Yozgat///66

günaydın bacılar...a.s.
iznimi aldım kızlar alkisalkisalkis bayramdan sonraki 10 gün izinliyim :lepi: toplamda 2 hafta ediii sositososito...artık ankaradan bağlanırım size yerimsenibenhihoyyyt belki yozgata bile gidebilirim delikafadulden:teytey:
siz napcaksınız planlar nasıl?

günaydın kızlar...a.s.
nasılsınız bugün?
ben yine kokoşluğumu yapıp :jeyyar: sabahın köründe işyerinden kaçıp fön çektirdim kafamçokkarıştı nasılım?:lepi:

delikafadulden neden hiç şaşırmadım aceba şakkıdı

bayramda nasıl kokoşluklar yapcan onu merak ediom hihoyyyt

oooooo aslı hanım.. dimekki tatile Ankaraya gidiyorsun..
sana iyi tatiller iyi bayramlar.. gönlünce gez eğlen bol bol alış veriş yap.. gelince görelim tammı..:dilcikar:
bizi unutma arada kk gir.. çok öptüm seni.. Şeniz

selam canlarım....şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum güccüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum....

canlarım benim hepinize hayırlı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerinizle güzel bir bayram diliyorum.bu bayram hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah:)
çiçeğim bi isteğin olursa alo de şekerim:))
ben fırsat buldukça uğrıycam buraya, hepinizi kocamaaan öpüyorum:))))

Hemşerilerim Allah sevdiklerinizle ailenizle sağlıkla huzurla birlikte nice bayramlar geçirmenizi nasip etsin öpüyorum hepinizi

aslıcım.. sanada iyi bayramlar.. hiç bir isteğim yol..sağolasın.. sen sağ salim git gel.. başka bişi istemem...ailene selamlar...
Hemşerilerim Allah sevdiklerinizle ailenizle sağlıkla huzurla birlikte nice bayramlar geçirmenizi nasip etsin öpüyorum hepinizi

burcuslm,Allah razı olsun .hemşerim aynı şekilde.. bizde sana hayırlı bayramlar diliyoruz.. sevdiklerinle birlikte.. nice bayramlara..

yaa çiçeğim yaa :1shok: böyle şeker olurmu be güzelim cokacimcoook viçdansız çiçek :tomato: çok gozel görünüyolar kaydirigubbakcemile3

kızlar tekrar öptüm hepinizi ben çıkıyorum, sağlıcakla kalın:) çiçeğim şeker hakkımı sakla gelince yiycem:)))

hepinize mutlu bayramlar hemsolarımmmm

allah sevdiklerinizle tatlı huzurlu sağlıklı bayramlar gecirmenizi nasip etsin öpüyorum hepinizi

kızlar herkese mutlu bayramlar dilerm:) ankarayım, keyfim süpper...siz napıyosunuz, bayram nasıl geçiyo?

Selam kızlar..
Bayramda çok yoğundum..giremedim..
hepinizin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum..

bakın çiçeğiniz bayramda neler yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…