demi ya ilk dişi değildi,, unutmuşum yaşlılığıma verin..zemuszemushayırlı haberlerini bekliyoruz yasemincim..:CüvCüv:
çiçeğimcim ilk dişimiz olsaydı yapardık diş hediğini,bu 9. olacak insallah..onun yerine mantı partisi yaparız olmamı:jeyyar:
canım ya dr un sekreteri aradı yarın nöbetciymiş dr um ya buğün gelin yada cuma dedi bende cuma 3 de geleyim dedim1 gün daha bekleyeceğiz güzel haberler için yani :)))maşşalh 9 tane dişi var ha ...ya sabahta dağçiçeğim simit falan koymuş şimdi sende mantı dedin unutmayın topikte pis bogaz bir hamile var :CüvCüv: neyin adı geçse canı onu çekiyor ona göer :))))opuyorumnanaktan
heyoo kızlarr..az önce emoşla msn'de görüştük.. hemide camdan bakıştıkkk..:teytey::teytey:
canım ya dr un sekreteri aradı yarın nöbetciymiş dr um ya buğün gelin yada cuma dedi bende cuma 3 de geleyim dedim1 gün daha bekleyeceğiz güzel haberler için yani :)))maşşalh 9 tane dişi var ha ...ya sabahta dağçiçeğim simit falan koymuş şimdi sende mantı dedin unutmayın topikte pis bogaz bir hamile var :CüvCüv: neyin adı geçse canı onu çekiyor ona göer :))))opuyorumnanaktan
camdan cama aşık oldum hemen sana.ayy kızlar nasıl güzel nasıl şeker ablamı desem hatişmi desem bilemedim seni tanıdığım için çok mutluyum canım.
emoşum yaseminle as66.galiba öğle yemeğindeler...cokacimcoook
sanırım yemekteler bende gidemde kahvaltı soframı toplayım bari -tatlicadiarzu-
kız valla bende heycan yaptım ama beni kk da ilk msn görüşmem sen alışıksındır canııım.haaa bu arada buluşma resminizi aldım karnıma ağrılar girdi kıskançlıktan:)
ikinizde çok tatlı hanımlarsınız AS seni gördüğüme çok sevindim maşallah sende dağ çiçeğim gibi bir fıstıksın.öptüm hepinizi....
kız biz yemekteyken döktürmüşünüzalkisalkisalkis yasemin gördünmü hatunları msnde bir buluşma yaşanmış süpersiniz valla:lepi:
emoş, çiçeğim nasıl? taş gibi dimia.s bide yaşlılığıma ver diyo şakacı şeker, bulursam yaşlı bi yanını veririm canımkaydirigubbakcemile3 emoşcum bende seni merak ediyorum bak bende senin resmini istiyorum ona göreyerimseniben
günaydın kızlar...gününüz güzel geçsin...zemuszemusopuyorumnanaktan:teytey:a.s.
günaydınlar benm fıstık hemserilerimmmm
kızlar ben dogum yaklaştıkça uyuyamıyorum hergün dogurdugumu görüyorum normal dogum yapcam taa basından beri bunu düşündüm sezaryana gerek yok die
bana cesaret verin normal dogum yapanınız var mı??
neler yapmam lazım normal dogum için hergün 3 kilometre yavas yavas yürüyorumm ama bebeğim aşagı inmedi bir fikir verin bana :))
allah razı olsun fıstıklar zaten annemle kalıyorum su an eşim görevde kadın güya bana yardım etmeye geldi ben kolay dogurayım die elini işe vurmuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?