• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

hala uyuyan sevgilime burdan bir "yyyuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh" diyorummm :52::52::52:

Tezimi teslim etmeye 15 gün kaldi ve ben kk forumuna bagimli olmus durumdayim hala hiç çalismadigim için okkali bi yuuhh hakettigimi düsünüyorum :(

Sıradaki yuhhhh 2 aydan beri uykularımı zehir eden,kabuslarıma giren,sinir hastası haline getirip ota böceğe bağırmama,çıtırtılara bile dayanamayacak hale getiren tüm komşularım için geliyorrrrrr.O matkap bir gün beyninizi deler inşallah:41:

şuan şuana çok fena katılıyorum... o matkabı alıp binayı yıkasım var bende normal insanlar gibi kendiliğimden kalkmak istiyorum matkap sesiyle değill yuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh

oruç olan insanlara yok yere eziyet eder gibi hem de hiç acelesi olmadığı halde bir sürü ,iş yıkan patronlara yuhhh! hatta çüş diyorum:47:

beni iki gündür evde hapis eden..her aradığımda başka açıklama yapan güya yurt içi ve yurt dışı en hızlı kargosuymuş.hadiii ordan. müşteri hizmetleride şubeside beş para etmez.

benii cinnet geçirttiler beni sinir krizi geçirttiler vallahi arayıp ağzıma geleni saydım bukadar cıldırttıkları için yuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmm yalan reklamları için yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum yuuuuhhhhhhhhhhhhhhh artık yuhhhhhhhhhhh......

işyerimdeki tüm herkese yuuuuuhhhhhhhhhhhh diyorum insanlığınızı unutacaksınız nerdeyse. bir insana hele de banaaaa bu kadar yüklenilir mi arkadaş? bir iş bitmeden öbürünü veriyorsunuz o bitmeden de başka bir iş. pardon da siz ne işe yarıyorsunuz? ben orada oruçlu oruçlu saatlerce uğraşırken nasıl oluyor da tepemde dikilip "kahvemi de yapmadın" diyebiliyorsunuz arkadaş nasıl? yuh yani cidden yuh 2 gündür anam ağladı peşinizde koşmaktan. farkındasınız biliyorum işten ayrılmak istediğimin. bakalım sizin köleliğinizi kim kabul edecek benden öncekiler gibi kaçarlarsa görürüm kurumsallığınızı da iş titizliğinizi de..

sen sennn evet sennn; ablanı arayacaktın hani yardım edecektin hani destek olacaktınnn:52:
peki ya sana ne demeliii; 6 aydır bir tapu devir işlemini halledemedin yuuuuuuuuhhhhhhhhhh artık sana! insan değilsinnnn:52:
sen varsın bi de; söylüyorum söylüyorum bi kulağından giriyo öbüründen çıkıyo!!! 2kuruşluk faydası olmayanları tepeme getirmene izin vereceğimi mi sandınnnn:52:

üçünüze de yuhhhhhhhhhhh! sıkıldım sizden :5:

Yuh ya,çok sıcak !..

hiç beğenmedim bu ifadeyi
birine sinirlenip yuh diyeni biraz anlarım da bu nahoş bir ifade olmuş bence
eminim ki yazan kişi safiyane yazmıştır ama havanın sıcak olmasının sebebi bir insan ya da bir nesne değil ki yuh diyelim
çok tehlikeli bir laf bence, dikkat etmelisin arkadaşım

Yuh artık bu kadar mı pişkin olunurr yuhhhh yuhhhhh:47::47::47::47::47::47:
Gerçi bunu hakediyorlarrr yaaa, bu kafar mı saf olunurrr kardeşimmmm insan
bir merak eder di mi :41:

yuh artık bu kadar nankörlük olmaz
bu emege bu fedakarlığa taş olsa dile gelirdi ama insanoğlu çiğ süt emmiş işte!!!

bir günde bu kadar para harcanırmı yuh artık bana

ayrıca dikkatsizliğimede yuh artık. hep rezil oluyom bu dikkatsizlik yüzünden,
ayrıca bu trafiğede yuh artık. eve gelene kadar canım çıktı:41:

cerrahıde olmama rağmen pazartesı kadın doğum bölümünde personel sıkıntısı olduğu ıçın doğuma gırmem gerekıcek
ve ben bunu duyduğumda, koskoca profesöre gırmem çığlık atan kadınlardan korkarım dedım ve rezıl oldum ya

YAZIKLAR OLSUN BANA YUUUUUHHH

Ortalığı karıştırıp üstüne üstlük iyi görünmeye çalışan
sahte mutluluk dileyip aslında içi fesat olan insanlar..
yuuhh size!!

Back
X