Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim dediği adam veya kadın tarafından aşağılanıp, yok sayıldığı ve sonunda da terk edildiği halde onu geri isteyen gurursuzlara, kendini küçük düşürenlere YUH!! diyorum.
Kendini mutlu hissettiğinde ve bu duyguların içinden taşıp dışına vurmak istediğinde,bunu gösteriş ve sahte olarak nitelendiren komplekslilere yuh artık...
İlişkilerde en ufak tartışmaları,en ufak ses yükseltmeleri dahi olumsuz ve mutsuz giden bir ilişki diye düşünen içi fesatlara da yuh ...
Suçlu iken suçsuzmuş gibi bana afra tafra yapan komşuma yuuuuuuuuuuuh artık diyorum.Kusurunu kabul etmeyerek bana surat yapmasına yuuuuuh artık diyorum.Yalanlarını söyleyip yakalandıkça hala yüzüme bakabilmesine yuuuuuh artık diyorum.Bunlar yetmezmiş gibi suyun üstünde zeytinyağı gibi yüzmesinede yuh be anam yuhhh pesss diyıorum:26:
yapacak başka işi gücü olmayanlara ve sürekli sataşma olarak dokundurmalar yapanlara..hatta defalarca ceza almış/siteden uzaklaştırılmış olmalarına rağmen akıllanmayanlara yuh artık..
kendinizi dev aynasında görmeyin efem altı üstü topraktan geldik toprağa gideceğiz..
Kendini ak kaşık gibi göstermeye çalışıp,başkalarının özel hayatına burnunu sokanlara,dedikodu yapanlara, insanın yüzüne baka baka iki yüzlülük edenlere ,sahte dostluk gösterenlere yuh artık !!!
Rakı içerken basitleşen yada zaten basit olan kadınlara yuh
Yakışmıyor işte bir hanfendiye rakı içmek yada o şekilde yırtınırcasına gülerek içmek basitliğinize yuh