• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

e yuh artık bana yha sigarayı ben değil o beni içiyo resmen lanettttttttttttttt:18::ssz:

yuh artik dedigim bir olay var, ama ozel birsey, o yuzden sadece "yuh artik" deyip gecmek istiyorum.

Sevgilim dediği adam veya kadın tarafından aşağılanıp, yok sayıldığı ve sonunda da terk edildiği halde onu geri isteyen gurursuzlara, kendini küçük düşürenlere YUH!! diyorum. :D

Son düzenleme:
Yakama yapisip pesimi birakmayan bademciklerime yuuuh diyorum artik.Senin yuzunden ameliyat olcam.Sana soylenecek cok sey var ama neyseeeeeeee:ssz:

Kendini mutlu hissettiğinde ve bu duyguların içinden taşıp dışına vurmak istediğinde,bunu gösteriş ve sahte olarak nitelendiren komplekslilere yuh artık...:51:

İlişkilerde en ufak tartışmaları,en ufak ses yükseltmeleri dahi olumsuz ve mutsuz giden bir ilişki diye düşünen içi fesatlara da yuh ...:30:

Suçlu iken suçsuzmuş gibi bana afra tafra yapan komşuma yuuuuuuuuuuuh artık diyorum.Kusurunu kabul etmeyerek bana surat yapmasına yuuuuuh artık diyorum.Yalanlarını söyleyip yakalandıkça hala yüzüme bakabilmesine yuuuuuh artık diyorum.Bunlar yetmezmiş gibi suyun üstünde zeytinyağı gibi yüzmesinede yuh be anam yuhhh pesss diyıorum:26:

kaldırım taşlarını her sene sökenlere yuh diyorum.bide sonra düzgün yapmayıp daha da berbat ediyorlar sağolsunlar!!!:ssz:

yapacak başka işi gücü olmayanlara ve sürekli sataşma olarak dokundurmalar yapanlara..hatta defalarca ceza almış/siteden uzaklaştırılmış olmalarına rağmen akıllanmayanlara yuh artık..:31:

kendinizi dev aynasında görmeyin efem altı üstü topraktan geldik toprağa gideceğiz..:34:

Kendini ak kaşık gibi göstermeye çalışıp,başkalarının özel hayatına burnunu sokanlara,dedikodu yapanlara, insanın yüzüne baka baka iki yüzlülük edenlere ,sahte dostluk gösterenlere yuh artık !!!

Rakı içerken basitleşen yada zaten basit olan kadınlara yuh
Yakışmıyor işte bir hanfendiye rakı içmek yada o şekilde yırtınırcasına gülerek içmek basitliğinize yuh:ssz:

offfffff yaaaa bos bos konusmalara,dunya benim etrafimda donuyor havalari olanlara yuhhhh artik.Silkelenip kendinize gelin bir zahmet:34:

bugün bilmemm kaçıncı kez sigarayı bırakmayı deniyorummm 1,5 saattir içmedim ya yuhh artık banaa :27::9:

Back
X