş telaşınız olur.

camdan cama aşık oldum hemen sana.ayy kızlar nasıl güzel nasıl şeker ablamı desem hatişmi desem bilemedim seni tanıdığım için çok mutluyum canım.

ay emoş bak beni utandırdın
senin gözlerin gozel abbammmm..:1hug:
sen dahada şekersin..yerimseniben
aslında sana çaktırmadım ama pek bir heyecan yaptım nedense...
evet camdan camaaa aşık oldum birden sana..Sinan özenin çok sevdiğim bir şarkısı yeni eyliyken çok dinlerdim ne alakaysa...:jeyyar:

emoşum yaseminle as66.galiba öğle yemeğindeler...cokacimcoook

sanırım yemekteler bende gidemde kahvaltı soframı toplayım bari -tatlicadiarzu-
kız valla bende heycan yaptım ama beni kk da ilk msn görüşmem sen alışıksındır canııım.haaa bu arada buluşma resminizi aldım karnıma ağrılar girdi kıskançlıktan:)
ikinizde çok tatlı hanımlarsınız AS seni gördüğüme çok sevindim maşallah sende dağ çiçeğim gibi bir fıstıksın.öptüm hepinizi....

bizde seni öpüyoruz emoşum...by bya.s.

kız biz yemekteyken döktürmüşünüzalkisalkisalkis yasemin gördünmü hatunları msnde bir buluşma yaşanmış süpersiniz valla:lepi:
emoş, çiçeğim nasıl? taş gibi dimia.s bide yaşlılığıma ver diyo şakacı şeker, bulursam yaşlı bi yanını veririm canımkaydirigubbakcemile3 emoşcum bende seni merak ediyorum bak bende senin resmini istiyorum ona göreyerimseniben

evt canım çiçeğim taş gibi valla.bizde sivasta bir buluşma düzenleyebilirsek görürsünüz canım benide...

günaydın kızlar...gününüz güzel geçsin...zemuszemusopuyorumnanaktan:teytey:a.s.

oleyy,aslıcım gelmiş hoş gelmiş günaydınlar efenim..a.s.
biri benimi çağırmış taş gibi hatun felan..:lepi:
sende çok tatlısın,hanımlığın başka güzel,tatlı dilin bir başka,hele başarın,seni takdir ettim,
inş hayatta hakettiğin başarılara imza atarsın..daha yükseklerde olursun...
bu dileklerim.tüm arkadaşlarım için.
sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.hepiniz çok cici arkadaşlarsınız...Şeniz

günaydınlar benm fıstık hemserilerimmmm

kızlar ben dogum yaklaştıkça uyuyamıyorum hergün dogurdugumu görüyorum normal dogum yapcam taa basından beri bunu düşündüm sezaryana gerek yok die

bana cesaret verin normal dogum yapanınız var mı??

neler yapmam lazım normal dogum için hergün 3 kilometre yavas yavas yürüyorumm ama bebeğim aşagı inmedi bir fikir verin bana :))

narenciğim günaydın tatlım....rabbim kolay geçitlerden geçirsin ve meleğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...öncelikle kararından dolayı taebrik ediyorum seni...en güzel normal doğum tatlım ....doğal olanı sonuçta, 37 haftalıksın daha canım bildiğim kadarıyla son haftalarda iniyor ...yürümende çok güzel canım inşallah bir çırpida normal olarak doğurursun...öpüyorum meleğini ve seni....

narencim öncelikle sakin ol.. yürüyüş yapman güzel.sana tavsiyem..evde otur kalk yapar gibi hareketler yap ,bacak ve kasık kasların gelişsin ve sakın korkma sakin ve rahat olmalısınki doğumun sağlıklı geçsin..
doğum esnasında zaten dr seni yönlendirecek nefes alıp vermelerinde çok önemli ,
inş her şey yolunda gider.. Rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin..
tabiki bu güzellikleri Yasemincimede yaşatsın Rabbim..
:1hug:

allah razı olsun fıstıklar zaten annemle kalıyorum su an eşim görevde kadın güya bana yardım etmeye geldi ben kolay dogurayım die elini işe vurmuyor :)))

allah razı olsun fıstıklar zaten annemle kalıyorum su an eşim görevde kadın güya bana yardım etmeye geldi ben kolay dogurayım die elini işe vurmuyor :)))

Annenin bildiği vardır mutlaka..
doğumdan sonra gör sen onu...delikafadulden
şimdi senin hareketli olmanda şart.. eminim Annen sen hareket edesin diye yardım etmiyordur..
narencim inş hayırlı haberlerini bizlere bildir..
senden ancak buradan haber alabiliyoruz..
keşke yakın olsakta ziyaretinize gelsek..

çiçeğimcim utandırdın beni ama sen de meziyetlerini azımsama sakın dediğim gibi değerini bil ve daha iyi yerlerde ol canım:)

narencim benim kızım normal gününden 10 gün geçmesine rağmen hala sancım olmayınca ve bebek de doğum kanalına yerleşmeyince sezeryanla yaptım doğumumu o yüzden normal doğumu bilmiyorum canım, ama yürüyüş yapman güzel ayrıca normal doğumda nefes alman çok önemli bebeğe oksijenin bolca gitmesi gerek o an.Allahım bir çırpıda kurtarır inşallah canım,bu ara soluna yatmaya çalış, bacaklarının arasına yastık koyup uyursan biraz daha rahat edersin.

ilerde yasemincim de başlıycak insallah,topitop oldum,çok hareketli falan diye...Allahımın izniyle...yarın bekliyoruz haberlerini ona göre unutma bizi...

bitanecik ablam opuyorumnanaktan

tabiki haber veririm ya vermem mi en mutlu günüm olacak benm :))

annem dio zaten kızım sen hareket et die yapmıom die birde biz temmuz sonu tayinciyiz kolileri yapmaya başladık kullanmadıgımz eşyları durmuyorum yerimde allahım hiç kimseyi o yolda bırakması yasemincim bu dualarım senin içinde

haaa bu arada ben dua listesi hazırladım isminizi ve duanızı söylerseniz ekleyim sizi listeme aklımdan cıkar die yaptım doguma girmeden dua etcem isteyenlerin adını ve duasını yazdım hemşolatımda olsun içinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…