- Konu Sahibi pofuduknaz
merhaba hanımlar 4 senedir siteyi takip ediyorum ama üye olmaya ve yazmaya ancak karar verebildim...
3.5 yıllık evliyim 3 yıldır da bebişim olmuyor doktor doktor gezmekten gına geldi hormon testleri,sperm testleri,rahim filmi vs derken hala birşey yok çok içim acıyor.....
evlenmeden önce iş hayatım vardı mesleğimi icra edebiliyordum bu arada muhasebeciyim ...ama evlenince eşim devlet memuru olduğu için gurbetteyim ve mesleğimi de bırakmak zorunda kaldım...
Bekarlığımda da ailecek çok sıkıntı çektik hem okudum hem çalıştım eşimle severek evlendik ve sevdiğim için gurbet hiçbir zaman zoruma gitmedi takı bebek isteyene kadar
3 yıldır bebişimiz olmuyor her doktor farklı birşey diyor çekmediğim sıkıntı kalmadıyalnızım kimsesizim komşularım desen sinir hastası ettiler beni çocuk yüzünden...dershane,kurs her türlü aktiviteye katıldım ama olmuyor kurtulamıyorum bu bunalımdan....Yüce mevlam ne olursun gönder artık meleklerimi ne olursun
anne yok,baba yok eşim desen çok yoğun çalışıyor gecesi gündüzü belli değil....nefes almakta zorlanıyorum evin içinde yemek yemek,iş yapmak canım birşey istemiyor göğsüm daralıyor bugün sıkıntıdan ağlayarak ev temizledim yemek yaptım
çok şükür inançlı birisiyim asla isyan etmiyorum Allahım sen neylersin neylersen güzel eylersin....
ama sonuçta insanoğluyuz işte beşeriz de şaşarız da dayanamıyorum artık insanlıktan çıktım asosyal birisi oldum her tanıştığım kişi aaa ne kadar tembelsiniz daha bir çocuk yapamadınız diyor tövbe haşa sanki çocuğu biz yapıyoruz herkese mutlu daha çocuk düşünmeyen aile portresi çizmekten sıkıldım insanlar neden bu kadar acımasız bu yüzden kapısını çalıp bir kahve içebileceğim kimsem yok burada....Rabbim ne olursun duy sesimizi benim ve benim gibi olan müslüman kardeşlerime hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip et. Allahım bizleri evlatsızlıkla imtihan etme
içim buraya dökmek istedim hanımlar aslında dökemedim çünkü yazmaya bile mecalim yok kelimeler kifayetsiz kalıyor...yaşamayan anlayamazHakkınızı helal edin sonuçta okuyacak olan hanımların vaktini aldım....okuyan herkese teşekkür ederim....
Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlı evlatlarınız olur, çektiğiniz sıkıntılara değer.Herşeyin vakti zamanı bellidir Rabbim katında, siz de çok şükür inançlı bir insansınız, bunun da bir imtihan olduğunu düşünüp isyan etmemeniz sabretmenizi öneririm.
Kapı dışında kalan konu komşunun akrabanın laflarına yaklaşımlarına aldırmayın lütfen.Kimsenin çoluğunun çocuğunun garantisi yok, Allah göstermesin bugün benim çocuğum var diye övünen nispet yapanların yarın o çocuklarının başına ne geleceğinin garantisini kimse veremez.
İnşallah hiç ummadığınız bir anda gebe kalarak bu zor günlerinizi bir anda geride bırakırsınız.