Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kadın cahil laftan anlamazsa sen istediğini yap değişmez
bari boşuna sinirlerini yıpratma güzelim
babamın sevdiğim bi lafı vardır ''bazısına adamlığı kazıkla çaksan girmez''
senin kv de o hesap...
Ya haberleri de mi izlemiyo ben yolda konuşmaya çalışan yaşlı teyzelerden bile tırsıyorum çünkü genelde çetelerin başı böyle oluyo. Kayınvaliden malı mülkü evin her şeyini anlatsın yarın bi'gün bi'kaç adam "evdekiler çalışıyo, bi'tane de saf bi'yaşlı kadın var" evde deyip hırsızlığa gelse ne yapacak. Bu yazdıklarım çok yaşandı Türkiye'de Allah korusun da olmayacak şeyler değil yani.
Ne cesaretle hic tanımadığı insanı eve alıyor? Ya ceteyse yaslı teyze önden gidiyor da ekip arkadan geliyorsa Ya organ mafyasının yaslı yüzüyse :) Olmaz mı olabilir... BUrası türkiye.
Kızkardeşim yaslı fetişidir. Her yaslıya yardım eder, hepsini karsıdan karsıya gecirir-di En son yardım ettiği yaşlı amca taciz etti cünkü :) sonra da evlenme teklif etmiş ahahahha
Ne cesaretle hic tanımadığı insanı eve alıyor? Ya ceteyse yaslı teyze önden gidiyor da ekip arkadan geliyorsa Ya organ mafyasının yaslı yüzüyse :) Olmaz mı olabilir... BUrası türkiye.
Kızkardeşim yaslı fetişidir. Her yaslıya yardım eder, hepsini karsıdan karsıya gecirir-di En son yardım ettiği yaşlı amca taciz etti cünkü :) sonra da evlenme teklif etmiş ahahahha
Benim okulum Avrupa yakasındaydı vapura bindim sınava çalışıyorum bir -dede- kitabın adını okudu başladı sohbete ne okuyosun, nerde okuyosun ama bi'dürtsem ölecek sanki öyle yaşlı ben de saf saf cevap veriyorum en son her gün biniyo musun bu vapura -hıı evet okula gittiğim günler mecburen dedim en sonunda -kaçta biniyosun her gün aynı saat mi ben seni yine görmeyi çok isterim tip de böyle gözler cin gibi---> -ıı yok değişiyo saatler. İnerken de ayağa kalktı beni bekliyo -güzel kız gelmiyo musun dedi
Hiç bi'şey demeden kalktım yüzüne boş boş bakıp yürüdüm gittim bastonuyla yetişemedi tabii nasıl edalı konuşuyo bi'de süze süze çelme takıp düşüresim geldiydi
Ay hala bakışları aklımda