Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Üslubumla ilgili sorun olduğundan (nasıl bir sorun onu da bilemiyorum) siteye erişim engelim vardı yazamadım.
Öncelikle suç duyurusunda bulunma nedenimiz bir anlamda o çocuk yapmamış, manüpile edilmiş, yada zorlanmış mı bu araştırılsın diyedir. 11 yaşında çocuk cezaevine atılsın vs gibi bir derdim yok.
Canım yandı, üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım ve kızgınlığımla bir şeyler söyledim takdir edersiniz ki canımız yanınca ve hayal kırıklığıyla çok yanlış şeyler söyleyebiliyoruz. Dil ve kalp çok farklı şeyler söyleyebiliyor. Şimdi zaman geçti daha sakin ve mantıklı düşünebiliyorum.
Pedagog/çocuk psikoloğu konusunda henüz bir girişimimiz olmadı. Cumartesi günü aldım bize geldi kendim çağırdım gelmesini rica ettim. Hastaymış geldiğinde öğrendim..bademcikleri şişmiş, kulakları akıyordu tesadüfen fark ettim.. hatta yanak içindeki lenf bezleri dahi iltihap yüzünden şişmiş. Önce acile gittik acilin verdiği ilaç ile haftasonunu geçirdi ve p.tesi çocuk polikliniğe götürdüm. 10 günlük ilaç tedavisine başlandı. Doktor tarafından bir temiz azarladım bu çocuk bu hale gelene kadar neden getirmediniz ne biçim annesiniz şeklinde..Annesini arayıp söyledim neden hastaneye götürmedin diye aman çocuk bu bişe olmaz dedi.
Şimdi ilaç takibi yapıyorum, ateşini kontrol ediyorum, okula gidemiyor hasta olduğundan raporlu. Cumartesi pazar bu çocuk ateş içinde yanarken annesi sevgilisi ile şirinceye gidip şarap mahseninden canlı yayın yapıyordu.
Toparlanınca psikoloğa gideceğiz. Çocuğu ne attım, ne sattım. Bu konuyu tekrar onunla konuşmadım. Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum çünkü gerçekten çok hasta.
Kocamın eski eşi ne kadar kötü bir anneyse Eşimde onun on katı kötü bir baba.. aslında tam birbirlerine göre insanlarmış onu fark ettim. Ben yarım saatte bir ateş ölçerken (ki bu çocuk benim hiç bir şeyim değil) Sevgili kocam maç izliyor, çay-çerez keyfi yapıyordu. Sen ne biçim babasın sorusuna da cevabı e sen bakıyorsun ya benim daha ne yapmam gerekiyor.
Bu çocuk bu sevgisizlikten ne yapsa hakkı.. Bu kaosta hepimizden nefret etmekte, tiksinmekte haklı
Durumu merak edenler olur diye yazmak ihtiyacı hissettim.