Yozgat///66

evet cogu zaman zorla uyutmaya calışıyorum ama beni uyutuyor yine uyumuyor sabah 7_8 de kalkıyor cok zor oluyor
benim kızımda ocak 19 da 1 yaşına girecek sende oglunu öp benim icin

selamlar bacılarım...:lepi:
hulyacım.. buralar sizlerin oraya göre daha sıcak.ama bu gün çok yağmur yağdı..resmen her yer göl..kafamçokkarıştı
yasemin.aslı.çerkez kızı,aylin.. ermer güzelim.elmascım.. nasılsınız.. güzellerim..:asigim:

iyim canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
bizim kızlar topraklarım nerdesiniz yahu özletmeyin kendinizi beni de unutmayın sizleri seviyorumm iyiki tanıştık burda a.s.:1hug:aeo hepinizde

slm ciciş aplam napıon buralarda bahar havası vardı guneslı ama bdp acılısı sayesınde o gunesten faydalanamadık bu arada tahtadankaleye gidiyon mu yıne yogun mu ramazandakı gıbı ıftardan ınce gıdıp gıdp vakıt gecsın dıye gezmeyı ozledım orda

iyiyim balım sene sonu işleri toparlıyoruz accık yoğunuz:) hakkaten nasıl yağmurluydu dün, bide şimdiki havaya bak günlük güneşlik, insallah barajlarımız dolarda sıkıntı çekmeyiz:)

bizim kızlar topraklarım nerdesiniz yahu özletmeyin kendinizi beni de unutmayın sizleri seviyorumm iyiki tanıştık burda a.s.:1hug:aeo hepinizde

burdayız toprağım, seni unuturmuyuz şekerim bizde seni çok seviyoruz opuyorumnanaktan bide yakınlarda olsaydık değme keyfimize olacaktık, toplanır kaynatırdık yerdik içerdik cokacimcoook tabi çiçeğim her zamanki formunu korurdu gıcık :mymeka: yiyipde kilo alamayan şahıs :tomato: nolcek kaydirigubbakcemile3

aylin.bizlerde seni sefiyoz..
cerkeskızı,demekki oranın adı tahtadan gale.:roflol:daha bugün gittim. sadece domaçça alacaktımm. birde baktım ellerim dolmuş bile..:roflol:
yani vakit geçirmek için iyi oldu.. ben daha çok taki kısmına takılıyorum.. boncug cıncıglara..bu arada Allah yardımcınız olsun.

sana inat,yicem yicem.cokacimcoookcokacimcoook:roflol:

kilo almayan kim ya keşke bende biraz kilo alsam ya bu aralar 53 kilo olduk sagolsun oglum sayesinde tabiki hiç durmuyor küçük canavar altı yıl sonrasının tatlı belası dag çiçegi kilo kaç topragım

dağçiciği ile as kızlar ikiniz aynı yerdesiniz ne güzel ya tamda yeri antalya ohhhh çerkezkızı biz öyle gezelim ordan oraya ne bu çilee

kilo almayan kim ya keşke bende biraz kilo alsam ya bu aralar 53 kilo olduk sagolsun oglum sayesinde tabiki hiç durmuyor küçük canavar altı yıl sonrasının tatlı belası dag çiçegi kilo kaç topragım

merhaba aylin oglun yürüyormu benim kızda daha tık yok gec yürüyecek heral

dağçiciği ile as kızlar ikiniz aynı yerdesiniz ne güzel ya tamda yeri antalya ohhhh çerkezkızı biz öyle gezelim ordan oraya ne bu çilee

canım benim bende buraya antalyadan geldim çiçeeemle biz aynı mahlenın gülüyüzhihoyyytailem orda ıns son duragımızda ora olu.as'ta orda yakınımzda biz orda bermuda canavr üçgeni kuracazlaelaelaelaelae

allahını seversen datlı da yesene bıcecık:roflol:saka saka lafımı gerı aldım yeme bende sevmıyom heeeeeeeeee gülüm aplam dahtadangale oranın adı ben buldum ben buldum (hanı bı reklam var dı ya) asansore bınme sakın ama orda hanı ramazanda dusmustu o bakımdan yane topıgın mankenını defolamıyalım

aplaaaa burdaki avratların takılarını bi gör dilini yutarsın elbiseleri hele sanırsın hediye paketi yaptırmışlar kendilerini

bende yozgatlı sayılırım 12 yıl oranın ekmegini yedim sakaryada ve yozgat lisesinde okudum şimdi ankaradayım yozgatı çok özledim eşim balayı süprizi olarak yozgata götürdü beni çok degişmiş çok özledim yaaa

canım hoşgeldin aramıza, katıl bize kaynatalım, bak bizim hatunlara döktürmüşler:)
efferim kızlar muhabbeti döktürmüşünüz. ben daha yeni gelebildim, işlerim yoğundu zabahleyin:)
bak çiçeğim kafamı bozma 5 kilo verdim 58e düştüm sana inat 5 daha veririm:icecream: aslında niyetim var...dur gaza geldim verecem 5 daha:teytey:
aylin istediğin kilo olsun bacım ben gönderiyim sana burdan kaydirigubbakcemile3

hıh sen hayatta veremezsin o kiloları...:dilcikar:

vınnnnnnnn vınnnnnnn:roflol:

aylincim.. ben 63 kiloyum...yıllardır aynı kilomdayım.. bu kilolarımı guatr hastalığına borçluyum diye kendimle dalga geçiyorum..kaydirigubbakcemile5
evet aslıcımla aynı şehirdeyiz..
onu tanıdığıma çok mutlu oldum.. çok cici bir arkadaş ama azcuk şişkodur kendileri:roflol:
çerkeskızı keza öyle ,çok sevdim onları.bizler bazen birbirimize takılıyoruz..
ama kk'da ilk göz ağrım yasemin 66.keşkem alayımız yakın olsakda görüşsek.
Ankarada asena bacım var.. alanyada lalecim..sivasda emoş var.elmascım tekirdağdı galiba.hulya karsda.. sen Ankadara..ama yinede burada birlikte olmak.güzel bunada şükür,,aylin bak kilomu sordun konu taa nerelere geldi.. ablacım sakın yaşımı sorma tamammı seni daha çok severim o zaman..:roflol::roflol:

canım benim bende buraya antalyadan geldim çiçeeemle biz aynı mahlenın gülüyüzhihoyyytailem orda ıns son duragımızda ora olu.as'ta orda yakınımzda biz orda bermuda canavr üçgeni kuracazlaelaelaelaelae

heya çerkezkızı.ile aynı mahallenin kızlarıyız.. yani balkondan baksan evlerini görebiliyorum..
çerkezkızı.. demekki tahtadan galenin asansörümü çöktü,, neden daha önce demedin.. geçenlerde bebekle. gitim ve asansörede bindim.. ölsem senden bilirdim..:bbo::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…