arkadaşlar lütfen banada yardım edin ya
ben hiç bişey bilmiyorum bu konuda napıcamıda bilmiyorum.
korunmayı bırakalı 1 2 ay oldu. en son 08.08.2010 da adet oldum adetimden 10 15 gün sonra kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı.ama şiddetli bir ağrı değil bu elektrik çarpmış gibi ara ara giren bir ağrı.sanki içimde o ağrı dolaşıyomuş gibi belimde aynı şekilde ağrıyor.bu arada mide bulantılarım arttı bazı şeyler aşırı kötü kokuyor ve kusuyorum.sizlerden okuduğum kadarıyla bunların gebelik belirtisi olabileceğini düşünerek bi kaç gün önce yani adetime 15 gün kala bi test yaptım test haliyle tek çizgi çıktı attım çantama akşam atmak için baktığımda ikinci çizgi gördüm.ama o kadar siliktikiii biran için bunun ikinci çizgi olabileğini düşünmedim.ertesi gün içmde şüphe kalmasın diye tekrar yaptım yine bi kaç saat sonra ikinci çizgiyi gördüm ama inanamıyorum net görmeden ve bikaç saat sonra belirmesi şüphelendiriyor beni.dün en sonunda doğum evine gittim kan testi yaptırdım meğer yaptıkları kan testi adet sonrasında kesin sonuç veren kan testiymiş yine hüsrana uğradım.bugün ise tekrar ve son kez bi test yaptım bu sefer çizgiyi net görebiliyorum.ama pembemsi bi çizgi değilrengi belli olmamakla beraber ince bi çizgi şuan net bi şekilde görebiliyorum. sizce bu ne anlama geliyor? kafama takılan tek şey testi yaptıktan 1 saat sonra ortaya çıkıyor olması
lütfen bana yardım edin.