• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

valla bunu yapan çocuğun öncelikle pedegoğa gitmesi lazım babası çocuktur alan diye üstünü kapatmış ama çocuğun psikolojisi bozuk. bu gün size yaptı yarın herhangi bir arkadaşına yapacak. 11 yaşında kardeşine bakan çocuklar var , çalışan çocuklar var. çocuktur iyi niyetlidir falan diyemicem. eğer boşanmayı gözünüz kesiyorsa şikayetçi bile olabilirsiniz sonuçta çocuklarda suç işlediğinde ceza alıyor. ben size çok hak verdim ve çok sinirlendim. yalnız az önce bir yorumunuza rastladım bişeyleri hep kullanıyor boşanmış anne baba çocukları demişsiniz. ben boşanmış bir aile çocuğuyum ve bir çok arkadaşım da aynı şekilde ben hiç bu şekilde davrananı duymadım görmedim.

çocuğun karakterini çok iyi biliyorum kimseyi korumaz bu kadar savcılık vs dediğimiz halde anne adı dahi geçmedi. Annesi yaptırsaydı bunu o saniye itiraf eder olaydan sıyrılırdı.
Kimseyi korumaz diyorsunuz ama aynı şeyi anneme yapmazdım diyen de yine çocuk. Ben işin içinde başkası olduğunu düşünüyorum. Telefonda devem edelim demek bile bir çocuğa göre çok büyük bir laf.

Sana uzuldum ama bunu yapan 11 yasindaki bir cocuksa psikolojisi bozuktur net. Sen fazlaca kisisellestirme. Senin yerinde ayse fatma hayriye olsaydida aynisini yapacakti. Ayy kiyamam sana yaa nasil uzulmussun

İş yerindeyim yaş gözümün ucunda, boğazımda bir yumru öyle canım acıyor ki anlatamam size keşke diyordum o kadar emek vermeseydim bu kadar acıtmazdı

9 yasında cocugum var , 11 yasında da olsa bu tarz bıseyı kendısı yapamaz. Hem korkar hem bunu akıl edıp, bunun planlamasını yapamaz. Bırı yaptırmıstır.
Ayrılın esınızden

Akşam eşimle konuşacağım konuyla ilgili çocuğuna bir yaptırımı olmayacaksa karakola gidip suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü cezasız kalmaması gereken bir konu bu
Daha önce de sordum ama cevap vermek istemediniz. Nasıl bir yaptırım uygulamasını bekliyorsunuz? Benim aklıma çocuğu tedavi ettirmekten başka bir şey gelmiyor. Harçlık kesme falan mı olacak cezası?

Sizi yuhlayacak bir durum yok..son derece haklısınız.11yasındaki bir çocuk bu hale nasıl ve kim tarafından getirilir onu sorgulamak lazım..ona akıl veren birisi mutlaka var..ben bir çocugun bunları yapabilecegine inanmıyorum..annesi çocugunun hesabını kullanıp yapmış olabilir mi diye düşünüyorum..öyle yada böyle yasadığınız durum tabiki çok ama çok kötü..eşinizle bu olayı enine boyuna arastırın..

Zaten en çok da o içime dert oluyor.
Özlük, üveylik olmasın diye normal bir insan çocuğuna ne yapıyorsa ben 10 katını yaptım ona.
Biz nişanlıyken ciddi bir biçimde elini kesti 15 gün sonra dikişlerin alınması gerekiyordu kadın 3 ay o dikişleri aldırmadı eşim yurtdışındaydı o dönem.. gene ben götürdüm dikişlerini aldırmaya artık derisine işlemişti. Öyle bir anne ile büyüyeceğine benimle büyüsün dedim, eşime baskıyla ısrarla velayet aldık. Yapılan onca şeye cevap bu oldu hem de bu yaşta. Canım yanıyor canım
siz çok merhametli bir insansınız, dedim ya yazdıklarınızdan bile içten olduğunuz anlaşılıyor. dilerim ömrünüz boyunca hep yüzünüz güler.

İş yerindeyim yaş gözümün ucunda, boğazımda bir yumru öyle canım acıyor ki anlatamam size keşke diyordum o kadar emek vermeseydim bu kadar acıtmazdı
Canim kimin garantisi varki? Ilerde benim oz evlatlarimin bana karsi iyi olacaklarini kim garanti edebilir? Sen iyilik yapmissin boyle yikim yasamanda normal. Gerekirse sende psikologa git

Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.

Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.

20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.

Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.

Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.

Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.

Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.

Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok

Okuyanlara teşekkür ederim.
Merhaba.Çok geçmiş olsun.Benim kızım 13 oğlum 10 yaşında.Günahını almak istemem ama ben hiç o yaştaki bir çocuğun bunları yapabileceğini sanmıyorum.Yetiştirme tarzından dolayı tabiki fark eder ama yinede çok bağdaştıramadım.Anne yapıp ortaya çıkınca da çocuğa yüklemiş olabilir.Çocuğun itiraf etmesi hiç önemli değil.Anne olarak bir cümlesi yeter “ben yaptım”dedirtmek için.Çok üzücü bir durum.

Aynen ona bunun çok yanlış bir şey olduğunu ve sonuçlarının nereye varacağını anlattı. Benden özür dilettirdi. Bana da çocuk işte sonucunu hesaplayamiyor bişeylerin dedi konuyu kendince kapattı.
11 yaşında bunu yapıyorsa zaten bi daha evine sokma kim bilir aklından daha neler geçer neler yapar Twitter da karısının kardeşinin filan gizli gizli iç çamaşırlarını çekip koyan banyodayken gizli gizli çekenler var bu çocuktanta böyle şeyler beklenir

Çocuğu biliyordunuz da, sapkınlığını bilmiyordunuz heralde. Nasıl bu hale geldi, nasıl öğrendi bunları daha 11 yaşında? Siz kaç yaşında aldınız onu yanınıza?

Öfkelenmekte haklısınız ama bu kadar ilgilendiğiniz çocuk için beddua etmeniz çok çok yanlış. Üstelik kendinizi de sorgulamalısınız. O büyürken birçok şeyini gözden kaçırmışsınız demek ki.

Daha önce de sordum ama cevap vermek istemediniz. Nasıl bir yaptırım uygulamasını bekliyorsunuz? Benim aklıma çocuğu tedavi ettirmekten başka bir şey gelmiyor. Harçlık kesme falan mı olacak cezası?

görüşmeyecek, yok sayacak benim cezadan anladığım bu çok üzgünüm. Ben babamı bu hatayı yaptığım için kaybettim diyecek idrak edecek. Nitekim eşimle az evvel konuştum haklısın aklı başına gelene kadar konuşmayacağım dedi.

Degilmi ki 2. Siniftaki bir kiz ogrenci em fazla 8 yasinda yani ayni siniftaki bir erkek ogrenci onunla ugrasmasin diye siniftaki diger kizin agzindan cocuga ask mektubu yazdigini gordum,bu internet,tv nesil cocuklarindan herseyi beklerim malesef.Su anda 4. Siniflara da giriyorum.Bazen sarki acmamis istiyorlar.Son 5 dk aciyorum.Ozellikle erkek ogrenciler ayni kliplerdeki o seksi danslari yapmaya calisiyorlar.Tavirlari ,ettikleri kufurler ..agzim acik kaliyor.Bunlar 10 yasinda cocuklar.Yapmaz demeyin.

Çoğunluk olarak annesi aklına girip yazdırmıştır diyorum
11 yaşındaki bi çocuğun gizli hesap açması öyle şeyler yazması işi değil yüzde yüz annesi yazdırmıştır

Çocuğu biliyordunuz da, sapkınlığını bilmiyordunuz heralde. Nasıl bu hale geldi, nasıl öğrendi bunları daha 11 yaşında? Siz kaç yaşında aldınız onu yanınıza?

Öfkelenmekte haklısınız ama bu kadar ilgilendiğiniz çocuk için beddua etmeniz çok çok yanlış. Üstelik kendinizi de sorgulamalısınız. O büyürken birçok şeyini gözden kaçırmışsınız demek ki.

8 yaşında aldım yanıma.. Zaten bu kadar ilgi,sevgi, şefkat duyduğum için içimdeki öfke susmuyor. O herhangi biri değil benim dantel gibi emek emek ördüğüm, gözünün içine baktığım biri

Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.

Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.

20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.

Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.

Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.

Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.

Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.

Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok

Durumunuz çok tehlikeli dediğiniz gibi babam önemsemedi diyip daha beter şeyler yapabilir ki bence yapacak da bu çocuk yani kusura bakmayın da namus bu eşinizin arkadaşlarına kadar eklenmiş ve telefon numaranız bu şekilde verilmiş eşiniz de nasıl bir miğde var anlamadım boşanmak en sağlıklı çözüm çünkü istediğiniz kadar evime ayak basamaz diyin basacak çünkü evlat yani baba vazgeçmez çocuğundan hele bide sizin de çocuğunuz olursa neler olur düşünmek bile istemem her an diken üstünde yaşamak çok fena bişey ailenizle konuşsanız eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan birileri olsa bari

Kesinlikle yuhlanacak kişi siz değilsiniz,eşinizin çocuğu... Nankörlük bu ama belki annesiyle bir olup yapmıştır belki de kendi kıskançlık duygularına yenik düşmüştür. ben olsam bu kadar sakin kalamazdm size yürekten helal olsun diyorum... sakın ola ki onlar için eşinizi terk etmeyin eğer eşinizle mutluysaniz bırakın başkaları çatlasın...

Ben çocuğa kızmanızı anlıyorum yaptığı şeyin yanlışlığı tartışılmaz zaten kim olsa kızar.
Ama evlendiğinizde 1 yıl psikoloğa götürdünüz diye ömür boyunca sağlıklı bir psikolojide olacak diye birşey yok. Kendiniz söylüyorsunuz sizinle 3yıl iyi bir aile ortamındaymış sonra annesinin yanında yaşamaya başlamış. Annesinin sizin eşinizle ilgili takıntılı bir insan olduğu belli yani 2-3yıl önce gittiğiniz psikolog "artık gelmenize gerek yok zaten aile olarak sizi görüyor yaşantısıyla ilgili bir sorunu yok" dedi diye bu çocuk hiç sorun yaşamaz demek olmuyor. Belli ki annesinin etkisinde kalıyor. Hatta bence gerçekten çocuk mu yaptı bu terbiyesizliği o bile belli değil. Belki annesi yaptırdı. O yüzden doktorluk bir durum yok diye hüküm vermeniz yanlış. Biz yetişkin insanlar olarak bile bir aydan bir aya psikolojik değişim gösteriyoruz. Çocuğun bunu gerçekten yapıp yapmadığını, yaptıysa annesinin zoruyla mı yaptığını, kendi iradesiyle yaptıysa da bunun sebebini öğrenmelisiniz. Sizin için yaşaması da çözmesi de zor bir durum, çocuğun yaşından beklenmeyen hareketler varsa tekrar uzman yardımı alma zamanı gelmiş demektir.

hanıefendi bu saatten sonra onu psikologa, pedagoga götürecek kişi ben değilim çünkü içinde bulunduğum durum ziyadesiyle çirkin madem ki bir sapık yetişiyor annesi çözsün gerçekten ne yaparsan yap çöp oluyor.

8 yaşında aldım yanıma.. Zaten bu kadar ilgi,sevgi, şefkat duyduğum için içimdeki öfke susmuyor. O herhangi biri değil benim dantel gibi emek emek ördüğüm, gözünün içine baktığım biri
Bayada büyükmüş geldiğinde. 3 yıl içinde hiç kullandığı teknolojik cihazları kontrol etmediniz mi? Nerden ve nasıl öğrenmiş olabilir ki bunu? Çok absürt geldi bu yalta bunları düşünebilmesi. Annesi yapmıştır belki, onu koruyordur. Var mo annesiyle bir düşmanlığınız?

Back
X