omrh kızlar canım o duygu nasıldır bilirim iyki tatlı oldukça tatlı olur biraz zorlada olsun uyutmaya çalışırsın uyumamak için sanki inatlaşırlar allah kolaylık versin ben benimkini alıştırdım bazen ona kadar uyur oglum bir yaşına girecek ocak 15 de kızını öş canım yerime
selamlar bacılarım...:lepi:
hulyacım.. buralar sizlerin oraya göre daha sıcak.ama bu gün çok yağmur yağdı..resmen her yer göl..kafamçokkarıştı
yasemin.aslı.çerkez kızı,aylin.. ermer güzelim.elmascım.. nasılsınız.. güzellerim..:asigim:
selamlar bacılarım...:lepi:
hulyacım.. buralar sizlerin oraya göre daha sıcak.ama bu gün çok yağmur yağdı..resmen her yer göl..kafamçokkarıştı
yasemin.aslı.çerkez kızı,aylin.. ermer güzelim.elmascım.. nasılsınız.. güzellerim..:asigim:
iyim canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
bizim kızlar topraklarım nerdesiniz yahu özletmeyin kendinizi beni de unutmayın sizleri seviyorumm iyiki tanıştık burda a.s.:1hug:aeo hepinizde
aylin.bizlerde seni sefiyoz..iyim canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
bizim kızlar topraklarım nerdesiniz yahu özletmeyin kendinizi beni de unutmayın sizleri seviyorumm iyiki tanıştık burda a.s.:1hug:aeo hepinizde
cerkeskızı,demekki oranın adı tahtadan gale.:roflol:daha bugün gittim. sadece domaçça alacaktımm. birde baktım ellerim dolmuş bile..:roflol:slm ciciş aplam napıon buralarda bahar havası vardı guneslı ama bdp acılısı sayesınde o gunesten faydalanamadık bu arada tahtadankaleye gidiyon mu yıne yogun mu ramazandakı gıbı ıftardan ınce gıdıp gıdp vakıt gecsın dıye gezmeyı ozledım orda
iyiyim balım sene sonu işleri toparlıyoruz accık yoğunuz:) hakkaten nasıl yağmurluydu dün, bide şimdiki havaya bak günlük güneşlik, insallah barajlarımız dolarda sıkıntı çekmeyiz:)
burdayız toprağım, seni unuturmuyuz şekerim bizde seni çok seviyoruz opuyorumnanaktan bide yakınlarda olsaydık değme keyfimize olacaktık, toplanır kaynatırdık yerdik içerdik cokacimcoook tabi çiçeğim her zamanki formunu korurdu gıcık :mymeka: yiyipde kilo alamayan şahıs :tomato: nolcek kaydirigubbakcemile3
kilo almayan kim ya keşke bende biraz kilo alsam ya bu aralar 53 kilo olduk sagolsun oglum sayesinde tabikihiç durmuyor küçük canavar altı yıl sonrasının tatlı belası dag çiçegi kilo kaç topragım
dağçiciği ile as kızlar ikiniz aynı yerdesiniz ne güzel ya tamda yeri antalya ohhhh çerkezkızı biz öyle gezelim ordan oraya ne bu çilee
aylin.bizlerde seni sefiyoz..
cerkeskızı,demekki oranın adı tahtadan gale.:roflol:daha bugün gittim. sadece domaçça alacaktımm. birde baktım ellerim dolmuş bile..:roflol:
yani vakit geçirmek için iyi oldu.. ben daha çok taki kısmına takılıyorum.. boncug cıncıglara..bu arada Allah yardımcınız olsun.
sana inat,yicem yicem.cokacimcoookcokacimcoook:roflol:
bende yozgatlı sayılırım 12 yıl oranın ekmegini yedim sakaryada ve yozgat lisesinde okudum şimdi ankaradayım yozgatı çok özledim eşim balayı süprizi olarak yozgata götürdü beni çok degişmişçok özledim yaaa
bende yozgatlı sayılırım 12 yıl oranın ekmegini yedim sakaryada ve yozgat lisesinde okudum şimdi ankaradayım yozgatı çok özledim eşim balayı süprizi olarak yozgata götürdü beni çok degişmişçok özledim yaaa
canım hoşgeldin aramıza, katıl bize kaynatalım, bak bizim hatunlara döktürmüşler:)
efferim kızlar muhabbeti döktürmüşünüz. ben daha yeni gelebildim, işlerim yoğundu zabahleyin:)
bak çiçeğim kafamı bozma 5 kilo verdim 58e düştüm sana inat 5 daha veririm:icecream: aslında niyetim var...dur gaza geldim verecem 5 daha:teytey:
aylin istediğin kilo olsun bacım ben gönderiyim sana burdan kaydirigubbakcemile3
kilo almayan kim ya keşke bende biraz kilo alsam ya bu aralar 53 kilo olduk sagolsun oglum sayesinde tabikihiç durmuyor küçük canavar altı yıl sonrasının tatlı belası dag çiçegi kilo kaç topragım
aylincim.. ben 63 kiloyum...yıllardır aynı kilomdayım.. bu kilolarımı guatr hastalığına borçluyum diye kendimle dalga geçiyorum..kaydirigubbakcemile5dağçiciği ile as kızlar ikiniz aynı yerdesiniz ne güzel ya tamda yeri antalya ohhhh çerkezkızı biz öyle gezelim ordan oraya ne bu çilee
canım benim bende buraya antalyadan geldim çiçeeemle biz aynı mahlenın gülüyüzhihoyyytailem orda ıns son duragımızda ora olu.as'ta orda yakınımzda biz orda bermuda canavr üçgeni kuracazlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?