günaydııın günaydın sizeee....:)
nasılsınız kızlar?keyiflir nasıl?
çiçeğim kamelyada iftarlar yapılmış, maşallah..ne güzel olmuştur.bizim apartmanda yok öyle dayanışma malesef.
hülyacım hoşgeldin.nasılsın?
kızlar hülyayla akraba çıktık nerdeyse..aynı köyün insanıymışız meğer:)büyükler tanıyolar birbirlerini:)
ben geldim hanımlar nasılsınız bakalım oruçla aranız nasıl gidiyor...
Elmascım hoş geldin.ben hasta oldum..
çok yoruldum bu aralar misafirlerim yoğundu hiç dinlenmeden peş peşe geldiler sölemesi ayıp..olan bana oldu sen nasılsın kızın nasıl oldu..opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ablam dikkat et kendine bende midemden kaç gündür rahatsızdım 3 gündür oruç tutmuyorum biraz daha iyi bende doktora çıkacağım aslı astarı çıksın artık dayanamıyorum ağrıdığı zaman
sağol teyzesi kızım iyi çok şükür düzeldi bizim ev revire döndü artık kız hastalanıyor düzeliyor bu sefer ben kötü oluyorum anlamadım herhalde havasını kaldıramıyorum buranın....
kızlar geçmiş olsun,noldu böyle ikinize birden, Allah şifa versin...:Saruboceq:
çiçeğim doktora buraya gelirsen mutlaka yanıma gel, aramana gerek yok canım benim.
bayramdan sonra izin alıcam 10 gün.bayrama kadar burdayım:)
dünden beri bende mola verdim kızlar oruca mecburen :kedi: işyerinde çaktırmadan yemeye çalıyom yemeemi cokacimcoook rahatsız oluyorum herkesin yanında yemekten. idare ediyorum işte.ayrıca sahursuz daha rahatım ben yaa bendemi bi acayiplik var ne :uhm: sahura kalkınca sabah berbat hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı bende akşamdan atıştırıp niyetleniyorum. sahura kalkmanında ayrı sevabı var tabi ama ben yapamıyom kızlar olmiiii :1no2:
off çiçeğim yaa o nasıl bi mantı öyle nasıl canım çekti?denedinmi sen ben denemeyi düşünüyorum valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?