elmaaas iiyiyiz çok şükür canım senden naber niye hiç uğramıyosun bakalım
bizde seni çok öptük canımcım bazen yoğun olana arkadaşlar istesede pek giremeiyorlar seninki tatlı yorgunlukmuş bebişinnide öptüm yine gel canım:)
artık burdayım gelirim canım ama taşıncam ben keşanda oturuyorum eşim asker lojmanlara gireceğim o yüzden ev toplamaya başlıyorum yinede ara ara girmeye çalışacağım
bu arada eşya toplama telaşına memleketten misafirlerim gelecek artık beraber toplarız ne yapalım
selaaam canlarım hemşolarım ay nasıl sevindim çoğalmışız birden sohbetiniz bol olsun.
nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende sorgunluyum ailem orda 2 ayda bir gittiğim halde ben bile özlüyorum valla bazen burnumda tütüyor.
sürmeli ve şirine kardeşler hoşgeldiniz sürmeliciğim kirpiklerin için kullandığın bişi varmı yani kozmetik değilde hani uzatmak çoğaltmak için benim kirpiklerim bazen çok azalıyo onun için sordum seninki maşallah canım.
kızlar ya sivas öyle soğukki dün pikniğe gittik 1 saat bile oturamadık donduk resmen hatta o bir saaat eşimi hasta etti gece kendine gelemedi.
günaydın herkese duygucuğum senin adına çok sevindim canım yolun açık olsun.yozgat merkezdemi ailen.ahh ah bide benim ablam gelseydi fransadan 2 yıl oldu görmeyeli.
Merhaba canım bende çok memnun oldum nasılsın iyimisingünaydınlaaar...
elmascım merhaba seninle yeni tanışıyoruz,memnun oldum.Allah kolaylık versin ev taşıyomussun.ayrıca eşimin halasıda keşanda.eşi asker büyük ihtimal komşu olacaksınız.
haydi Yozgat dökülün birer birer:)
slmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan......... ay icim icime sigmiyor kizlar. cuma günü vatanima yozgatima ucuyorum cok sükür. zemuszemusve son 3 günn. ay zaman hic gecmiyor sanki kizlar ya...
merhaba bende yozgat çekerekliyim..tüm yozgatlılara selamlar....
merhaba bende yozgat çekerekliyim..tüm yozgatlılara selamlar....
slmm baciii bende 1 keresinde gitmistim kücüktüm neydi ya BABA YAGMUR muydu neydi bi köy vardi...merhaba bende yozgat çekerekliyim..tüm yozgatlılara selamlar....
slmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan......... ay icim icime sigmiyor kizlar. cuma günü vatanima yozgatima ucuyorum cok sükür. zemuszemusve son 3 günn. ay zaman hic gecmiyor sanki kizlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?