ben bruksel tup bebek merkezinde dr. yücel karaman tarafından tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak diyebilirimki türkiyede işini dürüstçe ve hakkıyla yapan tek yer. yücel bey zaten dünya tatlısı bir insan ve eğer araştırırsanız histeroskopik ameliyatlarda ne kadar başarılı olduğunu boşuna tüp bebek yapıpda zamanınızı ve paranızı almadığını görürsünüz. tedavi görürken bu sayfalarda isimleri geçen meşhur dr. ların hastalarını histeroskopi ve laproskopik ameliyatlar için yücel karamana gönderdiklerine bire bir şahit oldum. beni en çok etkileyen tarafı dürüstlüğü ve açık sözlülüğü oldu. isteseniz bile para konuşamazsınız sizede gereksiz şeyler yapıp paranızı almaz. Allah bin kere razı olsun kendisinden. herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. zaten başarısız olunca denemeleriniz gideceğeniz tek adres olduğunu göreceksiniz. saygılarımla.
slmlr arkadaslar,
ben almanyadan yücel beyde tedavi olmak istiyorum, aceba bilgisi olan var mi?
Ilk denemem negatif len sonuclandi
simdiden tskr ederim
Arkadaslar Bruksel de Yucel Beye giden yeni hasta yok mu.Bize histeroskopi olan varsa da orada, anlatsa mikro tecrubesi varsa paylassa tecrubelerinize ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?